Väskor X2/Nagellack X20/Converse X1

När jag kom hem idag möttes jag av detta + en bikini, en hög strumpor och en massa tuggummi.

Igår

Igår var det fredag och jag var med bland annat Ulrika (på bilden) och vi......åt mat, haha. Senare skulle jag åka och hämta mamma på Arlanda, men hennes plan var 2,5 h försenat. Så jag åkte till Louise och myste! Blev hämtad där imorse och kom hem för en liten stund sen då vi har handlat och träffat min bror och så!
Ska på Earthhour konserten ikväll men några kompisar och sen får vi se vad vi hittar på, borde verkligen plugga eftersom vi har prov på tisdag och jag kan ungefär 0,5% av allt som kommer på provet.....

Täbyhäng


Birdyyyy


Life's good


Yesterday in pics


Imorgon är det freeeeedag!

Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag och Mathilda nerbäddade i min säng och skrattar åt gamla bilder. Imorgon är det halvdag, vilket betyder att vi börjar vid ett. Softiiiiii.

Filmen var bra som vi såg idag, höll dock på att somna två gånger, hehe. Den är värd att se, lite seg i början men mot slutet blir det bra!


Laxfiske i Jemen

 


Spöregn/solsken

Slutade innan ett idag och var med Calle en lite stund, sen åkte jag vidare och träffade min bror och efter det vidare hem.
Har fixat och städat i princip hela mitt rum. Skulle egentligen gjort matte, men allt annat blir så himla roligt när man ska plugga så jag tog tag i mitt ostädade rum istället! Helt okej ändå.

Vädret idag är ju lite upp och ned. Ena sekunden spöregnar/haglat det och sekunden efter är det sol och man får ta fram solglasögonen. Så vi skippar nog cykelturen till bion, hehe.
Emelie skulle vara på andra håll ikväll så jag tar med mig Mathilda istället! Hon kommer hit alldeles strax och då blir det ner till coop för att köpa lite godis och sen vidare till bion!


29 mars 2012

 

 

 


Halvdagar

Mötte upp Matti vid 7.40 tiden imorse och tog cykeln till skolan. Värsta vårkänslan.
Både imorgon och på fredag är det halvdag = yay! Tänkte ta cykeln imorgon också, men tror det blir bussen ändå eftersom det regnar... Efter skolan ska jag förbi min brorsas kontor och sen på kvällen ska jag på förhandsvisningen av filmen "Laxfiske i Jemen", tar med mig Emelie och jag hoppas att det är fint väder så vi kan cykla dit!


Cykelmys


Hej från Emelie

Hejhejhejhejhej

En inte direkt nytagen bild på mig och Johanna

 


And it feels like;

create an animated gif

Du är det finaste jag har


Tidsinställt/God morgon


Heartbeat

Har precis bokat biljetter till välgörenhetskonserten Heartbeat som äger rum om en vecka i konserthuset. Jag och Louise är galet taggade då ingen mindre än Andreas Wijk ska vara konferencier och som ett plus i kanten har vi biljetter längst fram.

 


Drömmen jag lever av

Springer iväg till gymmet nu, det blir core-pass så magen kommer få arbeta rejält!

Grattis Anka!

 

 


Hurts like heaven

GIF animations generator gifup.comGIF animations generator gifup.com


Hårmascara/concealer


One day

Sitter hemma hos den här fina flickan och myser framför One day.


Vårens första dag

Kom precis hem, tog en sväng förbi Acne med Louise efter lunchen (som för övrigt var supermysig!) och nu sitter vi i mitt kök och dricker saft.
Ikväll skulle jag egentligen till Technomässan, men det blev ändrade planer. Ska försöka få lite saker fixade här hemma, så jag kan känna att jag har fått något gjort idag, haha. Sen får vi se vad som händer ikväll, troligen åker jag till Täby. Vi får se!

Förresten! Det blir bara varmare och varmare för varje dag nu = super!


Födelsedagslunch

Sitter på Vapiano och äter lunch med födelsedagsbarnet Mathilda, Louise, Signe och Sofiorna.


Sleep tight people


Glassigt


Är det fredag? JA!

