För ett år sen...

...firade jag nyår med Emelie. Först var det middag hos mig med familjen, sen blev det ut och titta fyrverkerier och efter det gick vi och träffade kompizar!

Ett Två Tre

Dem här vandrar jag för det mesta runt i just nu. Eller egentligen använder jag de i mitten mest. För dem är bäst, haha.

Julafton!!!

GOD JUL ALLA FANTASTISKA MÄNNISKOR! Har'e gött!

Blått öga, svarta tankar - Parken

Tre snabba bilder på dagens: skjorta, 2hand. Tröja, H&M. Nu ska jag och mamma ut och leta julklappar. Känns helt sjukt att julafton är om två dagar. Och det är inte någon snö?!

Black 'n white

Jag
Mathildas frisyrinspirationer
Mathilda & Annika
Annikas julnaglar

Har umgåtts med dessa tjejer (+ Fanny och Sofia) idag. Mathilda klippte av halva håret och det blev hur snyggt som helst. Blir sugen på att göra samma sak faktiskt. Vi får se! Sen köpte vi dipsaker och myste. Dock blev det lite fail då jag hade glömt mina nyklar hemma, så vi fick sitta och vänta i trapphuset tills mami kom och öppnade åt oss. Sedan blev det lite bert också.

En ängel på jorden

En bild på min otroligt söta vän Annika från tjejmiddagen i fredags.

Snö (i lördags)

Varför kan inte snön komma för att stanna? Så fort den når marken försvinner den. Och utan snö, blir det ingen jul....

Julpyssel

Matilda
Emelie
Ebba & Emelie

Vaknade med en Emelie bredvid mig i morse, mys! Vi gick på stan för att införskaffa oss saker till julpyssel och pysslade sedan. Så himla mysigt ju.
Matilda kom förbi när vi satt och åt lite lunch och lite senare mötte vi upp Ebbi. Ikväll har Emelie, Ebbi och Adam varit här och.....pysslat? Haha, vi satt mest och pratade och Emelie gjorde kort. Men de har lov, medan jag har skola i morgon så de fick gå hem, heh. Det är i alla fall bara en lektion och vi ska fika så det är inte så farligt.

Vill du vara min ängel? Bara min ängel - Ted Gärdestad

När jag kom hem idag låg massvis med tuggummi, necessärer, armband och nagellack och väntade på mig. Tack mami!

Paket #2

-Stylebytyra

Paket #1

Första paketet innehöll mina skal som jag beställde i måndags, så nu börjar produktionen av Iphoneskal här hemma, hehe!

16 december 2011

Annika
Olivia
Mathilda
Födelsedagsbarnet, Sofia W
Sofia S
Sofia W & Malin

Igår var det tjejmiddag hos Sofia W och vi hade hur kul som helst! God mat, ballonger, fina presenter, lite gräddkrig och framförallt härliga människor. Stannade kvar och myste med Sofia och i morse vaknade vi relativt tidigt, åkte hem till mig och såg att det hade kommit två paket till mig, yäy! Tänkte lägga upp bilder på det lite senare idag.

Jag har helt glömt bort att säga....

...att jag ska se Coldplay på Stadion i Augusti med Emelie, Fanny och Adam. Fet fezt! Bilderna är från WTAI (Coldplay) i sommras när jag var där med Emelie och Johanna.

Sista lektionen nu!

Bild från tidigare i veckan. Från vänster: Olivia, jag, Sofia S, Sofia W och Fanny

Sitter på sista lektionen för idag och hoppas verkligen att vi får sluta innan 18:00. Måste fixa klart Sofia Ws present för i morgon blir det middag hos henne med några tjejer från klassen! Så måste hinna ner på stan en snabbis.

Skola från 8:00 till 18:00

Bild på min lillebror och smurfis från igår

(Tidsinställt) Är helt sjuuuuuuukt trött. Sov inte ens en timme inatt...hehe, men jag får väll skylla mig själv.
Idag har vi förlängt vår sista lektion så vi kommer sluta sjukt sent, men det betyder att vi slipper lektionen på måndag, wihppie! Det är tydligen bara filmmys och det är ju inte helt fel. Efter skolan måste jag ner på stan en stund för att fixa lite saker inför Sofia Weners födelsedag och julafton. Är helt sjukt taggad på julen!

Gårdagens

Shorts, avklippta weekday byxor. Tröja, Frankrike. Kofta, H&M. Armband, Thomas Sabo.

Idag blir det inte speciellt mycket sömn...

Bild på mig, Sofia och Andreas Wijk

Ska titta på när Andreas Wijk håller i musikhjälpen. Från 03.00-06.00 på svt2. Alltså blir det inte mycket sömn för min del inatt, men det är det värt!

