Sista maj


Kanske lite väl.....svenskt?


Fika

Under väntan på att någon med nycklar skulle komma hem satte jag och Sofia oss på 7/11. Nu ska jag ner till stan och införskaffa en undervattenskamera inför Frankrikeresan i sommar! Åh, det kommer vara så himla varmt och bra. Dock tycker jag att vädret här i Sverige just nu skulle kunna bli aningen bättre. Var tog solen och värmen vägen?!


När man glömmer nycklarna....


Wander

Hat gått och blivit fast för appen "Wander". Man skapar en egen profil och skriver varifrån man kommer och lite smått och gott, sen kan man börjar prata med folk (och framförallt skicka bilder från ens vardag) från andra länder och kulturer. Tre uppdrag per dag får man och under en vecka behåller man konversationen innan den raderas automatiskt. Då man kan fortsätta med en ny. Skickade bilden nedan för att visa vår skola för en tjej.
Så om du inte redan laddat ner den (som dessutom är helt gratis!) så gör det nu, supervärt!


Konfaledarfika


Beach 2012


Etttvåtrefyra


Gold/black


Sporty


Myser på golvet med efterrätt


Details


Ledig dag och bra väder


Sommar på riktigt

 

 


Jobbar lite på brännan


Hundmys


JAAAA!!!

Loreen är helt galet bra! Sverige vann och nästa år hålls Esc här, är så stört taggad!!


Melodifestivalmys


Tack för igår!


Lemoncurd

Igår fick jag egengjord lemoncurd av Hedda. Åt den på mackan imorse och det var supergott, tack fini!


Frukost i solen


Körde på byxdressen


Genom instagram

 

 


Råpluggveckan är snart över!


Golden legs


Trött tjej säger hej


24 maj 2012

Kom hem från att ha storhandlat för ett tag sen. Blev en hel del, hann dessutom förbi H&M på lunchen och fick med mig ett par guldriga byxor. Testade också en byxdress inne på BikBok som jag funderar på att han imorgon, får se!


Glassar i solen!


Vem gillar inte H&M?!

Fick fyra presentkort på H&M när jag fyllde år förra veckan. Det är något som alltid går hem! Tänkte gå dit på lunchen idag och se om jag hittar något fint nu till sommaren. Vet inte ens varför jag skriver "om" egentligen, haha. Jag vet att så fort jag går in där kommer jag alltid ut med en påse. Lite smått och gott så kan man ju säga att jag gillar H&M. Kan inte finnas många som inte gör det...


Sommar i luften

Åh, vädret är på topp och jag gick barbent idag. Körde på en svart oversize-klänning från Monki med ett skärp i midjan. Och till det hade jag håret uppsatt i en hästsvans och ett par converse. Hoppas på lika fint och sommrigt väder imorgon!
Imorgon är det torsdag vilket betyder lång skoldag. Efter det ska jag fixa allt inför middagen på fredag och dessutom försöka klämma in en sväng till stan där i mellan också. Snacka om att jag kommer vara helt slut imorgon kväll, haha

Åtta till halv åtta

Gick i skolan från åtta på morgonen till halv åtta på kvällen idag. Har råpluggat matte idag och försöker få in hela boken i huvudet inför nationella imorgon. Kommer sitta med provet i fem timmar, absurt. Sen blir det hem och plugga biologi inför provet på torsdag. Känns ändå skönt att matteprovet är imorgon då det blir avklarat och det "bara" är biologin och franskan kvar den här veckan sen. Sen måste jag hinna fixa allt inför fredag också, ska ha lite försenad födelsedagsmiddag hemma med mina fina vänner. Måste hinna åka och storhandla (då menar jag verkligen STORhandla, vi blir mer än 30 pers och det ska bli mat till alla, haha) med pappa och bestämma tillsammans med honom vad han ska laga till oss, hihi.

Idag när jag kom hem hann jag bara koka en kopp te och sätta mig ner med matteboken innan min lillebror kom springandes in i mitt rum med ett stort leende på läpparna. Han gick modell för Polarn & pyret idag och skulle berätta precis allt! Bland annat att han fick maaaaaassa fika, blev fotad, åkte dubbeldeckare och det viktigaste av allt: att han fick Nassim Al Fakirs autograf. Åh, han är så himla söt.


