Beige





Jacka, Gina Tricot. Byxor, Dr Denim. Skor, Superga. Tröja, Nelly. Skärp, H&M. Solisar, Lindex. Halsband, Bikbok. Väska, Gucci.



Med min bästa



Träffad min bästa Hedda idag för första gången på alldeles för länge. Vi tänkte laga mat, men eftersom mitt hem hade blivit occuprat av ett tv-team så gick det inget vidare. Istället köpte vi pizza och kollade Gossip Girl, mmm. Annars då? Jag har köpt en ny supernajs jacka och inte haft något alls i skolan idag. Bra måndag med andra ord. 


Bra kväll med bra folk

Yesterday

Flowers in your hair


Hårband, H&M. 
 
Idag är det jobb & häng med bra människor som står på schemat. 
 
Om exakt tre veckor är det dags för mig att fylla år och jag har börjat planera mitt födelsedagsfirande lite smått. Det lutar mest åt en massa plockmat, så jag försöker brainstorma med massa spännande recept. Jag vill inte ha "det gamla vanliga", vilket gör det lite komplicated haha. Äsch, det ska allt bli bra tillslut!
 

Med en hatt på huvudet

Shortsdress, Zara. Hatt, H&M. Väska, Chanel. 
 
Dagens besök hos tandläkaren resulterade i att jag nu inte har någon känsel i halva ansiktet. Direkt efteråt kunde jag knappt prata och gick typ runt och dregglade, haha nasty girl. 

In class

 
Har haft min absolut sista engelskalektion i gymnasiet idag. LÄTTNAD. 

Snart så!

 
Snart är det min tur att springa ut ur skolan med studentmössan på och mina bästa vid min sida. Känns helt absurt. 

Vår i luften

 
Första skoldagen efter lovet, känns typ ok. Skönt med lite värme och sol i alla fall och nu är det bara slutspurten kvar! Igår kom jag på att jag på torsdag har redovisning av mitt projekt i engelska, paniken alltså. Är så irriterad på mig själv, vi fick välja att skriva om vadsomhelst och jag väjer bomull (?!). Så på torsdag ska jag stå och prata i 10 min om bomull, fuuuuun. Tycker så synd om alla som är tvugna att lyssna, haha. 
 

Random pics

 

Pink pants

T-shirt, Gina Tricot. Byxor, & Other Stories. Jacka, JC. Hårband, H&M. Solisar, Le Specs.

Påskdagen

 
Vaknade, satte mig i bilen & åkte till min bror för "påskfrukost". Vi åt buffe med lite allt möjligt, fina ägg och tårta. Sen tog vi en snabbtur till landet, brorsan körde ultra-safe med skidglasögon, haha. Det var superväder och vi lekte lite. 
 

Simple as that

Jacka, Topshop. Skjorta, JC. Jeans, Dr Denim. Skor, Nike. 



Grym skiddag




Snow







Idag har det blåstblåstblåst. Vi började dagen med att trotsa vädret och åkte skidor, fram till lunch. Sen blev det så isigt och kallt att man ville gråta. Så vi tog istället skotern hem till stugan och såklart kom solen fram då, haha. Vi grävde oss en soffa i snön, la ut renskinn, njöt av den fina utsikten och solade. 

Doftljus när det är som bäst

Ljus från Voluspa
 
Att ha ett doftljus som doftar ljuvligt kan vara bland det bästa som finns. Det här från Voluspa är mitt senaste och visste är det inte särskilt billigt, men det gäller att prioritera. Jag som är lite utav ett ljusfreak (har ljus på ca alla ställen i mitt rum, bara för att jag kan och för att det är så najs) har tesat alla varianter. Generellt är de billigare inte lika bra. De har framförallt en kortare brinntid. Det som är så bra med det här ljuset är att själva ljuslyktan är så himla fin, så när ljuset brinnit ut kan man sätta dit ett värmeljus istället!
 
 

Mitt sista påsklov

 
Nu har jag mitt very last påsklov och det känns helt absurt. Fröstår inte att jag aldrig mer kommer ha ett riktig lov, buhu. Men jag tänker att när en dörr stängs så öppnas många andra!
 
