Dör matdöden




Jag kan inte få nog av chicken tikka masala, så sjukt gott. Dör matdöden varje gång jag äter det på restaurangen Shanti på Rörstrandsgatan. Om ni inte redan har varit där så är det verkligen dags! Det är alltid knökfullt med folk så se till att boka bord. 

131029

 
 
 
 

En blandning av svart och vitt

Halsband och Shorts - Bikbok. 
 
Försov mig imorse och fick stessa hjäl för att hinna i tid till en inflyttningsbrunch. Åt så mycket gott och har fortfarande matkoma, haha. Blev upphämtad efteråt för att åka och fixa lite presenter till min snart 10 åriga lillebror. Han kommer alltid vara 3 år i mina ögon, min lilla pluttis. 
 

Ångest eller glädje?


Höstlov, ääääntligen! Jag har egentligen ångest - det är sista höstlovet ever, hur sjukt?
Började dagen med att vinka av Thilda på centalen, som tillbringade en dag här i Stockholm. Så mysigt. Åkte vidare till skolan och hade två lektioner, slutade vid lunchtid och tog en sväng på stan. Jag har varit så sjukt seg och trött hela dagen, så nu har jag gosat ner mig framför Netflix och här stannar jag ett bra tag, haha. 
 
Beställde en ny lur idag och är så glad för min iphone jag har nu har fått bada lite och mår sisådär. Så om en vecka kan jag prata i telefon utan att behöva fråga "va?" trettioelva gånger.
 
 
 
 
 

Fly away

London 2013
Frankrike 2012
Västkusten 2012
 
Jag är galet sugen på att packa en väska och åka iväg nu under höstlovet. Vartsomhelst. JA TACK. 

It's so fluffy

 
Idag väntar ett 3 timmas fysikprov. Har inget mer att säga, förutom; wish me luck!
 

Stripes

Den här tröjan är min favvo. Sjukt gammal och så himla mysigt. Bodde seriöst i den när jag köpte den, vilket är typ 4 år sen. 
 
Kom hem från en födelsedagsfest/"vi-går-snart-ut-skolan-fest" för ett tag sen. Det var tema 2001 (eftersom det var då vi började skolan) och jag var tillsammans med Lisa och Fanny Mean Girls. Den kom ut 2004, hehe men vi körde på det ändå. Har tyvärr bara bilder med kass kvalite, men jag ska se om jag kan hitta någon bra.
 

Mangodessert

Gjorde efterrätt i onsdags och det blev mango med mascarpone (ihopvispat med en skvätt grädde, lime och lite florsocker) toppat med mörk choklad. Så enkelt och så gott!
 

Min fredag är crazy! Började vid 7.15 idag och slutade en timme senare.. haha. Jag gick hem när andra kom till skolan...Men det är skönt faktiskt, nu har jag hela dagen framför mig. Ska passa på att hänga lite med mamma, fixa lite saker och så. 
 
 
 

In my handbag

 
Jag är en sån där person som har allt möjligt i min väska. Men det jag inte klarar mig utan är: solglasögon (från Le Specs), "plånbok" (från Turkiet), diverse smink, kalender, hörlurar (från Urbanears och Apple). 

Black

Klänning, H&M. Skärp, Nelly.com
 
 
 
 
 
 

Soon snow

Bästa pluggsnackset; melon och grapefrukt toppat med kokos!
 
Skolan tar över mitt liv och jag har ont i örat. Fasar att jag har åkt på en öroninflammation, speciellt nu när det är så mycket i skolan. Får nog gå och kolla upp det. 
 
Hörde förresten att det ska snöa inom snar framtid, hur sjukt? Känns som att jag typ är den enda som faktiskt är taggad! Det är ju så mycket mysigare när det är snö och kallt, än att de bara är kallt. Snö är bäst<3
 

Military

Jacka, Urban Outfitters. Kjol, Bikbok. Skor, Nike. Halsduk, H&M. Topp, Topshop.  
 

About time

Imorgon kommer bättre outfitbilder!
 
"About Time" är verkligen ett måste nu i höst! Hur bra som helst. Innehåller både skratt så att man storknar och lite tårar.
Det är en romantisk film som är lite surrealistisk eftersom de kan resa tillbaka i tiden...Vilket är helt olikt både "Notting Hill" och "Love Actually", men den var ändå så himla bra! 
Budskapet med filmen var att man ska ta vara på varje dag och leva varje dag som om den sista. En typisk mysfilm!
 

Måndagslyx

Slutade skolan för ett tag sen och sitter och fikar med Sofia nu innan bion börjar. Måndagslyx på hög nivå. Ska bli så himla kul att se filmen "About Time" just eftersom den är gjord av samma personer som gjorde "Love Acutally" och "Notting Hill", två av mina favoritklyschor!
 

Pluggfika

 
Började dagen med en typisk "Johannamorgon": jag hade ställt klockan på 8, men istället för att vakna av alarmet sov jag vidare till 12. Så sjukt irriterande att jag vill en sak och min kropp en annan. 
 
Har i alla fall tillbringat dagen med en låååång pluggfika med Enes och Jasmin. Nu är jag hemma igen och ska....plugga. Haha! Roligt liv, njaaa. Pussåhej
 
 
 

 
 
 

Something new


Skor från Nike & halsduk från H&M
 
 
 

Från vaggan till graven





Har spenderat min fredagskväll med denna snygga brud.Vi ses inte så ofta, men varje gång vi ses så har vi så himla kul! 
Från vaggan till graven med dig barndomsvän <3 


Kusmi tea

Bästa te:t ever! Eller jordgubbstet:t har jag inte smakat innan, men det övre är to die for. Mums!
 
