Hejdå 2012 & hej 2013!

 

White faux fur


Jacka och tröja från Bikbok. Byxor från H&M. Skärp från mammas garderob. Halsbandet har jag gjort själv. 
 

Nytt

Observera att det här är två mycket oförberedda bilder som Jessica tog som hastigast när jag visade henne vad jag fyndat på mellandagsrean. Det man skymtar är i alla fall en vit bustier och mina nya svarta underbara shorts som jag hittade för ynka 50 spänn, sååååå värt. 

Bra mat

 

God morgon!

 
 

Winterland

Tog fram kläder och fixade mig imorse för att gå och träffa några kompisar, men det blev inställt i sista sekund. Så jag bytte om och kör på skinnkjolen med min vinröda tröja och statementhalsband imorgon. Istället har jag slappat hemma i princip hela dagen, mot kvällen åkte jag iväg med familjen för att handla och äta. Middagen var god men så stark att det brann i hela min mun, haha! Det är okej med lite sting i maten, men det där var way too much! 

Detail

Halsband från Bikbok
 
Det här är alltså halsbandet jag köpte igår, multifärgat och stort = helt perfekt. Kör på det idag tillsammans med min "skinn"-kjol, vinröda tröja och min vita fuskpälsjacka. Ska försöka knäppa några bilder på hela outfiten så ni får se det!

Stan, fika och mys

Dagen spenderasdes på stan med min underbara Annika. Vi strosade runt mellan butiker och träffade folk vi kände lite här och var. Efter ett antal butiker stannade vi för att fika och det var bland den mest värda fikan jag någonsin tagit. Var heeeelt slut efter att gått i butiker och trängts med en massa folk.
Jag fick inte bara med mig ett maffigt halsband utan också ett par nya svarta shorts. Man kan inte annat än älska rean!
Senare mötte jag upp min namnkompiz (Johanna) och trots att vi sälla ses hade vi som vanligt hur kul som helst. Vi åt middag, kollade Djävulen bär Prada, åt ur hennes chokladask, kollade igenom fem år gamla videos & skrattade, pratade livet och målade hennes naglar. 

Nya favvisar

"Skinn"-kjol från Bikbok som lätt kommer bli mitt nya favvisplagg & tröja från H&M trend
Tröjor från Bikbok & trosor från H&M som jag bara var tvungen att köpa då dem glittrar (wiiiiiie), haha. Kommer troligen inte komma till användning särskilt ofta, men fina är dem i alla fall.
Och nu.... min nya älsklingsjacka! Som ni vet använder jag min svarta fuskpälsjacka flitigt och tänkte att denna är bra som variation. Galet snygg till min nya skinnkjol och ett statement-halsband. Dör nästan lite, åh. 
 
Alltså mellandagsrean är sick! Jag handlade för under tusenlappen och hade det inte varit rea hade det kostat mig över två tusen, hur bra är inte det? Det kallar jag ett riktigt kap. Tänkte sticka ut på stan imorgon också och leta efter något snyggt stort halsbad. Ett i silver och ett i guld. 
 

Efterrätt/obligatorisk julfilm

Efterrätten idag var så simpel, men ändå så gudomlig. Vindruvor, persika, äpple, granatäpple, annanas och apelsin med grädde. 
Hämtade upp den här tösen efter middagen och nu myser vi framför Love Actually (som hon aldrig sett innan!!!). Det är ju den obligatoriska julfilmen, så man måste ju se den! Den bästa julfimen är dock The Holiday.
 
Jag har förberett ett inlägg med sakerna jag fick med mig hem idag som jag tänkte publicera lite senare eller imorgon, så håll utkik!

Annandagen

Idag har jag gått på stan med Fanny sen 9 imorse. Hittade en hel del som jag deesutom kollat på innan vilket gör det ännu roligare att köpa på rean. Mötte upp min familj efteråt och lunchade på Jensen's. Nu är jag hemma igen och måste skynda på för att hinna fota dagens köp innan vi ska bort på middag.
Fick med mig ett rosa Gellack hem och satte direkt igång med att testa det...
...och så här blev resultatet, väldigt glansigt och hoppas att det håller som det ska (2-3 veckor) så ska det allt få 5 av 5 toasters!

∞ fast åt fel håll (8)

 
- Jag älskar juldagarna, är lycklig helahela tiden.
- Från och med nu ska jag vara med personer som gör mig lycklig och strunta helt i dem som trycker ner (med det menar jag att jag ska sluta umgås med personer som beter sig dumt).
- Jag lyssnar sönder Coldplays jullåt "Christmas lights"
- Om jag fick välja skulle jag leva på enbart frukt. Bästa. Som. Finns.
- Jag har ångest över vad jag ska göra efter gymnasiet. Resa? Plugga? Jobba?
- Jag har börjat tveka på om jag ska bli brunett igen, behålla den färg jag har nu eller färga tillbaka till min naturliga. Hej eslutångest!
- Nu när jag fått en ny systemkamera kommer ni få se på riktig bloggning, jag hoppas ni är lika taggade som jag är.
- Puss fina ni 
 

Nighty


 

Bra sak

En julklapp jag inte visat er är det här fina silverarmbandet, jag älskar det redan! 

