Freeeezin


Gick klädd såhär igår, det var sjukt kallt med converse, inget jag rekommenderar, haha. 

Sov hos Sofia efter kryssningen och hade såklart inte med mig några andra skor än Converse eftersom jag inte pallade gå i vinterstövlar på kryssningen, haha. Jag blev dyngsur efter en sekund och fryser fortfarande. Seeeegt. Idag slutar jag egentligen vid elva, skönt tänker ni, men min engelskalärare har lagt in sex (!) timmar från 12-17. Så inte okej. Vi ska träffa några amerikanska studenter, kuuul. Nej fy, nu får jag sluta vara så negativ. SMILE. 


Studentkryssning och klagomål








Kom hem från en studentkryssning med världens bästa klass igår. Vi hängde, dansade och hade det sååå bra, haha. Kaos och drama hör till så det är okej. 

Åkte iväg på en liten grej inför ett event där jag ska gå modell. Jag trodde att alla andra också skulle vara där, men det var bara jag...så jag som aldrig har gjort något liknande fick gå själv på catwalken och ta emot en hel del kritik. Blev så himla irriterad av att hon betedde sig så pass dåligt, tittade ner på mig och jag såg nästan på henne hur hon njöt av att säga att jag gjorde fel. Såklart förstår jag att det "hör till" branschen, men det var överdrivet.  Tack å hej. 


Fiesta x2



Hade en asbra lördag, var först på en 50årsfest som för en gångs skull var bra och sen på en 19årsfest där jag hade det lite för kul, haha. Somnade vid 6 och vaknade en timme senare, hade två jobb och ett prov att plugga till den dagen = ingen bra dag, 



Lång dag


Här har ni mig i mina väldigt utstickande jobbkläder. Eller inte.

Idag har jag jobbat från tolv till sju. Jag började i butiken och där hände lite småknasiga saker. Först kom en brevbärare in och frågade varifrån soffan i butiken kom från. Man ser den knappt utifrån, haha! Sen kom en kund som skulle hämta sin klänning och gav oss blommor, hur gulligt? Slutade jobbet på Grand Hotel där jag hjälpte till på bröllopsmässan. När jag väl kom hem hade mamma köpt med sig thai till mig. Det var gött.

Ojjjjj, glömde nästan säga att jag sålde en klänning helt själv idag, cred till mig! Tjejen som köpte den kom hela vägen från Åland, så det gjorde det hela lite extra roligt.


Jobbjobbjobb



Har börjat jobba och har ingen fritid alls atm. Jag går till skolan, jobbar, tränar och sover. Det låter så sjukt att jag pluggar på heltid och samtidigt jobbar ons-tors-fre-lör-sön den här veckan. Är lite rädd att jag ska bli sönderstressad, men det kommer bli mindre efter den här veckan så det känns skönt. 

Jag tänkte mest säga att jag inte har övergivit bloggen, utan att den just nu kommer lite i andrahand. Tyvärr. 

22/01/14



Var och såg en pjäs igår som mina talangfulla vänner hade satt ihop helt själva. De var helt sinnessjukt duktiga och jag hoppas att dem kommer gå långt. 
Kom hem vid tio igårkväll och var heeeelt slut. Min skola hade nämligen öppet hus, så jag stod där och pratade med nya elever, innan föreställningen. Jag svarade på frågor och babblade på, haha. Nu ska jag springa iväg till gymmet för vi fick en fet sovmorgon som tack för igår, soft!

2014s första



Tvåstusenfjortons första åk fick bli idag, tyvärr var det alldeles för mycket folk och dessutom dålig snö. Så det blev bara några få åk, men bättre det än inget alls.



