I'am a 90's bitch



Vaknade imorse efter att ha sovit i några timmar, närmare bestämmt har jag på två nätter sovit 8/9 timmar. Känns ganska rejält i kroppen. Tog bussen till skolan och vid tre gick jag och fikade med Oliv, Sofia W, Sofia S, Fanny T, Tilda och Anka. Drack chailatte för första gången på otroligt länge, aaaah så gott det är. Typiska beställningen på cafe i juletid. (Inte för att det är jul nu, haha!) 
Sen vid fem gick jag och Tilda över gatan till Pressbyrån där Iconapop spelade. De kastade ut tröjor och gissa vem som fångade? Fick dessutom en till som dem signerade. Värt, eller vad? Väldigt värt skulle jag säga! 
 
Nu ska jag fortsätta pressa allt konfetti från konserten igår mellan tunga böcker, sen ska jag lägga mig i sängen och somna till Coldplay. Imorgon är det lördag och jag ska sova så länge som det bara går, det behöver jag verkligen. 

In black and white








Fikamys


Coldplay

Efter 24 timmars köande, fick vi äntligen komma in på Stadion och se Coldplay. Vi stod allra längst fram i mitten och jag nöjt av varenda millisekund av konserten. De körde Paradise två gånger och den andra gången filmade de även inför showen "Stand up for cancer" som kommer sändas i hela USA den 7 september. Spännandeeee!
Fick med mig tre pelktrum och en hel hög med konfetti som jag funderar på att sätta upp på väggen, kan bli lite ballt.
Har några kortfilmer och en hel del bilder från igår som jag ska redigera ikväll och sen läggs dem upp!


Snart är det dags!


Bästa

Åh! Mina föräldrar är ju bara för bra. De kom hit till kön med sushi, godis och frukt. Lovely!


Crazy!

Jag och Emelie bestämde oss för att ta vårt lilla pickåpack och ställa oss i kö redan ikväll. Så jag hann komma hem och äta mat, sen tog vi bussen till Stadion och här är vi nu. Eftersom man inte får börja köa till ingången förrän klockan sju imorgon bitti så sitter vi några bakom Stadion har nummersystem vilket gör att vi kommer komma in först! Vi har nummer 25 & 26 och eftersom scenen är så grymt stor så kommer vi garanterat så längst fram. HUR STÖRT BRA ÄR INTE DET? Längst fram på Coldplay liksom, sinnes.


Taggar!!

Har taggat inför Coldplay hela dagen idag med Matti. Slutade nyss skolan och är på väg hem nu. Ska bestämma klädsel, mat osv tills imorgon och sen ska jag komma överens med Emelie om när vi ska börja köa!


Dr Martens

 


 
Är otroligt sugen på att införskaffa ett par Dr martens. Frågan är bara om det ska bli ett par classic svarta, skrikroa, lack eller silvriga? Hemskt svårt att bestämma sig..... just nu är jag inne på ett par silvriga. Skulle sitta perfekt nu i höst och vinter till ett par svarta jeans och en oversize kofta + en drös silversmycken. Dessutom är det inte alls lika många som har dem jämfört med hur många det är som har de svarta. Känns nästan som att det har blivit en standard sko. Den finns bland nästan alla olika stilar och det är egentligen inte så konstigt eftersom den passar så ypperligt till nästintill allt. Så om det blir, så blir det ett värt köp!
 
 
 
 

Nelly.com


ursäktar mitt hemska nagellack.....

Från topp till tå



Pluggade matte igår med Fanny och sov även där, därav gick jag klädd i hennes kläder från topp till tå idag, haha. Gick en sväng förbi Urban med Sofia och Mathilda idag innan vi stod utanför konserthuset för att se Paul Simon. (För er som inte har någon aning om vem han är så jag jag meddela att han är en lite söt gubbe och dessutom den ena delen av Simon and Garfunkel, som jag innerligt hoppas ni känner igen. Annars får ni söka på Spotify bums!) Mathilda svävade på moln efteråt och var lite i extas. 

Lite frulle


Middag!


Som en sommarlovsdag


Kräftfiske


Mot Värmland

Sitter i bilen på väg mot Värmland och släkten. Vi ska fiska kräftor, plocka svamp och träffa mitt nytillkomna kusinbarn. Känner mig otroligt satsig som sitter med matteboken i knät, haha!
Hade sovmorgon idag, så jag vaknade och hade gott om tid. Hann till och med beställa några skal till min IPad och IPhone. Så himla värt att köpa sånt på nätet, kostar nästan ingenting om man jämför vad det kostar i butik. Jag beställde 2 skal till Iphonen, en "diamantplugg" och ett vitt skal till Ipaden och allt (inklusive frakten) gick på cirkus 200 kronor.


Rosa/Orange/Vitt


Klänning och väska, H&M. Jacka, Zara. Skor, Vagabond. Halsband, Indiska. Armband, Turkiet.


Birds

Byxdress, halsband och jacka, H&M. Armband, JC. Väska, Gucci.

Mysfika


Håltimme!


23 augusti 2012


Instaday


Turkost

Tröja, Vero Moda. Kjol, Monki. Skärp, mammas gamla. Väska, Chanel. Halsband, dop- och konfirmationspresenter.

Homemade/sammanfattning av dagen

Har helt glömt och visa er det här linnet som jag fixade av en stor basic t-shirt. Klippte av ärmarna, fixade hålen på ryggen och vips blev det såhär! 
 
