Läran om livet

Började åtta, slutar halv åtta. Eller ja, inte riktigt... IDAG HAR NORRA REAL ÖPPET HUS FÖR ALLA BLIVANDE ETTOR MELLAN 18.00-21.00, så kom hit!


Good for your hair!

Fick den här hårmasken och hårsprayen i goodiebagen från StyleByTyra förra torsdagen. Har precis använt masken och den verkar super.

Jag och Mathilda stod i fyra timmar (!!!!) och väntade, men det var det lätt värt!


All the other things

Blev en sväng förbi stan efter skolan idag med Mathilda och Anka, vilket slutade med det här


Rättvik och konfisar

Har varit i Rättvik med mina ledarkompisar och våra konfisar under helgen! Frukost vid åtta båda lördag och söndag så jag somnade direkt när jag kom hem igår.....haha!


Fett kallt

Tjaaaaa! Nu står jag med johanny i kön till Style by Tyra. Heheh vi håller ungefär på att frysa ihjäl men vi är vikingar och överlever!!!!! Bara en timme och förtiofem minuter kvaaaaaaaar............. Dööööö. Nu ska vi spela spel för att fördriva tiden lite!
/ Mathilda


24 januari 2012


Känslan av att...

...springa runt i lägenheten, dunka Håkan och strunta i allt plugg (....för en liten stund) kan nog vara något av det bästa.

Tänkte bara att det var så otroligt viktig information. Eller?


I just like clothes

Var på stan i helgen och kom hem med bland annt detta, guldtröjan i inlägget under och en jacka. Ett ord: nöjd.

Golden

Jag idag

Måndag och skola igen. Vintern har kommit tillbaka så det blir Flottsbro på onsdag med lillebror. Ganska värt ändå.

Nelly.com

Är sugen på dessa skor från nelly.com, på rean och allt! Får se om jag slår till, hehe

Summer, where are you?!


14 januari 2012

Tröja/Monki
Jeans/Gina Tricot
Halsband/Thomas Sabo
Ny! Väska/H&M
Nya! Armband/H&M

Bromma blocks/Discodans

Sofia hade uppvisning i Bromma blocks idag, så vi åkte dit och kollade! Hon är helt sjukt duktig.
Efter det blev det filmen Trassel hos den andra Sofia (haha så förvirrande att vi har både två Sofior och två Mathildor, hehe). Kom hem med Mathilda och åt dipp med agurk (som norrmännen säger till gurka, haha) och morötter innan vi åkte till Arlanda för att hämta mami!

Y to the esterday

Mathilda N
Från vänster: Sofia, Sofia, Mathilda D, Annika och längst ner Olivia
Olivia

Otur?

Idag var det skola och efter det tjejmys hos mig.

Today is gonna be a good day

....not. Började åtta och slutade halv fem. Och nu är det biologiboken som gäller, men först lite mat och facebook, haha.
Vi fick vårt nya schema häromdan också, börjar åtta v a r j e dag. Hur ska jag klara att komma i tid?! Lite halvjobbigt sådär.... Speciellt nu när det är lika mörkt som på natten när jag går till bussen. Och idag regnade det också, ännu värre. Dessutom åkte bussen förbi mitt hus när jag gick ut så jag fick springa. Haha alltså, misslyckad tjej!
Fick förövrigt hem mitt nya ipadskal idag. Rosa och fint, typ som det förra fast mycket tunnare. Yay!

Onsdagslunch

Idag var det bara en lektion på schemat så vi körde brunch hemma hos mig vid 10 tiden. Och en massa mys.

Skal/Väska/Skydd

Efter att mitt Ipadskydd fick åka tillbaka till butiken har jag blivit riktigt sugen på ett Marc by Marc Jabocs skal istället. Funderar på det gråa och samtidigt ormskinnet till min macbook....hehe.

