Dagen genom mobilen


Zzzzzznabb

Nu är jag helt slut i kroppen efter att ha åkt skidor i princip hela dagen. Jag började med att åka lite med Fia och hennes kompis Victor, sen åkte jag restan av dagen med lil'bro. 
Jag har lyckats klara mig utan några skador än så länge, vilket är så himlahimla soft. Tidigare skidresor har nämligen resulterat i en spricka i handleden och en skadad fot...hehe. Det pinsamma är ju att jag inte åker SÅ satsigt, utan gör illa mig på otippade sätt. Typ när jag skadade foten så snubblade jag i en snövall och fick en svullnad stor som en tennisboll (det var 1,5 månad sen nu och det är fortfarande svullen) eller när jag åkte snowboard och satte mig på brädan med handen under, haha!
 

Sportlov

Tänkte bara säga att jag lever och att jag befinner mig i fjällen. Har med mig både datorn och systemisen upp så jag ska kunna blogga, vi får se hur det går med det! Imorgon kommer dessutom Fia upp hit så vi kommer nog hänga en del.
 
Veckan innan lovet var lite sisådär, hände rätt mycket på samma gång sådet blev lite too much. Men nu är det lov och det är så himlahimla skönt! Dock har jag en hel del plugg att ta tag i nu under lovet också, men det försöker jag förtränga så gott det går, hihi. 

Förra veckan

Förra veckan började med att det kom ännu mer snö på marken
jag låg dessutom hemma med feber och gick mest runt såhär
sen blev jag frisk och klädde mig såhär en dag
Jag åkte till stan och fick med mig en ny tekopp 
och lite alla<3dag-presenter
sen blev det fredag och det var dags för Sofias fest med temat "college"

College party

 


Sjukiz


Time for a new one?

Snacka om att det var dags att byta ut min gamla eyeliner mot en ny. Har använt mig av samma hur länge som helst och jag kommer nog hålla fast ett bra tag till. Den är både billig och bra! 

En resa på g

Jag har bokat flygbiljetter till en stad i Europa, vilken det är får ni reda på när jag åker om några veckor, hihi. En ledtråd är att det är en stad som jag aldrig besökt innan. Jag är galet taggad! 
 

Macarons

I lördags kom Lisa över för att baka macarons. Det blev citronmacarons med lemoncurd som fyllning och det blev så gott. 
 
Igår skulle jag egentligen haft monopol-mys med Lisa och Fanny, men tyvärr har jag gått och blivit sjuk så vi fick skjuta upp det. Jag har feberfrossa och har ingen ork, har legat i sängen hela dagen och stannar nog kvar här restan av dagen också. Hoppas ni mår betyldigt bättre än vad jag gör!

Ny favorit

 
Här har ni min nya favorit, foundation från Lancôme! Helt sjukt vad bra den är och jag som aldrig varit en foundation-användare är helt såld. Innan använde jag mig enbart av min ID-puder, men ville testa på något nytt och jag ångrar det verkligen inte, haha. 
 

 

Torsdag/fredag

I torsdags tog jag bussen hem med Matti och Oliv, låg hemma i min säng framför Gossip Girl ett bra tag innan vi åkte iväg till Spånga för att vara med i en tv-inspelning. Vi hade fått info om att dem skulle bjuda på fika innan, men det dem kallade fika var saft och chips. Så inte fika, haha. 
På väg hem igen var bussen rejält försenad och Oliv var egentligen inte lika glad som på bilde, hehe....fakesmile?Oliv sov hos mig och i igår tog vi en buss tidigare för att hinna förbi EH innan vår första lektion och oj vad värt det var med en varm caramellatte i handen. Vardagslyx är helt klartbäst. Vi var på armémuseumet med skolan och efter det fikade jag med mina Sofior och gick sedan i lite butiker, lägger upp inköpen senare! Vid elvatiden mötte jag upp Ellen och gick till Ica för att handla något att äta, det slutade med att vi åt en trerätters vid tolvslaget, så himla typiskt oss. Jag testade hennes cheerleadingdräkt (inför en fest nästa fredag med temat "college"), pratade genom de månader vi varit ifrån varandra och somnade runt tre.

 

 


Igår

Tröja, Monki. Byxor, H&M. Skärp, loppisfynd. Paljettbh, egengjord. + diverse armband

Var är solen och värmen?

Har gått och köpt mig ett par nya solglasögon, men solen väljer att inte kika fram så dem får ligga i lådan tills varmare dagar. Vilket jag hoppas kommer snartsnartsnart för jag har tröttnat rejält på det här slaskvädret. Ge mig vååååår!

Som om det vore en repris

Fick en fråga för ett tag sen om jag kunde berätta lite mer om språkresan jag var på i somras och såklart kan jag det!
 
Jag åkte som sagt med EF till St Raphaël och från början så var det faktiskt min kompis Louise som pratade om att hon tänkte åka och jag tyckte det verkade roligt, så vi pratade ihop oss och åkte dit tillsammans och bodde i samma värdfamilj i tre veckor. Att både åka på språkresa och bo i värdfamilj var något helt nytt för mig, men det gav mig rätt mycket. Resan dit blev betydligt längre än vi förväntat oss då vi fick åka Stockholm-Köpenhamn-Hamburg-Frankfurt-Nice + bussresa till Saint Raphaël istället för direktflyg. 
 
Såklart var det några som hade problem med sin värdfamilj på olika sätt och visst är det tråkigt, men det går oftast att ordna. En sak som inte var toppen var vår frukost; skorpor med smör och chokladflingor med mjölk, men å andra sidan så är det vad dem äter till frukost där och det är en annan kultur än vi är vana vid. 
 
Undrar ni något mer så är det bara att fråga! 

Artonårsmiddag hos Elvira

I lördags var det dags att fira att Elvira fyllt 18. Hon fick fina presenter och av mig och Anka fick hon ett halsband med en bild på oss två och en bild på sin pojkvän och sig själv, en shotutblandare med smak av piggelin och en shottärningsspel.
Vi åt lite snacks
innan det var dags att hugga in i middagen, massa hemagjorde pajer, pastasallad, rostbiff och chokladtårta stod på menyn. Chokladtårtan var så stört god att jag kunde ha ätit upp hela, bästa jag vet.
 

Helgen genom instagram


Första februari

Satt kvar en stund i skolan efter att vi slutat för att skriva klart en labbrapport med Marcus
Enes och Mathilda
Sen åkte jag hem till Fanny. Vi lagade tacos och både hon och Lisa åt banan i tacon, äckligt ju, haha!
Sen bakade vi morotskaka, drack te i mängder (sprang säkert på toa cirkus 10 gånger) och spelade Monopol.
 
Bra fredag med andra ord. 

RSS 2.0