Idag fyllde min storebror år, så det var middag med familjen och det var kompiösa mängder mat (som alltid när pappa lagar mat, haha). Förutom att ha firat honom har jag städat rummet, utforskat lite ny musik och tagit fram kläder till imorgon. Nu ska jag tvätta bort sminket, sätta på mysmusik och lägga mig i sängen. Imorgon har vi sovmorgon till lite innan elva så jag bjöd över lite kompisar på frulle, men lata som de är så kanske de hellre sover....haha. UPDATE: Jag får sällskap till frukost! 
 
(Första dagen i tvåan är dessutom avklarad!!!)

Utomhusbio


En helg på landet


Färdiga!!


Årets sista sommarlovsfrukosten/lite guld


En dag kvar

Nu är klockan efter tolv vilket innebär att vi är inne på den sista dagen av sommarlovet 2012, mitt näst sista sommarlov någonsin. Ett sommarlov kvar?! Det är helt galet!
Imorgon börjar vi skolan och likaväl rutinerna, är taggad till tusen för att få träffa alla igen! I fredags när jag hängde lite med Anka såg vi att vi har fått vårt nya schema. Både bra och dåligt på samma gång. Vi har en lektion på fredagar (som vi ska försöka flytta = lediga!!!), men det gör att vi slutar sent de andra dagarna....

Åker hem från landet senare idag och ska gå på utomhusbion i Rålis, ha picknick och säga hejdå till sommarlovet. Det kommer bli ett bra slut, särskilt när jag kommer vara med mina fina (saknade) vänner.


Åker lite båt


Cheesecake

Träffade Johanna igår och blev bjuden på hennes hemgjorda cheesecake och oj så god den var! Så god att jag  ställde mig i köket när jag kom hem och bakade en egen, fast med blåbär, haha. Nu står den i kylen och väntar på att bli uppäten. 

Hunnebostrand, del 3


Går runt i stan


Converse och runda nitar


Pimpar


Hunnebostrand, del 2


Hunnebostrand, del 1


St Görans ö


Kvällspromenix


Near the sea


Middag i hamnen


H&M och en gnutta retro


Destination Västkusten

Nu sitter jag förmodligen i bilen med Fia och Mathilda, lyssnar på bra musik och har en allmänt bra bilresa.
Igår var jag som sagt på Gröna Lund med min lillebror och träffade dessutom Fia och hennes syster som också var där. Kom hem efter sex timmars tivolihäng med en mör kropp. Städade bort ALLT under sängen, åt lax och packade inför Västkusten. Vid tio-tiden igår insåg jag att "oj, jag har ingen lämplig väska att packa i" så jag spang ner till källaren och fin syn på mormors gamla skinnväskor (observera pluralet). Så det fick bli en av dem och vips! så känner jag mig väldigt retro. 

"Crystal bra"

 
Med hjälp av lite nål och tråd, ett gäng paljetter och lite pärlor
fick jag en helt vanlig bh att bli en egengjord "crystal bra", hur bra är inte det? Visst tog det ett bra tag och det var riktigt pyssligt, men tillslut blev den klar och jag kan inte säga mer än att jag tycker att den är lätt värd tiden jag lagt ner på den. 
Och jag kommer matcha den såhär eller till ett genomskinligt oversizelinne 

Städar

Håller på att rensa under min säng. Det är standard för mig att skuta under saker där, så det finns en hel del. Hittade bland annat en massa skor, högar med gamla skolpapper, presentpåsar i mängder (som liten samlade jag på det) och en mängd andra onödiga saker som åker direkt i sopptunnan!


Gröna Lund


In mot stan


Wild and crazy

De senaste två nätterna har jag sovit i min älskade träbåt med FiaIdag tog vi gummibåten till dessa helt fantastiska klipporna med min lillebror som agerade kapten Gustaf hittade en ny kompis! haha
Och jag och Fia gick lite wild and crazy

Levis


Åka ring


Norra Stavsudda

Shorts och solglasögon, H&M. Tröja, Weekday. Skor, Vagabond.

En liten smygtitt på vad jag pysslat med de senaste dagarna


Toppenväder!

Idag började jag dagen med att möta upp Fanny, vi tog en liten promenad över bron till Kungsholmen för att köpa zinktabletter. Det ska tydligen göra underverk för hyn och eftersom jag testade en för ett tag sen och redan då såg skillnad kändes det riktigt värt! Dock har jag riktigt svårt att svälja tabletter, så jag kommer få kämpa ordentligt nu i början tills jag får det till en vana. Nog om det. Kom precis fram till landet. Solen skiner och vädret är på topp, svensk sommar när den är som bäst!


Bra dag

Idag har jag pysslat i timmar, handlat massa god mat till landet, pratat litegrann med Sofia, köpt en helt fantastisk passionsfruktsmoussetårta som jag ätit tillsammans med Fanny (som jag träffade idag för första gången på fem/sex veckor!!!), pysslat lite mer, lyssnat på lite för hög musik ur mina högtalare som jag praktiskt nog hittade på mammas kontor, gått runt i mammas gamla skor och haft en bra dag helt enkelt. Har dock lite ångest över att jag börjar skolan om 17 dagar, även fast det ska bli så grymt kul att träffa alla man inte sett på hela sommaren.


Onödigt

Lite onödig information om mig: 
- Jag säger panik i nästan varje mening
- Jag äääälskar att pyssla, typ det bästa jag vet
- Jag har fått någon grej för rosa och kör stenhårt på färgen (inte klädmässigt då...haha)
- Jag är galet morgontrött och kan i princip sova hur länge som helst (oerhört otrevlig innan jag kliver upp också)
- Jag är ungefär enochsjuttiofem lång
- Jag har en liten crush på en bloggare (dock skulle mina vänner inte kalla det crush, utan något i stil med kär eller besatt. Vilket jag inte riktigt håller med om)
- Jag spenderar mina pengar på kläder och mat
 
 
 

At the beach


RSS 2.0