Mina favoriter

Var och handlade med familjen (-mamma, som är i Turkiet) idag och införskaffade lite mer av mina två favoritte. Har blivit helt besatt av te och tar en kopp lite då och då, så himla smaskigt. Det bästa är nästan att ta med sig en varm kopp te när man ska ut i kylan. Hög mysfaktor.
Nationella idag gick sådär, det höll på så himla länge och min hjärna orkade inte riktigt med i slutet..heh. Nu har jag redovisning i biologin i morgon och sedan är det inte mycket kvar den här teminen, så skönt!

Just some inspiration

www.weheartit.com

Nationella

Om två två timmar sitter kommer jag sitta i aulan och skriva mattenationella. Är sjukt nervös....och efter som jag bara gjort 1/3 matte prov under terminen så hänger mitt betyg väldigt mycket på dagens prov. Det kommer ta hela dagen och efter det åker jag iväg med papi och lillebror för att köpa julklappar!

Dagens

(Tidinställt)
Tröja, 2hand (Heddas). Jeans, gamla. Smycken, Egypten/doppresent/konfirmationspresent/Guldfynd.

Lucia

Ligger i sängen, läser julnumret av SOLO och dricker te. Måste bara säga att bilderna på Kenza & Andreas är så sjukt fina. Har ni inte sett dem får ni springa iväg till närmaste butik och checka in tidningen!
Ska egentligen till skolan och titta på vårt luciatåg där, men det känns mysigare att kolla på min lillebrors. En liten stjärngosse sitter nämligen bredvid mig och är lagom lyrisk och sjunger julsånger för fulla muggar. Så himla söt.
Åker till skolan direkt efter och slutar sedan vid tre, ska försöka hinna ner på stan en snabbis och köpa saker till iphoneskalen. Är heeeeelt inne i det där just nu. Jättepyssligt och superkul.
Har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer om några timmar, så håll utkik!
Emelie ringde nyss och vi bestämde att vi ska titta på vår gamla skolas luciatåg. Så nu får jag skynda mig!!!!!

Tävling hos dennism

Är med och tävlar hos www.dennism.se om dessa underbara skor! Skulle passa perfekt till min nyårsklänning, så himla balla. Nu gäller det bara att hålla tummarna.

12 december 2011

Fick ett ryck i helgen och började fixa mitt iphoneskal. Blev sjukt juligt och nu har jag blivit fast. Har redan beställt hem 10 skal för att fortsätta och det blir nog en hel del julklappar av det också!

Statsbiblioteket

Sitter på Statsbiblioteket med Calle och Olivia och pluggar matte, men nu ska jag åka hem och sitta barnvakt åt lillebror. Köpa sushi och kolla tv, mys!

It's Fridaaaaaaay

Lånade några bilder från Olivia, hehe. Så här har ni några bättre bilder från i fredags, enjoy!

Hade värsta sovmorgonen idag, tittade på julkalendern med lillebror och fick frukost på sängen av världens bästa Papi. Sedan började jag klockan 12 med matte, sitter och lyssnar på lite info inför nationella nu. Sådär lagom ointressant....

www.stylebytyra.se

Klickade hem klänningen från www.stylebytyra.se samt halsbandet för en stund sen. Tänker ta bort den stora stenen och använda det som en simpel halsring. Kommer bli ursnyggt till klänningen på nyår, dessutom kommer det också piffa upp en enkelt outfit!

Matilda et Emelie

Vaknade av att Emelie (rödhåriga tjejen) hade ringt mig ett antal gånger i morse, så jag fick skynda mig ner till stan för att möta upp henne. Vi gick i lite butiker och jag kom hem med silikon och Karlsons klister. (Haha, förklarar senare varför.) Vid fem fick vi gäster, vi tittade på nobelmiddagen och åt pappas goda mat. Resten av helgen måste jag tillbringa med plugg. Matte och biologi, whoop!

House, Santa, Iphone & computer

Vi hade hur kul som helst hemma hos Fanny i kväll. Dunkade musik och gjorde pepparkakshus. Jag och Annika lyckades få ihop ett hus (bild 1), en tomte (bild 3), en iphone och en dator. Har tyvärr bara iphone bilder än så länge, men det finns bättre som kommer längre fram!

Pepparkakshustävling

Random bilder från Olivias dator. Bland annat från när vi var i norge!

Sitter hemma hos bästa läsaren Olivia med Anka (Annika), om några minuter ska vi bege oss mot Fanny och ha pepparkashustävling med några från klassen. Och jag är taggad till tusen!


