Att gå natur på Norra real

När man har valt natur på Norra ska man vara väldigt förberedd på att man måste plugga mycket. Är det inte fysik eller kemi så är det franska eller något i alla de andra resterande ämnena. KUL, nej. Man får peppa sig själv genom att tänka att det lönar sig i längden och det gäller att verkligen hänga med på lektionerna och inte sitta och stirra in i väggen, som jag tyvärr lyckas göra ibland... Tror dock att det är viktigt att vid sidan om allt plugga också ha tid för annat. Att hitta en balans och kunna umgås med sina kompisar och ha lite egentid vid sidan om skolan. Helt enkelt att man gör både det som är tråkigt (plugga) och gör sånt man tycker är kul!

Imorgon väntar engelskaprov, ska försöka få en så kallad aukttid till tandläkaren också. Har ju halva plastframtänder (sedan en liten incident i andra klass) som lossnar lite då och då, vilket är sjukt irriterande. Längtar verkligen tills jag får en lagning som är permanent och sitter som sten. Inte som plats....haha!

Imorgon ska jag alltså förmodligen gå till tandläkaren, fixa håret (är galet taggad inför en förändring!!!!!) och sedan hinna gå på stan en snabbis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0