Lundhare

Kom fram till min farbror relativt sent i onsdags. Vi plockade körsbärstomater i växthuset och åt middag på verandan
Världens gulligaste kusinbarn Valter var där
I torsdags var det studentfirande för min kära kusin Sofie. Tyvärr öste det ner, men det blev lyckat ändå!
Det bjöds på olika varianter av smörgåstårta
Sen tog vi lite bilder och satte oss sedan i bilen mot Stockholm igen. Nu sitter jag troligen på tåget på g upp till konfiramtionslägret.
 

Fölsispaket

Fick ett så himla fint armband i (försenad) födelsedagspresent av Johanna. Enkelt, fast ändå lite speciellt med små stenar på insidan av ringen. I totally löve it. Jag kommer matcha det med silversmycken eller bara köra på det ensamt. Keep it simple liksom, haha. 
 

Poolhäng

För några dagar sen tilbringade jag lite tid hemma hos Sofia med Fanny och Elvira
Vi badade 
Åt lunch och hängde. Det var n a j s.
 
 
 
 
 

Lillebror blir stor

Kom precis hem från min lillebrors avslutning och ska sätta oss i bilen nu för att åka till Värmland och träffa släkten (och fira min kusin som tar studenten imorgon). Kommer hem imorgon kväll så där får ni mer bilder, famlijen tjatar, måste springa nu!
 

Värd sommardag

Ha en bra dag alla fina! Nu åker jag och poolhänger med mina vänner, så värd sommardag. PUSS
 

"Hejdå"-middag

Idag var det "hejdå"-middag hos Nunzia som snart ska åka hem till Italien... Sofia var lika fin som alltid
Nunzia bjöd på italienskt och hon hade lagat så himla mycket gott 
Louise, Matti, Oliv, Sofia, Fanny, Elvira och Anka
Till efterrätt bjöds det på tiramisu, som smakade ljuvligt. Här är Nunzia och Anka
 
Sprang hem till Fanny en stund efter middagen och myste, hade lite catch-up time och drack te. Imorgon är det sol & bad inplanerat om vädret är bra, annars blir det troligen häng i stan. 
 

Firrefirrefirre


Första dagen på lovet spenderades delvis med familjen. Vi åt thai och fiskade, eller jag satt mest och solade haha. Brorsan hade kul i alla fall. 
 
Idag ska jag träffa Elvira, tror vi drar oss ner mot stan och myser. PUSS

Avslutning

Sov hos den här bruden igår
Så himlahimla fin
Vi samlades klassvis i klassrummen och sen var det sång i aulan
och lite stipendiumutdelning. Sen fick alla utbytesstudenter kliva upp på sen, vilket inkluderar Nunzia som har gått i vår klass!
Sen tog vi vårt pick å pack och satte oss i parken
Åt jordgubbarHittade en mops som Sofia, Enes och Matti blev helt förälskade i
Några stack iväg och köpe pizza
Mathilda klunkade tssss

Dålig morgon, men bra dag!

Idag hade jag terminens sista och absolut mest onödiga lektion. Vi gjorde inte ett piss. Efteråt tog jag bussen med Fia till Ica för att följa med henne och hämta ut en (närmare bestämt 32stx3) choklad som hon hade vunnit, hahaSen åkte jag till stan, hittade lite smått & gott, träffade vänner och åkte sedan hem med Matti (till vänster) för att skriva klart en sista uppsats. Det slutade istället med att Hedda och hennes lillebror Axel kom förbi. Värsta bästa gänget
Vi tog bilder i photo booth, skypade med Mathilda, drack saft, satt i fönstret, sjöng sånger Och pratade med Enes i telefon, det var uppenbarligen väldigt intressant och Axel skaffade sig en ny bff 
 

Godmorgon

Heei kompisar! Vaknade ur en mardröm och hade panik. Det är sällan jag har mardrömmar, senaste gången var för flera år sedan. Det är verkligen SÅ skönt, men när jag väl drömmer dem så får jag p a n i k. Det läskiga är att alla mina drömmar alltid är sjukt verkliga. Som idag då drömmde jag att jag och två av mina närmsta kompisar blev jagade och det var på ställen som jag känner igen. Sjukt creapy. 
 
Men men, what to do? Nu kom mamma in med frukost till mig, så ska äta lite och sen måste jag börja fixa mig för skolan.

Måndagens


Klänning, H&M. Jacka, Urban Outfitters. Solglasögon, Rayban. Halsband, Forever21. 

Mitt livs sista idrottslektion

Min första lektion började inte förrän vid ett idag, så det betydde sovmorgon. Dock skippade jag "sova-så-länge-som-möjligt", klädde på mig, mötte Ellen och åkte ner till stan. Vi var överallt, men hittade knappt något snyggt alls. Waaaah, vad händer? Topshop (som alltid haft snygga saker) hade inget "waow"... / besviken_tjej
Tog tunnelbanan några minuter för sent, men hann ändå i tid till idrottslektionen. Vi körde 5-kamp och dragkamp var en av grenarna
Vi kom sist, men hade ändå kul haha
Sen var det "bygga mänsklig pyramid", flygplanstävling, "äta mariekex och vissla" och sist "Funny-bunny". Alltså det var så sinnessjukt kul att kolla på när de tryckte in marsmallows i munnen!

En sista vecka

Avslutningsklänning från Jones&Jones, till den ska jag ha mina Jeffrey Campell spike. 

Imorgon börjar termines sista skolvecka. Jag har lektioner mån-tisdag, är ledig ons-tors och slutar på fredag. HEAVEN. 

Shades

Här har ni mina favoritsolisar, de kommer från; D&G, Rayban, H&M, Gina och ett par har jag ärvt av min morfar. Dessutom syns mitt senilsnöre med svalor rätt bra på undre bilden, från monki! 

RSS 2.0