Tjugotvå dagar kvar

Jag vet att det är ett tag kvar till nyår, men jag kan inte låta bli att kika runt på klänningar och skor. Finns så otroligt mycket att välja på, men jag har fastnat lite för klänningen ovan från www.stylebytyra.se och Jeffrey Campbell skorna. Dock blir jag liiiiiiite för lång i skorna, men de är ju så snygga så man dör! Men men, det är inte nyår i morgon så jag har ett tag att tänka på saken.

Grattis fina Sofia

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS PÅ DIN DAG FINIS!

Cupcakes!

Här är resultatet efter dagens bakning! Citronmuffins med topping och strössel..

8 dec 2011

Håller på att fixa det sista med Sofias födelsedagspresent. Snart ska jag baka cupcakes och sova. Är så sjukt trött...

Tidsinställt

Haha, glömde helt bort att berätta att jag gjorde bort mig två gånger igår.....sådant händer verkligen bara mig. Först satt jag i matsalen och frågade lite för högt vad en kille i min klass hade sagt. Det slutade med att en kille vände sig om och gav mig "vad-fan-snackar-du-om-blicken?", han hade tydligen pratat med honom inte med mig och Sofia, stelt. Och sen var jag på VRG med Fanny och såg bland annat Emelie spela teater (som för övrigt var så bra att jag och Fanny såg den två gånger!) I alla fall, så stod en snygg kille på andra sidan och jag sa det precis när lamporna släcktes och alla var knäpptysta. Gissa om alla hörde det? svar: ja.
Alltså ibland undrar jag, hur lyckas man?

I morgon är det en stor dag.....

....för det är Sofia Sjöbloms födelsedag!
Alldeles strax ska jag möta Fanny vid bussen för att ta oss till skolan. Idag börjar jag 8.10 med franska redovisning, håller tummarna för att det här ska gå bra! Första gången jag faktiskt är nervös inför att så framför klassen, men äsch. Slutar dock fem idag så det är lite trist, men inga sura miner för det.

Fanns det en plats i hennes värld för två?

Mathilda Dahlin, en gud på att sjunga och spela gitarr. Och en fantastisk vän.

Become who you are


Instagraaaaam


Mina senaste instagram bilder. För att hitta mig där får ni söka på: johannalundh

6 dec 2011

Gottiligott! Kom hem för en stund sen och åt våfflor (inte igår det), men fortfarande lika gott. Julkonserten var mysig. Lite lång, men de var så oerhört duktiga så det gjorde egentligen inget. Nu har jag dock en del plugg att ta itu med.....tråkigt, men nödvändigt.

Julkonsert

Blev bjuden på julkonsert av Hedda och hennes familj. Ska bli så mysigt! Så nu måste jag springa iväg mot Gamla stan för att inte komma försent.

Staring at a maple leaf, leaning on the mother tree

Chariot
Åh, vad jag saknar sommaren. Fast julen är faktiskt riktigt mysig. Åh.

Hon som finns överallt

Min otroligt fina vän Matilda dyker upp lite här och var på bloggar. Senast igår såg jag denna bild på Columbines blogg. Känns som att vi aldrig träffas även fast vi går i skolor som ligger bredvid varandra..... Saknar min bästa skruttis och snart ska vi träffas och julmysa, det bestämmer jag.

Upp och iväg

Nu blir det iväg och möta upp Nicolette på väg mot kyrkan. Det ledarutbildning och jag är så taggad på att träffa alla.

3x halloween

(Tidsinställt inlägg)
Bilder på mig och Fanny från Halloween, tagna av Emelie. Ganska uppenbart vad jag var utklädd till (ängel, hehe.)
Nu sitter jag troligen på mattelektionen och har sådär lagom roligt, nationella är nästa vecka och vi har inte gått igenom allt. Känns lite smått jobbigt om jag ska vara ärlig.

Några tips sådär på morgonkvisten

Tänkte ta och tipsa er om mina absolut bästa ansiktsprodukter (från vänster):
1. En rengörande mousse som tar bort sminket. Från ACO (Apoteket)
2. Ansiktskräm och rengöring. Från Nivea (Åhlens)
3. Också här en ansiktskräm och rengöring. Från The body shop
4. Ansiktsmask/Lite skrubb liknade, ansiktsvatten & rengöring. Från ACO Spotless (Apoteket)

Only for you

Bilder på fina vän och min absolut bästa läsare Oliva.

Att gå igenom gamla bilder och gå tillbaka i tiden

Så här strosade jag runt för någon vecka sen. Typ världens finaste jeansskjorta, men det syns inte alls bra på bilderna..... Och att jag dessutom fick den gratis är ju ett stort + i kanten!

Bästa sommaren

Dessa bilder beskriver min sommar ganska bra. Som för övrigt var väldigt bra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0