Come away to the water

 
 
 
 

Jag lever!!!

Hej brudz och grabz! Befinner mig på landet och har försökt posta ett inlägg hur många gånger som helst nu. Sjukt irri. Så nu försöker jag igen!

Tänkte mest säga att jag lever och att jag inte har glömt bloggen, utan att internet inte är på topp här ute.

Sitter i alla fall på bryggan atm med Hedda och myser. Imorgon tar vi båten hem till fastlandet igen och då ska jag hinna träffa lite kompisar. Ska passa på att uppdatera bloggen också, haha!


Smygtitt

En liten smygtitt på vad jag fick med mig hem idag, mer bilder kommer imorgon! 
 

Lite shopping

Klänning, Zara. Skor, Nike. Jacka och väska, H&M. Solglasögon, Gina. Senilsnöre, Monki. + diverse smycken

Skulle åka och köpa mat med familjen, slutade med en shoppingrunda och ingen mat. Heheh, tror vi kan skylla det på mig. Lovar (!) att fota det jag köpte när jag kommer hem, så kommer det upp här senare ikväll.

Ni vet den där känslan när man har letat ihjäl sig efter något som är borta och plötsligt hittar det? Det hände mig igår när jag hittade mitt vita gellack som varit borta ett bra tag. Det roliga är att det låg i min låda där jag har alla mina nagellack och det roligaste av allt var att jag har tömt den lådan flera gånger och letat...mystiskt haha.

(Update: shit va värt det var att skriva var väskan kom från, den syns ju inte ens på bilden....haha)

 


Känslan när man har nystädat

Skulle städa mitt rum imorse men började med att kasta ut lite kläder på golvet och började rensa. Tänkte först dela upp det i flera olika högar (spara, ge till kompisar, skänka bort, slänga), men det slutade med en hög som sparades och en som slängdes.
Älskar känslan när man har nystädat rum och nybäddad säng. Så najz.

Håller för övrigt på att planera resten av sommaren. Fast det går inte så värst bra, haha. Känns som att allt antigen krockar eller så blir det fullspäckat och jag vill ha lite integörnågotallstid. Panik.


Väskan packas om. Igen

Igår kom jag hem från ett par bra och leriga dagar i Bråvalla. Festivalauran var amaz och musiken var på topp. Dock var det första och sista gången jag campar...haha. Det var verligen så äckligt. Aldrig mer, men flera festivaler kommer jag definitivt besöka! Fast då blir det hotell som gäller. 
 
Nu ska jag börja röra mig mot Heddas landställe (skulle ha åkt i morse, men försov mig rejält....). Kommer hem imorgon och kameran får inte plats i väskan så den får tyvärr lämnas hemma. Igen. Har verkligen slarvat med att ta med den på sistonde. Sorry.....
 

Rättvik

Bätttre sent än aldrig. Här är mina vecka i Rättvik sammanfattat i bilder
Häng i solen och volleyboll bestod fritiden till största del av
och lite bad
Den årliga tårtbakartävlingen ägde såklart rum. Lika kaosigt som vanligt och minst lika roligt! 
 
 
 

RSS 2.0