131211

Får panik att appen crashar varje gång jag ska publicera ett inlägg och då försvinner hela inlägget också....
 
Jag är översvämmad av plugg nu fram till jul. Fysikkyrsprov, miljöredovisning, engelskauppsats och kemirapport, fun! Men imorgon blir det kul för då ska jag och Fanny på luciabio - tre förhandsvisningar och den första börjar vid midnatt. Ska bli så kul! 
 
Jag har letat ihjäl mig efter den perfekta vinterjackan ett tag nu. Det är så himla svårt att hitta en snygg, alla varma är sjukt stora och plufsiga. Och dem snygga är inte tillräckligt varma... Men idag så slog jag till på en Woolrich i vitt. Den är ju inte lika vanlig som de svarta/marinblåa, så det är lite kul. Beställde den på nätet och jag längtar tills jag får hem den och kan börja använda den, wiii!
 

Friiiiday


Slutade vid lunch idag och tog mig till Täby i snöstormen för att träffa Nerissa. Vi skulle köra en mysfika, men det blev en skrikfika när det kom två småbarn och satte sig bredvid oss och skrek så högt att jag i princip trodde att dem satt i mitt öra. Haha...
Sen var jag tvungen att springa till Roslagsbanan för att hinna hem innan det var dags för Mattis födelsedagsmiddag. Valde helt fel topp (en body som jag köpte idag), det skavde så sjukt, trodde ett tag att jag skulle få skavsår haha. Det var som en dröm att byta till mjukiskläder när jag väl kom hem! 

Cash


 
Efter mycket om och men har vi bestämt temat för vår studentskiva: Las Vegas! Först hade jag tänkt köra på ett tight fodral och sätta fast en massa kort, men så hittade jag den här och klickade hem den direkt. Det bara skriker Las Vegas om den! Det är typ första gången jag hittar outfiten i god tid, haha. Nu saknas bara skor och smycken, wiii!

131203

Försov mig imorse, vilket var första gången ever, haha. Stannade hemma och har pluggat kemi fram tills nu. Jag vill bara spy på boken. Men snart kommer Fanny hit och då blir allt lite roligare! 
 
P.s. Hur sjukt att det redan är december? Jag är så lycklig, wiii. 

RSS 2.0