Hudvårds

Dessa produkter stod utanför min dörr i onsdags och jag har använt det i två dagar och märker redan skillnad. Så letar ni efter nya ansiktsprodukter så är det här verkligen något jag rekommenderar. Kostar tyvärr en del, men det är det verkligen värt!


Konfa

Trotsade min förkylning och gick iväg till kyrkan en snabbis idag för att träffa våra konfirmander. Känner dock nu när jag kom hem att jag borde stannar hemma, men YOLO.


Lite info

• Folk gissar ofta fel på min ålder
• Jag har ett brutalt sötsug
• Jag får ofta höra att jag är lik andra personer
• Från att ha hatat te, älskar jag det nu och dricker minst en kopp om dan
• Jag är mörkrädd
• Jag älskar att pyssla och när jag var mindre kunde jag sitta i timmar och pyssla, men tyvärr har jag inte den tiden längre
• Jag frågar ofta "vad sa du?" Även fast jag hörde, så att jag ska hinna tänka ut ett svar
• Ibland vill jag flytta till en annan stad och börja om på nytt
• Jag är aldrig hemma helt själv
• För att jag är sjukt rädd för ensamheten
• Jag insåg idag att nu när jag tagit bort min byrå har jag inte plats för alla mina kläder. Hej i-landsproblem!
• Min lillebror räknade mina jackor och kom fram till att jag har över 30 stycken (och jag som sa till mamma att jag behövde en ny dunjacka förra veckan, hehe)
• Jag älskar julen mer för varje år som går
• Skidor är inte min starka sida (trillar alltid och gör illa mig)
• Men jag tycker det är riktigt roligt
• Ibland kommer jag på mig själv att jag klagar för mycket över småsaker, något jag hatar när andra gör
• Ena dagen hatar jag min kropp/ mitt utseende och säger åt mig själv att sluta äta skräp och börja råträna, men nästa dag tänker jag tvärtom


Händerna mot himlen

Vanligtvis försover jag mig ett bra tag, men idag var det överdrivet. Jag vaknade nämligen 10 minuter innan jag skulle gå till bussen och komiskt nog hann jag!!! Dock var jag lagom stressad och hann inte riktigt med allt...hehe.

Hade kemilabb som sista lektion vilket var lite segt, det hände liksom aldrig något.
Jag och Calle började reta varandra för allt vi kunde komma på och tro det eller ej: jag är fortfarande sur på honom.

När vi väl slutade lektionen (runt halv fem!!!!) sprang jag i slasket till bussen och hem till Fanny. Såg ut som en blöt hund när jag kom dit, med andra ord: riktigt snygg. Emelie var dör en stund och sen satte vi på filmen "The Runaways", klagade över att vi båda är förkylda och åt mat.

Gick hem vid halv tio och då var det snö på gatorna, som jag längtat! Äntligen märks det att vi närmar oss julen. Dock var det svinkallt och jag höll på att halka efter ungefär vartannat steg jag tog, vilket var lite mindre najz.
Kom hem och möttes av en påse utanför mitt rum ned nya ansiktsprodukter. Typ det bästa som finns. Jag älskar känslan att använda något för första gången, hur töntigt det än låter så gör det mig glad! Haha, nu måste jag sova så jag inte försover mig.

Ps, en himla bra låt som ni borde checka in är "Händerna mot himlen" av Petra Marklund. Fick dessutom reda på idag att det är samma person som September, antigen är jag lite efter eller så är det inte så uppenbart? Det är ju inte direkt samma genre som hennes tidigare låter som t.ex "Mikrofonkåt".


Mobilbilder/ systemkamerabilder

På sistånde har bilderna här på bloggen varit lite sisådär. Jag har för det mesta tagt dem emd min Iphone, eftersom min systemkamera inte längre funkar och är tyvärr helt död. Alltså måste jag köpa en ny, frågan är bara vilken? Har kollat lite på Canon 1100D (tror den heter något sånt..), men det finnns ju så sjukt många att välja mellan. Det ända jag vet är att jag ska hålla fast vid Canon och att den ska vara lätt att förstå/använda. (Ett stort plus vore filmfunktion.)
För det är ju så mycket roligare att läsa en blogg med fina bilder än en blogg med halvkassa mobilbilder...eller hur? Fördelen med mobilbilder är att man kan slänga upp dem på bloggen i samma ögonblick som de tas.
Bilden är tagen med min gamla systemis och är från Frankrike i sommras.

Hemma

Stannade hemma idag från skolan dels för att jag vakande med feber och dels för att mitt knä inte mår toppen. Mamma vill åka in och visa upp det, men jag vägrar. Då skulle jag få kryckor och det vill jag verkligen inte...