Nationella i matte imorgon, lagom taggad....


Earlybird


Hjärta


Braid


Bra sak

Fick en liten burk av Hedda i födelsedagspresent, innehållandes ett recept och färdigblandade ingredienser. (okej, inte smöret eller äggen, haha.)


Och vrålpluggveckan har börjat

Orange kavaj/tröja, H&M. Shorts, BikBok. Solglasögon och halsband, H&M. Hörlurar, homemade + svarta strumpbyxor och vita låga converse


Photo Booth x9


Skulle plugga, men pimpade hörlurarna istället


För ett år sen

Hängde jag på skolgården med fina Matilda
Som förövrigt hade finfina skor också
Parken var full av grönt och gult i form av mängder av maskroser
Jag åkte till landet över en helg med Ellen
Vi låg mest på gräset och lyssnade en hel del på Veronica Maggio
Och åt lite jordgubbar
När vi kom tillbaka till fastlandet gick vi till Grönan och såg Veronica live, riktigt bra var det
Jag bakade lite
Fyllde år och bjöd hem lite fint folk på middag
Och åt mat som pappa hade lagat till oss
Jag fick lite presenter
Sen var det baldags och Rebecca, Amanda och Adina var taggade
Matilda var lika fin som vanligt
Emelie, jag och Matilda var glada
Vi åt mat
Oscar var stilig
Jag hann med att fönsterhänge med Ulrika och Amanda i mitt fönster
Och sist, men inte minst så lämnade jag in mitt bild-arbete

På väg till landet

 

 


17 maj 2012

Dagen har varit super. Började med att familjen sjöng för mig imorse, sen kom tjejerna över vid ett och vi åt hemmagjord smörgåstårta som pappa hade gjort, mumsi! Hängde lite med lillebror, han bjöd på glass och så blev det lite parklek på det.
Någon timme senare var det middag hemma med familjen och efter det åkte jag och mötte upp Mathilda, vi gick på bio och såg "The lucky one", grym film! Efter bion åkte jag till St:Eriksplan för att möta upp Louise, vi gick hem till mig och nu dricker vi te och myser.
Fick världens godaste te och dessutom världens finaste kopp av henne idag! (pluspoäng till den som förstår varifrån texten på muggen kommer ifrån, haha)

Imorgon åker jag till landet och ska råplugga där till söndag, har galet mycket i skolan nästa vecka.


Födelsedag


Nytt

Vi med mig det här från stan igår. Ett par Nike air max och en keps. Är dock lite osäker på skorna, kan vara galet snyggt till rätt kläder, men samtidigt kan det bli helt fel. Svååååårt val.


Lite mat, igen


Måndag och en ny vecka

Dagen började med en sovmorgon som bestod av.........sömn. Säger alltid till mig själv att gå upp lite tidigare för att ha god tid på mig (för engångsskull), men så blev det ju inte. Har haft en lektion nu och två till står på schemat, sen vid fem tiden ska jag på ett möte inför språkresan i sommar, galet taggad! Kommer bli hur bra som helst.

Pratade med Sofia igår som frågade om jag har kommit in i någon "gillar-rosa-väldigt-mycket-period" och svaret är ja. För ungefär ett år sen stod det inte alls lika högt upp på listan som nu.
Det känns om att allt är rosa nu: ipadskalet, naglarna, kläderna, kepsen haha you name it! Funderar ju dessutom på att fixa Iphonen så den blir rosa, eller? Kanske borde skippa det...


Some more pink


Kvällsyoghurt


Last night


En frusen trött tjej

Efter ishockeyn idag åkte jag hem, degade lite i soffan med lillebror och senare träffade jag Emelie. Vi kom på iden att gå ut och ta bilder. Kul var det, men också galet kallt. Stod i shorts och linne, inget att fördra när det har regnat hela dagen och termometern inte visar sådär jättehöga temperaturer, hehe.

Kom för ett tag sen och håller på att plocka undan lite i mitt rum, dricker Ramlösa och lyssnar på Håkan och Bon Iver.
Imorgon blir det lazerdome med brorsorna, lite plugg och förhoppningsvis lite sol så man kan njuta av vädret igen!


Go Sverige!