Snart blir jag upphämtad, så jag måste börja springa ner med mina (fyra, haha) väskor. Jag kan lugna er med att två av väskorna är skidor/pjäxor, för jag ska nämligen åka upp till fjällen och åka skidor! Kameran är nedpackad och eftersom jag kan skicka över bilderna direkt till mobilen ska jag försöka uppdatera som vanligt, om inte bättre. 

Lite fölsisfirande

Igår firade vi Sofia, gav henne bulltårta med massa gott
Hon var glad och hade gjort så himlahimla fint med massa mat (jag som hade jobbat hela dagen kom till himmelriket)
Sen körde vi äta-kolasnöre-tävling, skicka-runt-citronen, musikquiz & gissa-vad-som-finns-i-påsen
Me and my blonde babes
Och sen ungefär här dog min kamera, kanske var lika bra ändå, haha! 
 

All black


Jeans, Crocker. Jacka, Topshop. Skor, Converse. Väska, Zara. 


Love

 
Vill bara säga tack för att ni kikar in här på min lilla blogg, puuuuuss.

Student

 
1. Här 2. Här 3. Här 4. Här 5. Här
 

Alltså hur mycket fina vita klänningar finns det inte?! Här är ett litet urval av mina favoriter. Jag har en hemma som jag älskar, men hade den förra året på avslutningen så funderar på om det är lite tråkigt? (Egentligen är jag bara sugen på att köpa en ny, hehe)

Bra dag




Har spenderat dagen med pappa, vi har åkt runt ca hela stan, fixat lite med båten, ätit världens godaste thaimat, sagt hej till min bror och diskuterat min födelsedag. På väg hem köpte vi med oss sockerkaka & mjuk pepparkaka (vi kunde inte riktigt enas) för att göra egna små bakelser. Jag körde på den mjuka pepparkakan med grädde, varma blåbär och lite choklad, mmmm! Vad vore livet utan att unna sig?



Gotland del 2








Gotland part 2

På vägen hem besökte vi Widegrens morötter, fick se produktionen och höra historian bakom företaget. Innan vi gick på båten gick vi runt i Visby, åt världens godaste glass och hade det allmänt bra! 


Högskoleprovet

Jag önskar att jag var såhär glad över att skriva prov hela dagen

Nu tar jag mitt pick å pack (läs massa mat) och skriver högskoleprovet, för andra gången. Jag satsar på att slå mitt förra resultat, men eftersom jag inte pluggat något alls inför idag så har jag inte så höga förväntningar. Vi får se!





Friday brunch


Idag vaknade jag halv tio helt av mig själv, vilket aldrig händer. Snacka om att jag var glad, haha. Eftersom vi är lediga idag slängde vi ihop en brunch hos Matti och njöt av livet. 

Gotland












En bildbomb från dagarna på Gotland

Nu är jag hemma och luktar inte ko längre, jippie! Vi har levt bondlivet till fullo och skrattat hur mycket som helst. Så här i efterhand kan jag säga att kossor verkligen inte är mitt favoritdjur, men jag överlevde och nu har jag i alla fall bott på en bondgård och fått lära mig en massa. Nu håller jag bara tummarna om att mina kläder blir helt rena. PLEASE.  

Bondlivet

 
Jag befinner mig på en mjölkgård på Gotland. Så fort jag tog mitt första steg på gården insåg jag att jag har packat h e l t fel. Istället för sunkiga gummistövlar som man kan slänga efteråt, valde jag mina Primeboots. Soft att komma hem och dem bokstavligt talat luktar bajs. Sen var jag också duktig och packade ner min Colmarjacka och ca inga kläder alls som är användbara här, segt. Förutom mitt stora klädproblem har vi haft en grymt rolig dag. Varit uppe från 5 (!!!) och gjort lite allt möjligt. Det roligase var idag när mina lärare kom på besök och det första de frågar är "Har du överlevt Johanna?". Då har mina kära kompisar som bor på andra gårdar sagt att jag tycker detta är jättejobbigt, haha! Nu ska jag sova för vi ska upp svintidigt imorn igen; klockan står på 5 (tyck synd om mig, tack). 
 

RSS 2.0