Keep it simple


En sisådär två månader försenad födelsedagspresent


Födelsedagsmiddag hos Hedda


Nytt/Vem köper en liten filmjölk?

Idag har jag blivit ett par högmidje jeans rikare, samt en (nästan för skön) mjukisdress, ett par örhängen, en ring och en tröja. Och allt köptes dessutom på rea, hur bra? Väldigt bra. Igår var jag hemma och myste med Johanna, såg film och åt mat. Bästa kombon. Vi kirrade pasta med kantarellsås och jag åt sådär mycket som man egentligen inte borde. Ändå så ställde vi oss och fixade dip, vilket gick som vi tänkte innan vi hällde upp gräddfilen och insåg att det inte var gräddfil utan en liten filmmjölk. Vem köper en liten filmjölk?! Sjukt onödigt, man blir ju bara jätteförvirrad.


Kalaha

¨

Saint Raphaël, del 7


Blivande hallonpaj


Lite halvnytt tillskott i garderoben


Acheté dans le France


Sunshines!

Godmorgon sunshines! Vaknade nu, eller egentligen klockan åtta och kunde inte somna om. Typ det värsta som finns att vakna tidigt när man verkligen inte behöver gå upp då. Tänkte sätta på mig bikinin och kasta mig i havet, sen blir det frulle!


Saint Raphaël, del 6

Mathilda fyllde år och när matbutikerna hade slut på mango (hennes favoritfrukt) fick det bli en annan ätbar, nästan ovalformad sak som på ett visst sätt också börjar på "m"Vi åt mat på en restaurang vid hamnenFörutom hamburgarnen fick hon de efterlängtade flingorna och desutom ett ljus som spelade "Ja må hon leva"Efter middagen satte vi oss på stranden eftersom det var den 14:e alltså Frankrike nationaldag vilket betyder en massa fyrverkerier
Helt magiskt

Kvällstur


Saint Raphaël, del 5


Hassle levererade!/ Värd kväll


När man kan bada utan att dö, då är det sommar på riktigt


Saint Raphaël, del 4


Mot fastlandet


Stay

Shorts, Indiska. Top, Frankrike. Skärp, gammalt. Skor, Frankrike. Solglasögon, H&M. 
 

Jag har gått och lyssnat på Erik Hassles nya album (tre låttips från skivan är: "Feather Rain", "Kill The Sun" & "Stay") sådär lagom mycket så man blir lite fast. Och imorgon spelar han på Grönan så jag åker in till stan då. Ska träffa min fina och saknade Hedda först och sen möter vi upp Matti och Mathilda. Känner på mig att det kommer bli riktigt bra. Spelar ingen roll om det regnar eller inte. 

Saint Raphaël, del 3


Gina

 
Jag har länge haft ganska svårt för Gina Tricot, men på sistånde tycker jag att dem har bättrat sig. Idag finns det faktiskt en hel del plagg som jag skulle vilja ha i min garderob. Så jag ger ett stort + för Gina!

Feather rain

Shorts och tröja, H&M. Halsband, Topshop. 

Saint Raphaël, del 2


Saint Raphaël, del 1

 
I förrgår kom jag hem från Frankrike och en av de bästa resorna i mitt liv. Tre veckor tillbringade jag i Saint Raphaël med helt fantastiska männikor. Jag har ätit god fransk mat, lite mindre goda luncher, badat i havet, fått saltvattnet i ögonen, legat på stranden i timmar, strosat runt längst stranden, åkt på en massa utflykter (de flesta bilder ovan är från när vi var uppe i bergen vid en sjö, helt magiskt), pratat franska, hunnit tröttna på vitt bröd, fått vänner för livet, blivit blondare och en hel del annat. 
 
Har sjukt mycket bilder från resan så det kommer mer! 

RSS 2.0