Kvällar

Gårdagens kväll spenderades hos Fanny med Emelie och ikväll blev det te, prat och sällskapsspel med Signe, Olivia och Mathilda hos mig.

Imorgon är det ishockey och vi ska stå och heja galet på Sverige (som förövrigt inte ens spelar.) Har laddat upp med en Sverige tröja som jag hittade i pappas garderob och vi ska dessutom köra all in med svenska flaggan på kinderna.

Till alla Grey's tittare: kollade senaste avsnittet på datorn tidigare idag, det är stört. Ville bara gråta....men det som är bra är att de ska spela in i minst två år till, yeey!


Sängen väntar


Fönsterhäng vore inte helt fel


Ännu en matbild


Stockholm i mitt hjärta


Blue, red, white


Att börja inse

Först idag när Gustaf skulle sätta sig i bilvagnen insåg jag att han inte är lika liten längre. För mig är han fortfarande min lilla gullebror och det kommer han alltid vara. Även fast han inte alltid är supergullig mot mig så älskar jag honom.


Vitsippor i mängder


Hur gott?!


Vaxholm/loppis

Helgen i Vaxholm med alla konfirmandledarna har varit super! Nu vankas det loppis på min gata och lite mys med Mathilda.


Mina flickor är söta


Frullerulle


En sammanfattning av dagen

Idag blev det ingen sovmorgon för min del.... Klockan nio imorse möttes vi (konfirmandledarna) vid strömkajen och tog waxholmsbåten hit till Vaxholm (som jag förövrigt blir galet förvirrad över hur det stavas, med V eller W? Svårt haha.) vi har under dagen hunnit leka en hel del lekar, ätit glass och kört en version av Fångarna på foret, fast här på kastellet! Jag var taggad till tusen och hade galet roligt!

Kvällen har bestått av pesto/kycklingpizza till middag, promenad, andakt, maffia-spelande och lite nattmackor.
Imorgon ska vi ta bussen hem och förhoppningsvis hinner vi fram innan fyra då det är en stor loppis där jag bor! Hoppas på att hitta ett par lagom slitna Levis jeans som kan klippas till sommarens perfekta shorts. Åh, det vore helt perfekt!


Waxholms kastell med kyrkan


Ur arkivet/sovdags


Shorts

Svarta, avklippta jeans. Vita med svarta dragkedjor, BikBok. Rosa/beige, H&M. Ljusbruna, H&M. USA, Gina Tricot. Blå vanliga, BikBok. Blåa med små fickor, H&M. Blå med lite mönster, H&M. Vita, avklippta byxor.

I sommar kommer jag mest strosa runt i tunna klänningar, men också en hel del i bland annat dessa shorts. Favoriterna just nu är helt klart de blå med lite mönster i mitten längst ner. Åh, så fina de är!


Live life, your life


4 maj 2012

Solen skiner utomhus medan jag ligger hemma nerbäddad i min säng med en förkylning som inte alls vill försvinna. Kollar Grey's Anatomy och försöker få in lite matte i huvudet. Min storebror kom precis in och suckade, han påpekade att jag ligger här med min iPhone, dator, iPad och har tv:n på i bakgrunden. Haha, lite smått onödigt kanske.....

Imorgon ska vi till Waxholm med kyrkan, så jag måste bli frisk bums!


Kör på glitter istället!


Mattelektionerna går utför...

...och snart är det nationella, vilket inte är så bra. Idag hade vi "tävling" och skulle räkna tal och rita en vapensköld i grupp (låter lite som mellanstadiet).
Vi går natur där matte ska vara en stor del av undervisningen. Frågan är bara om det där är bra undervisning? Inte direkt va..... Får dessutom lite panik eftersom snart är det är nationella och nu ligger vi på kapitel 3, alltså ett och ett halv kapitel från att boken är slut. Och istället för att råplugga matte på lektionerna så ska vi leka? Det går inte riktigt ihop enligt mig.


Rosa/skimmer


Sommardag


Andra maj


Picknick i Rålis/Cykelmys


Morning sunshines


tvågångertvå

Två bilder från båtresan till Gotland
Och två till från landskampen på Gärdet

Godnatt/saknar mina norskor


Valborg


RSS 2.0