Jaaaa!

Äntligen verkar våren och sommaren vars på väg. Har suttit på balkongen hela dagen fram tills nu och ätit glas och gosat lite med katten. Måste nog sätta mig på den andra balkongen för solen försvinner här nu.
Är fortfarande rejält förkyld så det blir middag hemma ikväll med hela familjen och sen lite grillmys i Rålis med miljöklasserna från skolan!


Vår i luften


Cirkus


Hårtips!


Revansch

Landskampen är över och vi vann! Vi fick äntligen vår revansch, efter ett halvår.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3151619/images/2012/pic_200162830.jpg" class="image">


Landskamp


Körsbärsblommor


Update

Calle klagar på att det inte alls var Emil som hade köpt läsken, utan det var tydligen båda två. Förlåt Calli, dock smakar den fortfarande lika mycket plast.


Hippiestyle

Förutom Fashion Against Aids kläder i förra inlägget så blev det lite annat, bland annat denna hippieinspirerade väskan.

Sitter hemma hos Petter med lite kompisar och ser film, dricker någon konstigt läsk som Emil köpt med smak av kokos och annans. Smakar mest plast...hehe.
Senat blir det nog en sväng förbi 60 och sen hem till sängen!


Fashion Against Aids


Naturhistoriskariksmuseet


Café Birger


Dear God, today I woke up, I'm healthy, I'm alive, thank you


Klumpigt?

Haha åh! Häromdagen när vi var på H&M så stod Yvonne och lutade sig mot ett bord (som stod på ett annat bord). Bordet glider bakåt och plötsligt säger det "PANG!". Bordet inklusive alla kläder och ställningar som stod på ligger på marken. Yvonne stod bara kvar medan jag och Julie inte kunde hålla oss för garv. Så stört roligt.
Sen vid kassan hör vi något som välter, min första tanke var "yvoooooonne!", men nej! Det var Julie som hade ner en ställning med smycken. Vadå klumpiga klubben? Welcome!


Bio/Cinema/Kino

Ikväll vart det bio i form av Battleship med Karoline, Petter och Marie. Med Rihanna som medverkande är filmen grym. Verkligen värd att se! Även fast action inte riktigt är min favoritgenre så tycker jag att den här filmen är galet bra. (Handlar i korta drag om att utomjordingar attackerar jorden, låter som värsta killfilmen, men den är så bra!)

Imorgon är det onsdag och det betyder en dag närmare lördag vilket är dagen då norskorna åker hem..... Sad but true.
Har en lektion och sen ska vi på föreläsning och efter det ska vi till Naturhistoriskariksmuseet och kolla östersjöutställningen. Troligen åker jag och Karro hem till Louise efteråt, men vi får tar dagen som den kommer!


Lazerdome


En liten present


På stan med norskorna


Ingarö


Skansen x4


Sockervadd


Det regnar, men vi är taggade ändå!


Gårdagens kväll i bilder


Sov gött allihopa


Snacke norsk

Jag har insett att:
- godis i Sverige blir bara konstigare och konstigare.
- det är svårt att härma norska, när de ska rätta allt som sägs fel.
- vår tidsuppfattning i Sverige är heeeelt annorlunda än i Norge.
- och man ska inte ha på sig tunna strumpbyxor när mobilen visar tre grader.


På väg hem

Är på bussen på väg hem från båten nu, bussen är fullproppad. Folk står i princip på vandra, men de flesta går av vid Sergels torg så det funkar.
Ikväll blir det middag hos mig med Karoline, Louise och Johanne. Sen ska vi ta tunnelbanan bort till Sofia där de flesta från klassen + deras norskan kommer vara.


Båttur


Noll eller tre?

Sitter bredvid Karoline i min säng och kollar tv, sitter med våra Ipads och är lagom sociala, haha. Standard.

Det slutade med att vi åt middag här hemma med Annika, Elina, Petter och Marie. Tacos stod på menyn och sen tog vi varsin glass. Vid elva åkte vi ner till Plattan för att kolla Kony-cover the night, men det var sisådär 0 personer där. Eller tre om man räknar med att mina tre kompisar kom med en massa affischer sen...

Alla vi var riktigt trötta efter Gotlandsresan så vi åkte hemåt. Tänkte egentligen ta en sväng förbi café 60, men det får bli imorgon ikväll istället. När vi inte är lika trötta och orkar vara sociala.

Det första jag såg när jag kom in genom dörren var det fina mat-vykortet från
Louise som hon hade skickat till mig när hon var på Cypern. Åh, vill bara ha sommar (och sol!) när jag ser alla som varit på solsemester. Jag. Vill. Också.