Jag har ändå varit duktig och pluggat lite matte och läst svenskaboken!


Update

Hittade äntligen en stege till min garderob idag också! Dock är den inte vit, men det får jag leva med, haha.


Helgen

Fredag: skola, museum, lillebrors kalas och häng hos Sofia.
Lördag: köpt stänger till min garderob, gjort julkort, kollat på lillebrors innebandyträning, haft folk över på middag (bland annat Nerissa och hennes familj som jag inte träffat på 2,5 år, sjukt!!!), fått en klocka & lite hudvårds/ansikts/hår-produkter.
Söndag: varit en sväng på Strandloppisen (hittade en fin jacka och ett par perfekta Doc's, wiiiie), hjälpt pappa att sätta upp stängerna, en sväng förbi Ikea och har dessutom hunnit trilla i stentrappan och slagit i knät. Kan typ inte gå.


Onzdai

Satt ensam på svenskan idag och det tyckte Sofia var jättekul så hon tog den här bilden och skickade till mig tillsammans med texten "Mobbade tjejen.. <3 <3", haha lagom ensam.

Är craaaaazytrött just nu och ligger i min säng och låtsas att jag pluggar (för att jag inte ska få ångest sen, alltså ibland undrar jag verkligen hur jag själv tänker.....)
Efter tiotiden i kväll kommer Josephine hit och stannar till fredag, ska bli hur mysigt som helst! Kommer vara lagom avis på henne när hon går på stan och har det hur bra som helst medan jag sitter i skolan, KUL. Hon ska dessutom på SHM (som typ halva befolkningen ska på, nä, men det är sjukt många som ska dit i alla fall) och jag ångrar innerligt att jag inte köpte en biljett, varför skulle jag inte velat gå?!?!


Bra dag

Vakande upp vid nio idag, fräschade till mig och gick bort till Vurma där jag träffade Adina, Eira, Matilda, Hedda och Emelie från min förra klass.
Vi kollade in den snygga killen som jobbar där, drack chailatte, skrattade och pratade livet. Sen sa vi hejdå till Adina och Eira och gick mot Hornstull där det vankades loppis, sprang in på Åhléns och köpte nytt puder på vägen.
Loppisen äger rum på Strand några söndagar framöver, riktigt värt! Fick med mig två plagg och Emelie likaså, återkommer med bild.
När jag kom hem började jag rensa min garderob rejält, ska nämligen sätta upp ytterligare tre klädstänger. Två stänger ska placeras högst upp vid taket där jag tänkte hänga mina jackor och jag letar just nu efter en smal vit stege som jag kan ha för att komma upp dit. Dock ganska svårhittat, tyvärr.

Vid halv sex kom mina bröder med respektive hit och vi firade att min äldsta brorsa fyller år imorgon (ta den sista bilden med en nypa salt, haha).


X-Factor

Imorgon var det kulturkväll på Dramaten med Matti och idag är det jobb till midnatt på X-Factor.


Pluggkväll blev till kulturkväll


Studiedag/Ikea


Ett av tre

Phjuuuu, nu är ett av tre prov avklarade för veckan. Efter att det andra provet är avklarat imorgon ska jag iväg på inget mindre än "Coldplay Live 2012"-filmen. Ska bli hur fett som helst att få återuppleva konserten igen, även fast det inte kan slå självaste konserten så ska det bli riktigt kul. Och eftersom vi är lediga på onsdag ska jag och Sofia ha lite catchup time, mysa och prataprataprata som vi är rätt bra på, haha.

Nu ska jag slänga mig på sängen ett tag innan jag tar tag i det sista plugget inför matteprovet vi har imorgon. Mitt liv är ju bara för roligt, eh, nej.


Fardag


Rice

Åt middagsbuffé på Rice ikväll med några kompisar och oj vad mycket och gott det var. Pratade om allt mellan himmel & jord och skrattade brutalt mycket, det är dem här kvällarna man behöver fler av.
Förutom det har jag: tagit en lång sovmorgon, pluggat liiiiiiiite matte (cirkus ett tal så det räknas knappt), pysslat med Emelie och pimpat min kamera.


Morgonläsning


In case of Coldplay break the glass

Tog fram min estetiska sida ikväll och fixade ihop den här fina tavlan. Ramen köpte jag på Ikea, texten fixade jag på datorn och armbanden har jag satt dit med kludd. Blev mer än nöjd! Nu känns min garderobsvägg så himla fin, blir glad så fort jag öppnar den.

Myser med Johanna, äter frysta bär och dricker te (framför något pokerprogram........alltså va? Haha).