Det står tre lektioner på schemat idag, slutar vid tre och då ska jag ner till stan och fixa/köpa lite saker.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3151619/images/2012/pic_195138884.jpg" class="image">


Nashville/Tidsinställt


The winter is gone


Fönsterhäng och kakbak

Åt frukost i en timme imorse med Sofia och Olivia, pratade om livet och drack en massa te. Sen tog jag och Olivia en promenix till Mathilda och satt i fönstret och bakade kakor (som mest smakade salt och bränt, men vi var glada ändå!)

Sitter på en thairestaurang och äter mat med familjen nu, sen ska jag hem och ta tag i lite plugg.


Ett två tre

Vårens första parkmys är checkad! Imorgon är det ingen skola så vi passade på att grilla och mysa, dock var det aningen kallt och grillen ville inte riktigt samarbeta med oss.
Tillslut blev det för kallt, så vi sa hejdå och nu myser jag, Olivia och Sofia i min säng och målar naglarna.


Hänger och flänger

Är på stan och kollar presenter, myser i solen och testar kläder.


23.03.2012/Säkert kort

Igår hade jag en stunds krigande med min armbandslåda som var ett enda stort trassel. Gav upp efter att hälften av alla armband var i ordning. Resten får jag fixa senare.

Körde på ett säkert kort idag; stickat med skjorta under. Funkar lika bra till skolan/jobbet som till minglet/festen!


Time to sleep


Dagens

Jeans, GinaTricot. Skjorta, H&M. Stickat, Sisters.


Te, plugg och ipad

Hoppade precis ur duschen och ska gosa mer mig i sängen med lite plugg, te och Ipaden. Imorgon börjar vi åtta, men slutar tidigt vilket är stört skönt.

Idag hade vår skola friends dagen. Det fanns olika aktiviteter att underhålla du med under håltimmar/lunchen. Själv var jag hemma på lunchen, men hann precis tillbaka för att hinna göra en pärlplatta, haha.
Islutet av dagen kom en kille som står och spelar i tunnelbana vid skolan, han pratade om sitt liv och varför han gör det han gör. Dessutom fick vi höra några låtar och se en film.


H&M, summer


Fit for fight

Nu ska jag byta om till träningskläderna och springa iväg till gymmet. Här ska vi bli fit for fight!


Myser med min knasi på håltimmen


Måndagsmys


Dricker te och bjuder på lite sommar


Söndag/old pic

Dagen har tillbringats med konfirmanderna med lekar och fika. Ska åka till Louise alldeles strax. Trodde jag skulle kunna smita lite tidigare från konfan, men icke! Så istället för att ta tunnelbanan och bussen till henne så har jag världens bästa pappa som kör mig.

Every teardrop is a waterfall


Födelsedagsmiddag

 


Fredagsmys


One more/dagens


Håltimme och glass i solen


Some die young

Har fastnat helt för Lalehs låt "Some die young" och speciellt för musikvideon. Den är helt (som danny skulle säga, haha) amazing! Lyssnar på den hela tiden, i skolan, på bussen, hemma, you name it.


Ett paket låg och väntade på mig


Summertalk

Sitter på Espresso House med Louise och försöker plugga litegrann, men vi pratar mest om sommaren!
Om ett tag ska jag till tandläkaren och kolla hur mina tänder mår, sen måste jag hem och plugga, men det får man ta när man går natur.


Blondiiiii


Fixar håret!

Sitter hos frisören och blir blond!


Just sayin

Jag ser ut som en kyckling så därför blir det lite summer inspiration istället. Gick till frisören idag och bestämde att jag kommer förbi imorgon efter skolan, håller tummarna att han har tid och kan trolla fram en fin blond färg.


Fail

Att färga håret gick sådär....först blev det knappt någon skillnad, så vi fick springa iväg till butiken och köpa två paket hårfärg och fixa till det. Vilket slutade med en färg som liknar en kyckling. Lagom kul.
Imorgon blir det mössa och luva i skolan och sedan ett besök hos frisören, kommer inte gå därifrån förrän jag är nöjd, haha. Skämtåsido. Delar inte med mig av någon bild på håret som det ser ut nu, men när det är blont och fint, då kommer bilder!