På fastlandet

(skulle publiceras på båten, men hade ingen täckning.) Är på båten på väg mot Nynäshamn där vi blir hämtade med bil. Vågorna är galet höga och folk ombord mår illa, så de flesta står ute på däck och får luft.

Kommer vara hemma i Stockholm runt halv nio och då blir det middag med Karoline, Annika och Elina. Sen vid elva tiden är det Kony på plattan, tror vi åker dit och kollar vad dom händer i alla fall, sen får vi se.


Bonden och statstjejen


Föreläsning


Ösregn


Visbymys


Blåbärsiste i fönstret


Barnbio


Mot Gotland!


Läroverksfejden/Matchyyyy


Från och med idag/Tidsinställt

Idag och de tio närmsta dagarna kommer vara rejält packade. Sista skoldagen innan tisdag idag, känns så himla konstigt men ändå så skönt (speciellt att slippa torsdagens schema, haha).
Dagen börjar med skola och mitt på dagen kommer norskorna dit. När vi slutat kommer vi åka till Södra för att kolla läroverksfejden och efter det blir det mat. Imorgon bitti ska vi ta båten till Gotland, övernatta en natt för att sedan komma tillbaka till Stockholm sent på fredag kväll. Ska försöka blogga så mycket som möjligt, vi får se hur det går!

18 april 2012

Tänkte bara säga godnatt och berätta att lite senare idag kommer den norska klassen!!! Galet taggad.

Keep it simple

Kjol, Indiska. Linne, Monki. + converse och mina favvoarmband

Sätter upp lite minnen på väggen


Batik


Iphone fodral


Δ♥Δ♥Δ♥Δ♥Δ♥Δ♥Δ♥Δ♥Δ♥Δ♥


B/W

Upptäckte att om man tittar genom ett glas så ser omgivningen helt vriden ut (boktavlig talat) När vi såg bilden kunde vi inte hålla oss för skratt, tog fler och skrattade ännu mer!
Även fast man inte riktigt ser på bildera vilken färg mitt hår har så har jag gått och tänkt på om det är för ljust eller inte? Funderar på att gå tillbaka till frisören och fixa lite slingor så det blir mer likt mitt naturliga, men samtidigt tycker jag att färgen jag har nu är bra, kanske helt enkelt får vänta ett tag tills jag bestämer mig.

Måndag

Jag har tillbringat dagen dels i skolan och dels hos Johanna. Vi räknade ut att det var nästan fyra månader sen vi träffades, gaaaalet! Satt i hennes kök i princip hela tiden och pratade tills hennes pappa kom hem med mat.

Kom hem för ett stund sen och försöker fixa lite krångel som har uppstått med norrmännen, känns lite jobbigt när de kommer om två dagar. Ska försöka lösa det och sedan kolla nått avsnitt Lost eller Grey's (som förövrigt är de bästa serierna) innan jag släcker lampan. Dessutom har vi sovmorgon imorgon så klockan behöver inte ringa lika tidigt som vanligt, så skönt.


We are young


Favoriter

Halsband, Thomas Sabo. Ring, från Ellen. Armband, presenter + Thomas Sabo.

Solen tittar fram!


Kvällen genom instagram


Klockan är sex och vi är på väg hem


Snö?! Vad händer med vädret?


Fredagsmys/socialt gäng


Oversize

Körde på mammas gamla jeansjacka idag, tillsammans med svarta jeans och en stickad tröja med skjorta under. Känns som att jag kör på en skjorta under var och varannan dag.
Sitter med Emelie framför Let's Dance och hejar på Molly, samtidigt som Emelie visar 9gag bilder....haha standard!


Sushi time


Super mariooooo


Fredagen den trettonde


Mitt rum del 2


Silver/Gold


France

Förra sommaren var jag en vecka i Frankrike med Hedda och Lisa
Och dit ska jag även i sommar, fast i tre veckor på språkresa med Louise. Åh! När hon kommer tillbaka från värmen ska vi boka det. Kommer bli helt gaaalet kul.

Hemma i Stockholm


Gårdagen genom instagram


Oroliiiiiiig

Läste detta och blev orolig när jag såg att det stod Thailand. Matti är där nu med sin familj, men jag vet inte exakt var.....hoppas verkligen att allt är bra med dem. Om du ser det här Matti, hör av dig direkt då!


Spa?

Jag som trodde vi skulle komma till värsta relax stället, hade fel. Det är mer ett äventyrsbad med ruschelkanor (jättekonstigt ord...), vilket Gustaf tycker är galet roligt. Jag med egentligen, haha.