Ikea

Åkte till Ikea för att köpa en ny lampskärm, men som alltid när man är på Ikea så hittade jag en massa annat. Det mesta är inredningssaker och jag är SÅ taggad på att få in det i mitt rum.

När vi skulle gå mot kassan gick vi igenom lagerdelen och jag ställde mig på vagnen och åkte fram, vid sista lagerhyllan kör jag rakt in i en annan vagn och märker sedan att det var Johan Glans vagn, haha!


Favvisar


Pimp!


Ointressant, men läs!

Alltså ibland blir jag lite rädd för mig själv, över hur hur sinnessjukt dåligt mitt minne kan vara... Det jag syftar på är att jag har gått och irriterat mig på att jag inte har några hela strumpbyxor och köpt nya var och varannan dag. Men vad tror ni att jag hittar i en låda i min garderob? Jo, 12 par strumpbyxor. 12!!!!! Helt stört, hur kunde jag glömma det? Dock står det "oanvända strumpor" på lådan, men ändå!!!! Och nu undrar ni (som inte känner mig i alla fall) säkert om jag ens har en sån låda? Och ja, det har jag, några stycken faktiskt. Haha, det låter helt crazy om man inte vet varför! Min mamma jobbar nämligen med textilier, så därför har jag (bland annat) så mycket strumpor att jag skulle kunna fylla ett badkar, PÅRIKIGT. När jag har kompisar hemma kan det ofta hända att de kommer hem med något nytt par och gamla barndomskompisar som jag inte träffat på länge kommer ihåg mig som Johanna-"tjejen man fick strumpor av och gav dagiset/skolan tyger man fick klippa i." Det trodde inte va? Haha.....om ni nu ens orkat läsa igenom det här onödiga inlägget som jag för att ha en bortförklaring från plugget.

Justeeeee! Killergame har börjat i min skola. Det går ut på att man ska "döda" varandra i skolan genom att skrika "killer" och sedan jaga personen. Den som dödar flest: vinner! Jag är dock så tråkigt att jag inte ens är med.....Jag tänkte att fy vad jobbigt att ständigt behöva vara beredd på att springa, men å andra sidan så är det sjukt roligt i skolan under dessa dagar, så jag nästa år kanske jag med och dödar.

....så nu är jag irriterad på mig själv istället på de gammal trasiga strumpbyxorna, känns faktiskt helt ok.
Back to honework, puss!


Bär toppat med riven choklad

Ååååh, det här är ju bara alldeles FÖR gott. Passar lika bra med mörk som ljuschoklad och det är inte lika onyttigt som godis, men frågar ni mig så tycker jag definitivt att det är minst lika gott!
Åt det lite tidigare idag och ska allt göra mig en skål till, innan jag går tillbaka till plugget. Pussssssss


Sista dagen

Nu ska jag hoppa in i duschen för att timea in Solsidan (som jag trotsade förut, men började följa för några veckor sen och jag måste medge att det är ganska bra). Om jag sedan blivit klar med en hel del plugg ska jag mysa med framför en film med mamma och föröka förtränga att det faktiskt är söndag, vilket betyder sista dagen på lovet.

Ps. I totally loooove my new iphone case! The fact that it probably would save my iPhone if I dropped it makes it even better.


Grattis Matti!


Nystädat rum


Hat/iPhone case


Första november

Dagen har tillbringats mestadels till att fira lillebror. Vi har bytt lite presenter (smet in på H&M och hittade ett fint skal och en hatt, som blåser av huvudet 24/7 tyvärr), spelat tv-spel, ätit tacos, gjort egen hallonglass i hans nya glassmaskin och spelat bowling.
Har dessutom träffat två otroligt saknade, nämligen Ebba och Josephine. Lärde känna dem båda på språkresan i Frankrike i sommras och har inte träffat dem förrän idag! Vi började med att fika tillsammans med Louise och Ebbas kompis, sen sa vi hejdå till Louise och åkte vidare till Acne Archive.

Mötte upp Josephine vid sjutiden igen för att gå på bio. Vi bestämde oss för "Bitchkram" och oj vilket bra val det var! Blev lite paff i slutet när jag såg att två kompisar hade varsin liten roll.


One white & one black

Här är alltså klänningarna jag beställde från Nelly för ett tag sen. Den vita kommer från märket Jones and Jones och tyvärr fick jag inte med den sjukt fina ryggen på bild. Den svarta är waaaay to big så jag får se till att fixa det någon dag. Hade nämligen tänkt ha den på nyår! 
 
 
 

Grattis lillebror!


RSS 2.0