Turkish wedding

 
Är nere i Turkiet för lite semester och för att gå på det här fantastiska bröllopet. Det var en sjukt roligt upplevelse eftersom de har en helt annan kultur här än vad jag är van vid. Jag är så tacksam att jag fick vara med om detta. Har massa bilder att visa, men internet är inte så bra här så det kommer när jag landar på svensk mark. 
 

Mochino / Céline

 

All white

Jacka, Zara, Kjol, Bikbok. Skor, Nike. Blus, H&M. Solisar, Céline. Väska, Chanel. 
 

Paaaradise

 

Birthday brunch


Det spöregnade därav blöt-hund-looken
 
På min födelsedag blev jag rejält övveraskad under hela dagen. Det började med brunch på Sirap, där jag konstigt nog aldrig varit innan?? Sen sprang vi vidare i regnet mot okänd plats, som visade sig vara biofilmen Pitch Perfect 2 som jag hade tjatat om att se! Den är GRYM, bättre än den första filmen t.o.m. Middag blev det på Sthlm Tapas och sen åkte jag med mina Göteborgsbabes till Centralen för att vinka av de på tåget. Där fick jag sista surprisen - ballonger som jag skulle gå runt med på huvudet, haha. Sammanfattat var hela dagen amaz.
 

#dagsfesthosjohanna

 
TUSEN tack för att ni gjorde min helg BÄST

B-bash med mina bästa

 
Förra helgen var det födelsedagshelg för mig! Lördagen bestod av dagsfest med ex antal drinkar, ballonger, pingis, sol och mina bästa. Jag fick hjälp av dessa babes att fixa allt, TACK. Jag tappade den stora "J"ballongen (den lossnade*!!!) och reaktionen var precis som på bild nr3, haha. Fick dock en ny av Erika och Johanna som åkte tillbaka till butiken, gissa om jag blev glad??

RSS 2.0