En vecka, 7 dagar, 168 timmar


(Tidsinställt) Om exakt en vecka kommer Karoline och hela den norska klassen hit. Det ska bli så galet kul att träffa dem igen och jag är taggad till tusen. Vi var där i oktober förra året, alltså för ett halvår sen! Det är stört hur fort tiden bara rinner iväg.
Miljön är hur fin som helst
Vi åt mycket mer bröd än vad vi är vana vid. Något vi drar skämt om i princip hela tiden

Och sist men absolut inte minst: vi hade en superbra resa tillsammans!

Badpojke


På med bikinin!

Får en liten sommarkänsla av att vara här, dock är det inte så varmt, haha.
Vi ska gå ner till frukosten snart och äta. Hoppas verkligen att det finns något gott te, för jag vaknade med halsont och jag fryser. Igår när vi släckte lamporna råkade jag trycka på någon fläcktknapp, men den fattade vi inte hur man stängde av. Haha, tryckte seriöst på alla knappar som finns i rummet (men lyckades ändå inte!)


H&M Fashion Against Aids spring 2012

Har fastnat helt för H&Ms kollektion som kommer ut den 26 april. Kommer springa iväg till stan och förmodligen komma hem med en hel del plagg. Tycker speciellt mycket om shortsen och den mönstrade jackan, åh! Så himla fint.

Kom fram till hotellet för en liten stund sen och ska gå ner och äta middag nu. Imorgon blir det bad och spa hela dagen och efter det tar vi båten tillbaka till Stockholm.


Busar med lillebror/framme i Åbo


Jag vann! (barntävligen)


Skeppåhoj

Är ombord på båten nu, sitter i fören och dricker te.

Imorse när jag vakande var det enda jag tänkte på att ta med mig hörlurarna som låg i mitt skåp, men såklart glömmer jag dem. Så himla typiskt!
Är galet trött, kom hem alldeles för sent igår (med tanke på att jag skulle upp fem...) så jag funtar på att gå till hytten och vila en stund.


Godmorgon!


Spakryssning

Bild från förra kryssningen, då jag var brunett och allt

Vid fem tiden (observera att det är fem på morgonen) kommer min klocka ringa, för vid sju tiden ska jag iväg på en spakryssning. Kommer hem på torsdag, men har tidsinställt ett par inlägg och vi får hålla tummarna att det finns internet på båten!

9 april 2012

Vi fuskade lite med pizzan och köpte färdig pizzadeg, hehe. Gott blev det i alla fall!


Pizzabak


Crazy, stupid, love


Bowliiiing


Detalj


Påskbrunch


Påskmyser

Sitter hemma hos Emelie med Fanny och Elliot och myser.


Glad Påsk


På stan

Sitter på bussen (lat som jag är) på väg till stan och Fanny. Ska fika och kolla på ett par svarta jeans. Senare blir det påskmiddag hemma med hela familjen, bröder och allt!


Gosar med katten


Påsklov

Har det allmänt bra, påskpyntar och äter jordgubbar.


Punkt se/Punkt com

www.tidiningskungen.se
www.society6.com

Coldplay, augusti, 2012, lycka

Bilderna är tagna på deras konsert i sommras i Göteborg på Where The Action Is.

Nu i augusti är det dags att se dem igen, på Stadion här i Stockholm. Jag är taggad till tusen och är helt säker på att det kommer bli minst lika bra den här gången!
Förövrigt då, vaknade för en timme sen, alldeles för sent..... Kom hem vid halv tre igår då bussarna inte går sådär superofta och pendeltåget var avstängt fram till fem på morgonen. Ska fixa lite frukost till mig själv nu och sen gå och köpa lite påskgodis till min lillebror (som jag inte hann göra igår då jag somnnade istället, haha).

Två procent

Sitter på tunnelbanan på väg hem med Emelie och 2% batteri på mobilen.


5 april 2012

Har håltimme fram till halv tre, då jag har min sista lektionen innan påsklovet. Jag tog bussen hem och fixade pasta med röd pesto, körsbärstomater och parmesan, gotti!
Ska springa ner till Ica snart och köpa lite smått och gott till några påskägg, så himla roligt att ge bort. Blir så glad när man ser hur glada andra blir för saker dem får.
Jag kommer ihåg när man var liten (liten = tre år sen, haha) och gick förväntansfull på äggjakt.
Åh! Jag kommer ihåg ett år när jag klädde ut min lillebror till en kyckling genom att sätta på honom en gul tröja och tejpa fast en massa fjädrar. Dock tyckte han inte att det var liks roligt som jag.


Jag kör på rosa/glittrligt


Sista skoldagen imorgon!

Bjuder på en bild på Hedda och hennes lillebror Axel. Värsta söta syskonen.