H&M, strandmode 2012

H&Ms strandmode är nästan lika bra varje år. Billigt, snyggt och bra! Har siktat in mig på den mörkblåa längst ner och en rosa som inte kom med på bilden tyvärr. Såg också deras snygga strandklänning och det enda jag tänkter på är sooooommar. Vill kunna springa runt i shorts och linne nu!

Två små

Lillebror Gustaf & Frida

Vaknade hos Hedda, åkte till Riddarholmen för att träffa min gudmor och hennes bedårande dotter Frida. Sen tog jag, mamma och Gustaf bilden till Heron för att lämna tillbaka mitt Ipadskal som gått sönder.... passade på att köpa lite lådor till min tv-bänk. Och nu måste jag skynda mig iväg för att möta upp Lisa!

Sailor

Igår såg jag lite ut som en sjöman, med sjömanströjan på och ankaret runt halsen.

Hittade tre fina skapelser i en garderob


5 januari 2012

Igår köre jag på osminkad och kläder från H&M och världens mysigaste strumpbyxor (med fleece i) från Åhlens. Idag blir det en tripp till Uppsala med familjen. Godisregn och mat står på menyn!

Lips/dark/silver


Anka, Oliv & Tilda

Annika (aka Annika), Oliv (aka Olivia) & Tilda (aka Mathila)
Två till bilder från igår. Myste med Oliv på kvällen och såg "Vi hade i alla fall tur med vädret" & "Honey". Imorse (imorse och imorse.... haha, vid 13.00) gjorde vi frukost och satt på världens mysigaste film "The Holiday", den är så sjukt bra. Ett måste att se runt julen!

Yesterday/Today

Annikas fina örhänge
Annika körde lite träning

Lite bilder från igår och idag. Har tillbringat dagen med mystjejerna, ätit bullar och dryckit te. Dessutom ska vi få en ny klassis i klassen, nämligen Mathilda Nilsson.

Pinkpinkpink

Min fina ipad + det fina fodoralet jag fick i julklapp
Sitter hemma hos Sofia och myser, alla andra kommer senare. Har med mig kameran så imorgon kommer det säkert upp lite bilder!

2 januari 2012

Smyckeshängaren som fick flytta in hos mig häromdan och mina nya fjäderörhängen

Dagens planer blev ändrade när jag vaknade fyra idag.... Så om en liten stund ska jag åka mot Sofia W och dit kommer fyra andra från klassen. Ska bli så kul att träffa alla igen, känns som om det var hur länge sen som helst! Dem skulle i alla fall ut, men jag känner att jag inte riktigt orkar med det nu....Haha, nyår var crazy, men så sjukt värt! Soifa är himlans bra, för om alla ska ut så ska vi mysa hemma hos henne.

Urbanears

Köpte svarta Urbanears höromdan och är galet nöjd. Fick lila i julklapp, men kände att färgen var lite för.....lila, haha. Så de fick gå tillbaka till butiken och så blev det dem här istället!
Idag blir det filmmys med Fanny. Vi båda är fortfarande trötta sen nyår så det bli en segdag idag också. Tänkte lägga upp lite bilder på julklappar senare. Så titta in om några timmar.

Happy new year!!!

Fanny
Nyår började med brunch hos Ellen och slutade med fest hos Adam. Därimellan var det middag med familjen och på menyn stod: Hummersoppa, oxifile och mintchokladkaka med färska frukter. Mums! Efter middagen kom Fanny och hjälpte mig locka håret. Vi mötte upp hedda och tog tunnelbanan mot Strandvägen där vi firade tolvslaget med Adam & co. När våra händer inte hade någon känsel längre (pga, attt det var så sjukt kallt ute) gick vi upp till adam. det slutade sedan vid 3.00, jag hjälpte till att städa och kom sedan hem vid 5.00. Men det var det helt klart värt!

Sephora

När min brors fru kom hem från att ha firat jul med sin familj fick vi lite julklappar. Bland annat dessa chokladluktande produkter från Sephora. Luktar helt underbart, väldigt speciellt, men så himla gott. Ja, inte så svårt att lista ut kanske; men jag älskar choklad hehe.

RSS 2.0