London del 3

Söndagen började på British museeum, maffigare museum är svårt att hitta!
Jag hade på mig min nya skinnjacka som jag införskaffade i London
Och här har ni mig i en trappa, ser man bara bilden kan man lätt tro att jag befann mig någonstans vid medelhavet
Vi åkte sedan in mot Tower bridge och slog oss ner på en pub för att äta lunch. Dock ser det mycket godare ut än vad det var i själva verket, hehe. Jag beställde en dagens kyckling (trodde jag skulle få en filé): fick en halv kyckling.
Sen gick vi bort och kollade in Tower bridge
Och shoppade lite, blev trötta och tog en fika 
På kvällen blev det middag i form av rullbandssushi
Och  bio

Vad blir det för middag? PIZZA

Åt middag med dem här babesen idag, sen lämnade dem mig för att gå ut och ta en drink (det är hårt att vara under arton, hehe). Ska möta upp dem igen om en liten stund igen för att åka till Sofia och hänga med lite folk.

 

London del 2

Lördagens lunch blev en kycklingwrap för min del
Och sen mötte jag upp systrarna Wener som också var i London
Vi åt lite frozen yoghurt
Och shoppade litegrann 
Innan jag gick till tunnelbanan för att åka och möta pappa. Då jag fastnade med mina påsar i spärren och därmed stoppade upp 50 pers...det var riktigt pinsamt.
 
 

London del 1

När vi hade dumpat av allt bagage på hotellet gick vi ut för att äta lunch och hamnade på en pub där vi tog varsin Fish'n chips. Så himla annorlunda jämfört med det vi har i Sverige och det var verkligen vällagat och supergott, 5 av 5 toasters.
Sen gick vi lite på stan
Vi gick in på Joe & the juice och jag drack färskpressad juice, mums. 
Mot kvällen gick vi runt kring Piccadilly och letade restauranger. Tillslut blev det en kinarestaurang i China town som verkade superbra (= funkar att äta där för min matkräsne far), men när vi väl fick in vår mat var det inte alls som vi förväntat oss. Så det blev en riktig flopp. 
Sen tog vi Bakerlooline tillbaka till hotellet och vi köpte med oss lite gott. Kepsen var ett av fredagens inköp, tillsammans med ett par skor och lite tröjor. Tänkte ta och fota all shopping på en och samma bild lite senare!
I lördags morse åt vi frukost på hotellet och satte oss sedan tunnelbanan 
För att ta oss till Portobello road där det var marknad. Jag som bara hade converse på fötterna blev genomblöt på två sekunder, så vi sprang in och köpte ett par Doc's, som jag dessvärre fick rejäla skavsår av. 
Big ben var nästa stopp och den var gigantiskt. Jag visste ju att den skulle vara stor, men inte SÅ stor, haha. 

Home again

(Bilden är från Tower Bridge och jag har medvetet knytit upp skorna, fick sjuka skavsår.) Jag landade på svensk mark igårkväll, har haft det helt fantastiskt och har massvis med bilder att visa. Men det hinner jag inte med just nu, jag måste  springa iväg till skolan alldeles strax, pussåhej!

London calling

Nu sitter jag på planet och ska snart flyga iväg till London, jag ska shoppa galet och mysa runt. Får se om jag hittar internet någonstans så jag kan uppdatera, men annars så blir det bilder och så när jag kommer hem nästa vecka!


Snö och "slemdryck"

Idag har jag varit med de två ovan, Anka och Emil. Vi har "pluggat", ätit en massa gott, panikat inför fysikprovet vi har imorgon, druckit aloeveradrycken aka. slemdryck som Anka så fin kallar den, besämmt att Emil som bli hipster och en massa annat smått&gott. Vädret har kaosat idag, det har öst ner snö och mellan varven har solen tittat fram. Jag som trodde våren var på väg, haha. Tittar man ut genom fönstret skulle man kunna tro att vi är i mitten av november och inte mars, galet!

När tiden går till annat än vad jag vill

I princip hela dagen har jag tillbringat med fysikboken. Samt några lektioner där i mellan. Sitter atm med myskläder i mitt fönster och nöter in alla formler/texter ja allt. Dumma fysik. Jag vill ju leva livet & ha kul, till det hör då inte fysiken eller något annat som har med skolan att göra. Haha, snacka om att vara deppig. 
Så till något lite roligare; jag har hittat världens skönaste byxor och bor bokstavligt talat i dem. Överväger helt seriöst på om jag ska köra på dem i skolan, haha eller så kanske jag skippar det. Men på planet till London på fredag (!) åker dem troligen på. Längtar ihjäl mig och vill bara hoppa direkt till rutan där det står "fredag" i kalendern. 

In the morning - Walking Woods

Det är så himla skönt att min skola har som "regel" att man på måndagar inte får börja tidigare än tio och det är ännu skönare att vår mattelektion blev inställd idag, vilket betyder att min första lektion börjar vid ett. Halleljua. Men så har vi ju fysikprov i veckan så jag ska åka till skolan lite tidigare ändå och försöka få in lite i huvudet. 

Försenad födelsedagsmiddag

Efter att ha legat hemma och varit sjuk i en vecka var det dags för middag hemma hos min babe:iga vän Sofia i fredags
till förrätt fick vi lite snittar och plockmat
sen fick vi gör egna pizzor med massa gott på. En ugn = två pizzor åt gången, så jag och Fia hade en liten date
sista men absolut inte minst blev det efterrät som bestod av glas, hemgjorde hallon- och chokladsåser och en massa toppings
och här har vi Louise, Nunzia (hon är en italiensk utbytesstudent som börjat i vår klass!), jag, Fia, Fanny, Mathilda, Olivia, Sofia, Annnika och Matti som fick stå bakom kameran. 
 

*Drums*...I'm back!

Äntligen har jag fått till en helt okej design på bloggen igen. Tills nästa gång jag ska fixa med något i stilmallen har jag lärt mig att jag m å s t e spara mallen hehe. 
 
Har sinnestört mycket plugg nu i veckan, två franskaprov och ett fysikprov + lite engelska. Kul. Så det är vad jag borde (!) sysselsätta mig med fram till torsdag. För på fredag flyger jag nämligen iväg till London! Ska bli så himla kul, jag ska shoppa ihjäl mig och kolla på alla sevärdigheter. Åh. 

RSS 2.0