Mitt rum del 1

Mitt skrivbord som numera är lite av en sminkhörna
Tavlan som pryder en vägg
Och en del av en annan vägg

Tänkte ta och börja visa några bilder från mitt rum lite då och då. Här är alltså de första.
Åkte till tandläkaren idag och fixade tänderna, nu är mina framtänder hela igen, hehe. För er som inte vet så trillade jag när jag gick i 2:an och kunde inte ta emot med händerna, så tänderna slog i asfalten. Därav är två (som tur är) relativt små delar av mina tänder av "plast". Inte direkt synligt, tror att det mest är jag som tänker på det. Eftersom dessa delar inte är mina egna tänder så händer det att de lossnar, vilket den ena lagningen hade gjort nu!
Slutpratade om tänder, vidare till min dag: efter tandläkarbesöket sa jag hejdå till Matti som åker till Thailand imorgon och sen tog jag en promenad och mötte Hedda. Gick hem till henne och satt barnvakt åt hennes lillebror (som är så otroligt söt) med henne och Emelie. Drack lite te och åt dessutom middag med henne.

EttTvåTre

create an animated gif


Gårdagens

Jeans, JC. Tröja, Zara. Skinnfodral, Mr. Gizmo. Väska, NukNuk. + vita höga converse

The luckiest

Fick lite inspiration till rubriken från måndagens konsert då Andreas sjöng just "The Luckiest".

Är inne i en glad-period just nu, är glad hela tiden. Haha, det låter helt vrickat och det är inte så att jag brukar gå runt och vara sur annars. Det är bara det att jag är verkligen glad. Även fast allt inte går precis som jag vill så har jag det väldigt bra! Jag blir så himla sur på mig själv när jag inte uppskattar allt och inte inser hur bra jag faktiskt har det. Dock skriver jag inte det här för att "skryta" eller liknande, utan jag lever mitt liv och det är det som jag måste börja uppskatta mer än vad jag gör idag.
Så mitt nya mål i livet är att inse hur bra jag har det. Att småsaker inte är något att irritera sig på och att göra alla situationer till dem bästa. Och viktigast av allt är att aldrig glömma hur viktiga min familj är. Jag älskar dem med hela mitt hjärta och det kommer jag fortsätta göra, oavsett vad som händer.



Helgen genom fyra bilder

Matti
Ebba & Emelie



Dream your dreams.......be yourself


Hunger Spelen

Var och såg Hunger Spelen idag (beskrivet med ett ord: spännande.) Väldigt bra trots att det inte riktigt är min typ av film, men det är absolut en film att skriva ner på "filmer man måste se innan man dör".
Sen tog jag tunnelbanan till Matilda och mötte Emelie där, vi låg i hennes soffa med kvällssolen i ansiktet och pratade från sekunden vi kom tills vi gick ut ur hennes lägenhet.
Sitter på café 60 nu med Emelie och Fanny. Berättar om gårdagen och pratar lite allmänt.


Allmänt glad

Precis som rubriken, jag är glad. Var på Heartbeat konserten idag och den var grym. Pratade med Andreas Wijk och hade det allmänt bra! Känns dock aningen jobbigt att ha ett matteprov imorgon som jag inte har pluggat sådär supermycket till...lite paniiiiiik.

Imorgon är det prov + en lektion, vårt schema är otroligt glest just nu, anledningen är sjuka och bortresta lärare. Alltså inte en chill-skola, haha verkligen inte. Plugg i princip hela tiden, men väljer man natur så får man skylla sig själv.
Efter skolan imorgon blir det bio och mys! Om jag ska orkar med dagen imorgon och inte somna under filmen är det dags att hoppa ner i sängen med matteboken och sova.


Pluggmode


Morning sunshines


Hos systrarna Nilsson

Tog cykeln till Matti idag och har gjort allt annat förutom att plugga matte. Kollat gamla bilder och skrattat en hel del åt dem, nu ligger vi döda i sängen och kollar Grey's. Imorgon är det måndag, ny vecka. Börjar tio och har en lektion, såååå skönt! Vid sjutiden ska jag på konsert (igen, haha) och innan dess ska jag hinna plugga med Matti på stadsbiblioteket, köpa en mobilväska och hinna hemma.

Igår var det Earthhour konsert och artisterna som var där var bland annat Danny, som körde två av sina egna låter (bra eller dåligt, det får man avgöra själv, hehe) och Loreen, som var lika grym live som på tv-skärmen.


Plugga matte, äta nappar, dricka te

Min blogg som från början var tänkt att bli en modeblogg har blivit en matblogg, haha.


Plugg/Spotify

Solen skiner in genom fönstret lite då och då medan jag sitter vid datorn, skriver klart en uppsats och pluggar matte, lyssnar på spotify och dricker te. Förövrigt är linne på bilden från StyleByTyra och det kommer jag bära med en bandeau/bikini under nu i sommar.

RSS 2.0