Almost all black


 
 

Julkalenderns innehåll

Har ju heeeelt glömt att visa er vad hela min julkalender innehöll, men nu får ni se det i alla fall. Bättre sent än aldrig! Det är väldigt gott&blandat, fast det är jud et som är roligt, att man inte har någon som helst aning om vad som kommer finns i nästa lucka. Sen är det ju såklart också så att visa saker är mer användbara än andra. När kommer jag använda en mintfotspray liksom? 

Dagen efter årets bästa dag

Idag är det juldagen vilket brukar betyda "lek med julklapparna hela dan", men min lillebror är och åker skidor så jag och mamma tänkte passa på att smita ner på stan ett tag. Har kollat in en del saker som jag ska slå till på t.ex. en fjärrkontroll till kamerna och nagellacksfärger till "Gellack-setet" (= nagellack som man härdas under en LED-lampa vilket resulterar i att nagellacket blir betydligt bättre än med vanliga lack och det håller dessutom i upp till 3 veckor!). Nu måste jag börja fixa iordning mig så at jag kommer ut på stan någon gång! 

Lite saker som fanns under granen

Vita skidbyxor, svart halsduk, "Gellack"-set, ansiktsmask & fotkräm, Glossybox, nagellack, nödladdare till Iphone/Ipad, Newtons vagga (min bror gillar att driva med mig...haha), galjar då min familj alltid skämtar om att jag har sååååå lite kläder, ansiktsbehandling, H&M-presentkort, luktljus, armband från Ungcancer.se, penna till Ipad/Iphone, en fin låda, raggsockor, badrumsartiklar
och sen, sist men inte minst, min nya bebis!

Julafton

Min julafton började i kyrkan med Annika, sen hade vi lite julmys hemma hos henne med julte, pepparkakor och saffransbulle framför Maddiken. Världens. Bästa. Julfeeling. Efter tolv tog jag bussen hemåt för att äta julmat med min familj och det var lika gott som varje år (pappas mat är bäst!). Tiden sprang iväg och vips var det tid att ta plats i soffan för att slå på tv:n och kolla Kalle Anka. Därefter skulle tomten kommit, men han hann tyvärr inte till oss iår (eller rättare sagt så går min lillebror inte på det längre...) istället satte vi igång med julklappsutdelandet direkt! Lite svårt att hålla ut på den när man har en lillebror på 9 år, haha! Vad jag fick får ni i ett inlägg lite senare. God jul på er och hoppas er julafton har varit lika bra som min och att den fortsätter så.Min äldsta bror och min lillebror börjar alltid bygga och fixa med julklapparna direkt, här med en massa experiment
En av mina bästa klappar i år var definitivt det här armbandet, hur fint?
Min andra storebror körde på blinkande fluga dagen till ära
 

Dan före doppardan


Firar att det är lov


Olivdag

Hade två lektioner idag, varav en var värd att gå på. Hela den här veckan känns så ovärd egentligen...
Gick och fikade efter skolan med Calle, Olivia, Nima, Mathilda och Emil. Tillslut satt bara jag och Olivia kvar med engelskaboken eftersom vår lärare har varit SÅ snäll och lagt in ett prov nu precis innan lovet. Vi kom på en massa roliga saker om alla ord så att vi skulle kunna lära oss lättare och dessutom fick vi en hel del skratt på köpet!

Kom hem halv fem och gjorde i princip ingenting tills Olivia ringde och plugg-mys-snackade med mig i 2,5 timme. Nu sitter jag i min rosa mjukisdress och repeterar engelskan och letar fram kläder tills imorgon.

Vid lunchen idag hade vi en livlig diskussion om det endast finns så kallat skitsnack eller om det finns santsnack (= att man bara säger vad som hände/vad någon gjorde). De var ganska splittrade åsikter mellan tjejerna och killarna. Emil och Calle höll fast vid att det enbart finns skitsnack....men de har fel! Haha


Grattis fina Fia!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Sofia Weners födelsedag! Grattiiiiiiis!

Sista veckan nu innan lovet har våra lektioner nästintill försvunnit. Idag börjar jag två och slutade tre, så innan dess kom Calle och Olivia över hit för att baka en tårta till Sofia som fyllde pr idag! När den var färdigbakad och vi hade druckit lite te & kollat julklalendern satte vi oss på tunnelbanan mot Sofia. Knackade på hennes dörr och överraskade henne, bästa feelingen ever när folk blir glad över sånt här! Älskar't!
Efter att vi ätit upp nästan hela tårtan (heheheh....blev vår lunch, busigt!) spelade vi "Hay Day" som de tvingade mig att ladda ner, man blir helt besatt!
Strax efter ett satte vi på oss ytterkläderna och hade snöbollskrig på väg till tunnelbanan.