Nya favoriter




Jag har testat en hel del mascaror, men har aldrig riktigt hittat någon som jag verkligen fastnat för, tills jag hittade den här. Babydoll från YSL är helt klart min nya favorit i sminkväskan. Sjukligt bra. Och sen har vi ögonskuggspaletten från Smashbox som jag inte hunnit testa än, men jag äääälskar färgkombinationen. Har letat efter en palett med de rätta bruna nyanserna och äntligen hittade jag den, haha!

Köpenhamn i bilder

 
 
 

En liten shortie

Det här är seriöst första gången jag känner mig lite kort, haha!

Ligger på hotellrummet och har matkoma efter frukosten. Man kan inte annat än att äääälska hotellfrukost, till och med jag som inte brukar äta frulle totalälskar det. Jag ska börja fixa mig snart och sen går vi ut på Strøget och kollar utbudet i butikerna. Wiiiii. 


Copenhagen



Sitter pa Arlanda och väntar på flyget till Köpenhamn. Ska bli så mysigt med lite pappa-dottertid (och shopping, haha). 

Morgonpass och kort skolvecka



Körde ett morgonpass vid sju imorse, bästa starten på dagen: nu kör vi! 

Har inga lektioner idag och imorgon åker jag iväg så min skolvecka är redan slut. Nu ska jag äta frukost framför tv:n (när gjorde jag det senast?!) och lite senare ska jag iväg på ett möte. Skön onsdag med andra ord.

Bra start



Topp, Primarkt. Jeans och skärp, H&M. Tröja, Bikbok.

Började veckan utan lektioner, weeey. Trots det var jag där en stund för att få lite plugg gjort. Annars då? Jag har hunnit till gymmet och sett Hundraåringen på bio med Fanny, den bar bra fast inte så bra att man vill se om den, haha. 

B & W




Igår

 
 
 

Bra pryl


Köpte mig den här sjukt smidiga prylen för ett tag sen. Man kopplar den till mobilen, så får man riktigt bra bilder direkt i mobilen, så bra! Det är verkligen smidigt eftersom den är så pass liten och behändig. Nu behöver jag inte ta med jumbo-systemkameran överallt, haha. 


Födelsedagsfriande x2




Vaknade lite för sent idag, vilket slutade med att jag fick stressa ihjäl mig efter mitt pass på gymmet för att hinna till Johannas födelsedagsmiddag. Jag tog en sallad och jag blev varnad att den skulle vara giiiigantiskt, men jag tänkte "det är ju bara sallad". Så jag tog den och det hade lätt räckt med en halv, om ens det haha. Lisa hade också födelsedagsfirande idag, så jag gick dit en stund innan jag blev upphämtad för att hämta mamma på Arlanda. Nu kan jag pusta ut. Visst är det kul att ha saker att göra, men ibland blir det lite mycket, haha.


Gött




Min variant på Gino: jordgubbar, melon, kokos och annanas toppat med vit choklad. Grädda i 250 grader på "grill" i ca 5 min.

Sneaky


Tröja, HM Trend. Skor, Depeche. Halsband, Bikbok.

Saker på g

  
Jag har fått ett sjukt roligt och oväntat erbjudande. Ni får veta mer om det när det närmar sig. Jag kan säga att det är något jag aldrig gjort innan och det ska bli så himla kul. Samtidigt som jag är lite nervös just nu, haha. Skräckblandad förtjusning. Nu är ni allt nyfikna va? 
 
 




En gammal photo booth x4

Sjuuuuukt gamla bilder från någon sommar när jag hade lite färg på kroppen, vore inte helt fel nu
 
Alltså jag är ju verkligen inte bra på att skriva blogginlägg, sorry. För er som fortfarnade hittar hit kan jag säga att jag (än en gång) ska köra igång igen, påriktig haha. Började sista terminen i trean idag och mina svåraste kurser slutade nu till jul så jag inbillar mig att jag kommer ha mer tid över. Hursomhelst så ska jag försöka göra det lite mer intressant att kika in här, inte bara en massa "idag gjorde jag...."-inlägg. Låter bra va? 
 

RSS 2.0