Brunett -> Blond


New

Två "Volume Million Lashes" mascaror samt en svart eyeliner fick flytta in i min sminkväska igår. Hittar du inte den rätta marcaran måste du testa den här. Billig och bra!


Nytt i garderoben


Daisy, Marc Jacobs


Yesterdays dinner


Update

Är i Finland och går runt på stan, det är snö och det får mig bara att längta ännu mer till våren/sommaren.


Kryssning

(skrivet igår, men internet fungerad inte.....) Sitter med hela släkten på Silja Line och har precis ätit buffé med massa god mat. Imorgon kommer vi fram till Helsingfors och hinner gå iland ett tag innan båten rör sig hemåt igen. På söndag kommer vi hem till Stockholm, då är det gymmet som gäller


Hemklickat!


Grey's-mys


Pic from yesterday


6 mars 2012

Kom för en liten stund sen och termometern visar kallare grader igen så mina fötter är två isbitar. Har varit på stan en snabbis och efter det följde jag med Fanny till hennes ridning. Roligt, men kallt!
Ska göra en kopp te och lägga mig i sängen framför tv:n. Vill kunna gå till skolan imorgon utan någon feber....

Juste! Köpte ett par rosa/röda shorts på stan, tar bild och lägger upp imorgon.


My home made iPhone case


Klar med reportaget!


Fina vänner/Sommarlängtan

Är fortfarande sjuk, men har världens finaste vänner som muntrar upp mig! Ulrika kom över med tidning och choklad tidigare idag och Ellen kom hit lite senare med en apelsin och matteboken. Skulle hjälpa henne med några tal och det gick förvånansvärt bra, för det mesta brukar det sluta med en massa skratt och prat, men vi var flitiga och jobbade på. Vi bestämde också att imorgon ska vår nyttiga period börja. Inget godis eller småätande för min del. Och den här gången ska jag verkligen försöka, förra gången höll det i en vecka....så måste slå det den här gången, rejält!

Imorgon börjar skolan igen och jag känner mig lagom taggad med min förkylning....får se om jag orkar dra mig till skolan imorgon. Annars blir det hemmaplugg och om jag känner mig friskare till kvällen ska jag åka till Sofia och spela in ett reportage tillsammans med några andra fina människor. Kan lova er att det kommer upp någon bild och länken till reportaget om jag känner mig frisk och åker dit!

Dessutom längtar jag ihjäl mig efter sommaren. Vill ha sol och värme nuuuu! Kanske ska iväg med Ellen på påsklovet, men det är inte alls bestämt. Vore så himla skönt att få komma bort från Sverige (som aldrig vill komma med vårvärmen?!) och få lite färg, känna sig lite brunare än alla andra, för en gångs skull, haha! Det är alltid jag som är blekast på sommaren, även om jag nyss kommit hem från utlandssemester så är iprincip alla andra brunare än mig. Lagom roligt.


Sjukis

Jag har gått och blivit förkyld, sov 14 timmar inatt och har legat nerbäddad i sängen sen jag vaknade. Så himla typiskt mig att bli sjuk på lovet. Tummen ner på den alltså....
I alla fall, skulle ha gått på stan och gått en promenad på Djurgården idag, men tv:n fick bli min bästis istället. Har lite brist på bloggideer och bilder så det får duga med lite halvgamla bilder ett tag!


Hejdå, vi ses!

(har försökt få upp det här inlägget i flera timmar nu, haha)
Sitter i bilen på väg hem till Stockholm nu. Ska bli så skönt att komma hem till min egna säng.
Lyssnar på Veronica Maggio och sover, hehe. Lite jobbigt då vi kommer hem runt midnatt och att jag då kommer vara pigg. Så himla typiskt mig att vända på dygnet, men det är lov!


För varje minut du är arg förlorar du 60 sekunders glädje


Snowboard

Idag är det snowboard som gäller! Började lite innan lunch, men det gick väll sådär. Är så sjukt rädd från förra året då jag fick en spricka i handleden och gick med gips ett tag...
Nu efter lunch ska vi köra igen, i barnbacken, haha. Passar oss bäst! Efter dagens skidåkning blir det en tripp till badhuset och sen mys med Lisa.


RSS 2.0