Efter min franskalektion idag mötte jag upp papi för att åka och kolla julklappar....till mig. Vi letade runt efter en IPad-mini i 8 olika butiker utan framgång. Hur kan den vara slut precis överallt, irriterande. Tanken var alltså från början att jag skulle ge min IPad till min lillebror i julklapp och då skulle jag på en iPad-mini, men så blev det ju inte. Istället slog vi till på en "vanlig" iPad till honom, hihi.

Nu ska jag skriva klart det allra sista på min miljöuppsats och spela lite "Hay Day" innan jag släcker lampan!



Om tomten kommer


Soviz

Har sovmorgon till 12.45 idag, gympa och miljö står på schemat och sen ska jag hem och mysa med Olivia. Bra måndag med andra ord!


Bästa barndomskompis

Kom precis hem från Nerissa och ska sätta mig och skriva en miljöuppsats som ska in på måndag. Inte så jättekul, men det är ändå rätt intressant, hihi.
Hade i alla fall en bra fredag igår. Slutade skolan och åkte till Sergel för att möta upp Nerissa och boka biobiljetter. Slutade med att vi såg "The Hobbit" med lite fint folk från min klass (trots att varken jag eller Nerissa är något stort fan om saga om ringen, men vi tänkte: yolo).
Bortsett från alla scener jag hoppade till av så var filmen helt okej, aningen lång kanske men äsch!
Åkte hem till Nerissa efteråt och åt Indiskt, kollade "Lol" (Douglas Booth är så sinnesstört snygg, man bah dör), drack te och kollade igenom gamla bilder från när vi var små. Nostalgiiiiii.
Så snäll som min mamma är gav hon sig ut i ovädret (trots varningar om att man ska hålla sig hemma) och kom och hämtade mig.

Om en vecka är det jullov och ska längtar så jag spricker. Så himlahimla mysigt. Julen är helt klart bäst!


Upp och iväg


woopsi

Har glömt att visa er det här halsbandet jag fixade för ganska längesen nu med hjälp av en kedja som från början kom från en väska och ett svart band (som inte syns på bilden). Känns helt rätt till en simpel outfit, måste bara leta fram det igen innan jag kan använda det igen, hihi. 

För exakt ett år sedan


Var jag på min lillebrors Luciatåg 
Gick jag klädd såhärBörjade jag pimpade skal
 

Rullar på


Riktigt gammal bild från skolavslutingen i 9:an. Eftersom min kamera som sagt valt att inte fungera alls så är det enorm brist på bra bilder, så det här får duga! (Ska nog önska mig en kamera i julklapp så då ska ni få se på rikitga blogginlägg, wiiiie!)
 
Har egentligen inte så jättemycket att säga därav av det dåliga bloggandet, livet rullar på såväl plugget. Mattenationella i kurs 3c skrev jag igår och jag håller alla tummar jag har att det gick bra! Gick en sväng på stan efteråt med Matti och fick fyra julklappar kirrade. 
 
Trots sovmorgon till elva och endast en lektion på schemat gick jag upp till julkalendern imorse och myste i soffan med lillebror och te. Fick ett sms från Ellen (som befinner sig på andra sidan jorden) som tackade för mitt lilla paket jag skickade till henne för någon vecka sen. Blir så himla glad när folk blir glad för saker man ger till dem. Skulle jag välja mellan ge/få skulle jag lätt välja ge!
Nu måste jag skynda lite så jag hinner iväg till min lektion. Puzz kompizar
 
 

5 -> 8


Göteborg

Tåg tåget till Göteborg efter skolan i fredags och såklart blev jag försenad (p.g.a snön) vilket betydde att Mathilda och hennes pappa fick sitta och vänta på mig i 2 timmar, zegt. Har i alla fall haft världens bästa helg. Vi bakade pepparkakor, strosade runt på stan, fikade, åkte till Halmstad, spelade Wii U och myste.
Kom hem igår kväll en halvtimme sent, men bättre det än två timmar.


1 -> 4

Har ju som sagt min "The Body Shop"-kalender som ger mig en spark upp ur sängen på morgnarna, perfekt ju!
Tänkte ta och visa upp för er vad det är jag får och har är alltså de fyra första luckorna: schampo, citronhandsprit, chokladdoftande läppbalsam & mascara!


Julcirkus


Födelsedagsmiddag


Välkommen december


Julmysfredag

Tillbringade kvällen med varmchoklad, julmusik, julpyssel och Matti. En himla bra fredag med andra ord.
Imorgon är det upp tidigt så jag hinner se första avsnittet av årets julkalender (helt sinnes att det börjar imorgon!!!) något man måste se. Dessutom är det dags att börja öppna julkalendrarna och för min del blir det första luckan i min "TheBodyShop"-kalender.


RSS 2.0