Moments

Everyday randoms
 
 

Ny vecka på ingång

 
 
Insåg något sjukt ikväll.... Imorgon börjar jag på ett nytt jobb, vilket betyder att jag under 5 dagar har jobbat på tre helt olika jobb. Cafe, brudbutik & nu delikatessbutik. Som om det inte var nog så fick jag ett jobberbjudande på en juicebar härodagen också. Det här känns bra!

Through my phone

1. Yesterday's dinner 2. Surprised my babe in London 3. Christmas at Selfridge 4. Stockholm by night 5. Waaaang 6. Breakfast a few days ago 7. Me Äng my fab Wang girl 8. Elevator selfie 9. TB181114

Today's breakfast 
 
 

Acne Archive

 
I lördags hade Acne Archive sample sale och jag fyndade denna sweatshirt på herravdelningen. Har fått en grej för enkla tröjor som passar till det mesta, så den här passade perfekt till min samling! Love it!

White/pink/black

Jacka & tröja, Primarkt. Skor, Nike. Väska, Express. Kjol, Bikbok. 
 
 

Finally!

 
Äntligen kom min nya Iphone 6 i veckan! Men självklart fick jag fel simkort så när jag aktiverade det, funkade inte min pappas... Eftersom klockan var 19.30 fick jag springa ner på stan och fixa ett nytt. När jag kom fram var jag helt anfådd och personalen kollade konstigt på mig...haha. Jag fick i alla fall mitt simkort så nu är allt perf!
 
 

My morning

 
Imorse hade jag frukostdejt med Matti. Hon hjälpte mig med lite outfitbilder, så det kommer upp senare! Efteråt sprang jag ner på stan och fick en del gjort, så himla skönt. Jag gick till banken och kände mig vuxen, köpte nya jeans (eftersom jag for the first time ever har lyckats spräcka mina gamla), skaffade mig en röd läppenna och kollade The Body Shops julkalendrar. Nu har jag bakat en extra kladdig kladdkaka med kolaglasyr och väntar på Nerissa som kommer med julmust (<3) så att vi kan hugga in!
 
 
 

141114

More pics on the blog tonight!
 
 

Burger + babe

Middag på Vigårda med min babe
 
Igår hängde jag med Tove, åt burgare och pratade livet. Bestämde en så himla spontan och rolig grej, som ni får veta på söndag! Späääännande!
 

Christmas feeling

Jacka, Nelly. Byxor, Lindex. Tröja, Aéropostale. Skor, Nike. 
 
 

London part 2

 
 

Wang girl

Alexander Wang x H&M dress
 
 

Themsen

Jacka & byxor, Primarkt. Skor, Nike. Tröja, Nelly. 
 

London part 1

 
 

Picadilly

Byxor, Lindex. Jacka, Jean Paul Gaultier for Lindex. Skor, Nike. Tröja, Primarkt.
 

Selfridge

 

Alexander Wang x H&M

 
Igår släpptes Alexanders Wangs kollektion för H&M och shit vilket tryck det var i butikerna! Folk var galna, vissa sprang runt och skrek, haha. Jag törstade efter en scubatröja, men det var såklrt det mest pobulära plagget så den blev tyvärr inte min. Istället fick jag med mig en klänning! Sen skulle jag få hem min stora påse, som inte fick plats i min resväska så jag gick runt med den under armen, haha! Men jag fick hem den till Sverige så det känns bra. 
 
 

My hefo

Too many years ago...haha!
 
Alltså hur små är vi inte här? Med denna bruden tog jag mig igenom mina högstadieår. Hon gjorde dem fab och underbara. Hedda Gädda Hefo Snel Hezt Thorell Forell, I miss you. 
 
 

Glasögonorm

Rayban x2

Jag har äääntligen skaffat mig nya (välbehövliga) glasögon. Från första början tänkte jag mig Rayban, men kände ändå att jag skulle kolla runt på andra också. Sprang säkert runt hos alla optiker i Stockholm, utan resultat. Det slutade nämligen ändå med ett par Rayban-pilot och dessutom slog jag till på ett par slipade Rayban-Erika-solglasögon. Känns bra!
 

Ldn

Last time in London
 
Jag är i London! Har inte skrivit något om det eftesom jag åkte hit för att överraska en kompis som bor här! Landade igår och stannar till torsdag, jag hoppas på bra shopping och härligt häng. 

Blue tones

Jacka, Jean Paul Gaultier for Lindex.
 
FINALLY. Jag har suktat efter den här jackan sen den kom ut! Igår fick jag veta att Lindex i Täby C hade en kvar och gissa om jag blev glad?

Some light

 
Jag har länge letat efter en vit ljusslinga och har äntligen hittat en! Innan har jag bara sett svarta och genomskinliga, men jag var bestämd med att den skulle vara vit, haha. My idea är att ha den framme året runt och inte bara under vintern, jag tycker den gör hela rummet så mysigt. Den kommer från Ica Maxi och kostade bara 59:-, kaaaaap!
 

Fake fur x2

With one of my best girls
 

Fastfood + a cat

Jag har fått en sjuk craving för crispy chicken-burgaren, haha den är grym! 
 
Igår blev det lunch på mattan eftersom vi slängt ut våra gamla möbler för att få in lite nytt. Vi åkte och kollade soffor häromdagen vilket slutade med; två soffor, en fotölj, ett matbord + stolar & ett skrivbord. Det kom hem igårkväll och det känns nästan som ett nytt hem!
 
 

RSS 2.0