Surprise!

 
Har varit ledig hela helgen, men kunde inte låta bli att åka till jobbet ändå idag, haha! Jag slängde ihop en oreocheesecake, satte mig i bilen och överraskade mina girls = uppskattat. Vi ska nämligen inte jobba tillsammans längre, så jag passade på sista gången vi alla var där.
 
Recept på oreocheesecake:
 
3 dl vispgrädde
600 gram philadelphiaost = 2 family pack
1 1/2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 pkt Oreo cirka 150 gram
 
Botten:
1 pkt Oreo
30 gram gram smält smör

1. Krossa Oreo-kakorna till botten i en matberedare, smält smöret och blanda ihop med kexen. Fördela smeten i en form cirka 24 cm, och ställ kallt.

2. Vispa grädden ordentligt fluffig. Vispa sedan ihop socker, vaniljsocker och Phialdelphiaost. Krossa Oreo-kakorna till smeten i matberedaren. 

3. Vänd ihop grädde med Philadelphiasmeten, och sist häller du i de krossade Oreo-kakorna. 

4. Häll upp smeten i formen och ställ in i kylskåp över natten.

Receptet hittade jag här

 
 

Formexmässan
Everyday randoms

 

090115

Byxor, USA. Jacka, Gina. Skor, Converse. Väska, Zara
 
Jag har varit ledig torsdag & fredag, så det var dags för lite andra kläder än min helsvarta jobboutfit vilket betyder outfitbilder! Idag har jag äntligen hunnit ner på stan för att byta lite julklappar och så hittade jag lite nytt också. Jag blev kär i en Alexander Wangväska som var på 50%, men jag kände att det får vänta lite. Men jag fick bland annat med mig hem min nya favoritväska (!), älskar att den är helvit = clean = passa till a l l t. 
 
 

Today's sneak peek

 Happy New Year

Some more pics from New Years Eve
 

2014/2015

Sista minuterna på 2014 & första minuterna på 2015!
 
Det här nyåret var lätt det bästa hittils! Och fler ska det bli. Vi var ett gäng tjejer som började kvällen med middag som bestod av skagentoast, oxfilé & klyftpotatis och vitchokladmousse - GOTT. Tolvslaget firade vi med skumpa, heliumballong, cupcakes med tomtebloss och glädjeskrik vid Djurgården. Senare hamnade vi på Cafet och dansade sönder fötterna tills de stängde. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0