Sprang ner till stan efter skolan idag (slutade 12!!! Haha) och skulle köpa lite nya gellack och födelsedagspresenter till min lillbror. Det slutade med att jag kom hem med en hel del annat. Varför är det alltid såhär? Att när man inte ska köpa något till sig själv, så gör man det och när man letar efter något, så hittar man aldrig det? Köpte bland annat ett par nya skor (var tvungen att hitta ett par som liknar de skor som blev stula på gymmet...heh), gott & alldeles för dyrt te (två burkar för över 300 spänn, men det är det värt!), en klänning, en halsduk... Bilder kommer! 
 
Gick förbi gymmet och frågade om de hade fått in mina skor, men dem är fortfarande spårlöst borta. Får väl trösta mig med att någon tyckte dem var SÅ snygga att hon/han snodde dem. Och dessutom tycker jag nästan att mina nya är snäppet snyggare!

Mot kallare tider

 
Kemiprovet är nu avklarat. LÄTTNAD
 
Min käre storebror fixade förhandsbiljetter till den nya filmen "About Time" till mig. TACK
 
Mina skor som jag glömde på gymmet har någon tagit. IRRITERANDE
 
Helg imorgon (träna & träffa barndomskompis). NAJZ
 
Nu blir det allt kallare och jag vill ha snö och jul. MYS
 
Funderar på en ögonfransförlängning. HMM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

White

Jacka, H&M (förra året). Klänning, Zara. Skor, Nike. Väska, Frankrike. Hörlurar, Urbanears.
 
 
 
 

En bra start på dagen

Börjar dagen i myskläder och gosmusik.
 
 
 
 

Hur lyckas man?

 
Jag kom hem och insåg att jag har glömt mina skor på gymmet (?) hur lyckas jag? Jag gick nämligen hem i mina gympaskor och tänkte tydligen inte på att ta med de andra skorna som stod i skostället. Så sjukt irriterande! Aja, finns egentligen inte så mycket att göra förutom att ringa dit imorgon och hålla tummarna att någon snäll själ har tagit hand om dem!
 
 
 

7 okt


Morning sunshines! 

(Precis när jag hade laddat upp bilden såg jag att jag har något på läppen, så jag tog bort den, men hittade ingen bättre bild - och ett inlägg utan någon bild är så tråkigt, så ni får helt enkelt klara er, haha) 

Idag har jag en lååång skoldag. Börjar med tre timmars fysik & biologi, följt av några andra lektioner - slutar 5. Sen ska jag direkt iväg och träna och hinna plugga (jag som trodde att det skulle vara chill i trean? Hade lite fel, haha) innan "Dessertmästarna" börjar vid åtta. Älskar att det finns så himla många olika mat/bakprogram,. Det är lätt de bästa programmen, speciellt bakprogram, haha.

Jag kom precis på att jag skulle ha beställt min studentmössa före idag, så har lite smått panik. Ska kolla om jag kan fixa det idag också, men om det inte går så får jag ringa dem och tjata, hehe. 


En typ av vana


Den här söndagen har verkligen varit en "typisk söndag" - jag gick upp sent, bakade lite bröd, pluggade och gjorde ingenting. Kvällen spenderades med te, grapefrukt och plugg. Har fått en grej för just grapefrukt och äter minst (!) en om dagen. Det är så himla gott och känns så fräscht, haha!




Lördagsmys

 
Ikväll körde jag middag hemma med dessa mystjejer. Förutom att äta massa mat och chokladfontän spelade vi ett "spel". Det är typ som viskleken, fast med bilder! Alla får varsitt papper och ritar valfri teckning, som sedan ska visas för spelaren bredvid som därefter ska memoerna och sedan rita samma bild - bilden förändras från spelare till spelare. Helt sjukt roligt och man skrattar ihjäl sig. 
 
 
 
 

Handen i fickan fast jag bryr mig

 

Veronica Maggio levererar lika bra som alltid. Den här gången med det nya albumet "Handen i fickan fast jag bryr mig", som får hela 5 av 5 toast. Så. Himla. Bra. Har ni inte lyssnat på det än så är det dags! 
Jag har alltid gillat hennes låtar och det här är definitivt inget undantag. 
Låten "Hela huset" som Håkan Hellström dessutom medverkar i är en av favoriterna! 



7.15

 
Är råpepp på att börja blogga igen! Nu kör vi! 
 
Är hemma och kollar det nya Grey's Anatomy avsnittet och äter lite sen lunch. Slutade redan vi 11 idag eftersom mitt schema för fredagar har ändrats och istället för 4 timmar hål som jag förut hade börjar jag nu med kemi klockan 7.15 - det var mörkt ute när jag gick upp imorse, snacka om deprimerande!
 
Ska snart ta tag i lite plugg och lite senare drar jag iväg till gymmet! Jag som i princip aldrig har tränat har numera börjat träna tre/fyra gånger i veckan. Känner mig väldigt duktig, haha!
 
 

Yaaay!

Äntligen funkar blogg.se-appen! Vilket betyder att det är dags för mig att återuppliva bloggen! 






RSS 2.0