290514

Vad händer med vädret??? Jag har typ på mig mina vinterkläder när jag är ute (okej, inte riktigt....) för det blåser ju och är kallt. USCH, jag vill ha sommar & sol så man kan ligga på klippor och bara softa med livet, haha!

Idag spenderar jag dagen med familjen på Kolmården och kameran är nedpackad!

Timbuktuuuuuuu

Timbuktu på Gröna Lund igår
 

Everyday photos

 

Oh Happy Day

 
Heyyyyy! Nu har jag äntligen slutat jobbet och är hemma för att fixa mig inför kvällen. Vädret är på topp och jag med, puss!
 

220514

 
Efter att ha stressskrivit min sista uppsats i gymnasiet (!) ska jag nu möta upp Matti för att gå på Laleh. Ha en azu kväll!
 

On Wednesdays We Wear Pink

Photos by Annika Widlert

Igår var det så varmt att jag jackan fick åka av, hur härligt?

Best birthday ever

 
I lördagsmorgon blev jag uppvaktad med sång, min favorittårta och presenter. Jag fick ett nytt objektiv till kameran så nu ska det bli riktigt fina bilder. Sen fick jag också ..... *trummor* en resa till NY & Florida i sommar! Världens bästa present och världens bästa födelsedag, den kunde inte ha blivit bättre. 

My b-day party

Photos by Annika Widlert
 

12slaget

 
Jag är så tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv. Ni är bäst!
 
 
 
 
 

I know I'm not famous

 

18

Klänning från Nelly
 
 

Almost summer

Jacka, Gina Tricot. Skor, Superga. Shorts, H&M. T-shirt, Zara. 
 

Birthday party

Photos from my birthday party 
 

I'am back

 
Jag har verkligen haft fullt upp, både med plugget och med allt kring min födelsedag. I fredags hade jag min födelseagsfest och igår firade vi min födelsedag på Gröna Lund med hela famljen + min bästa Mathilda som åkte upp från Göteborg för att fira mig. Jag har hundratals bilder att visa, som kommer komma upp på bloggen asp. 
 
 

De senaste dagarna har jag

Fikat
Införskaffat ett par najs jeans
Ätit lunch, mmmm
Hängt med dessa & ätit sushirulle & haft softa kläder
Varit på Rosenbad och lyssnat på miljöpratHaft mösspåtagning
Och ätit färska bär

Sushirulle

 
Efter jobbet idag gick jag på stan och käkade sushirullar med dessa bruttor. Sushirullen med teriyaki kyckling var gudomlig, så himla bra shoppingsnack. Snack å snack, den motsvarar ca 5/6 bitar sushi, haha. Jag fick med mig lite smått och gott hem som jag visar senare! 

M A C


Foundation & concealer from MAC

Nytt smink är guld värt. Jag testar alltid nya märken på foundations för att tillslut hitta någon jag älskar. Den här gången blev det MAC och det känns grymt. Älskar förpackningen, min förra från Dior var i glas och gick inte att öppna, så det känns som att halva innehållet är kvar, fast det inte går att få ut det. Sjukt irriterande, haha. 


Perfect jeans

New in

Har hittat de perfekta slitna jeansen. Rätt nyans och hålen sitter mitt på knät. Visar bättre bilder när jag använder dem! 


Last?

 
Nu lovar jag er att ni slipper se bilder från den här dagen....på ett tag i alla fall, haha. 

140506


Photos from last week by Annika Widlert

När vi plåtade de här bilderna stannade en bil brevid oss, vi tänkte "vem är det och vad vill hen?!". Sen såg jag att det var en polis, haha. Han trodde att vi var aspackade och sa åt oss att vara försiktiga så vi inte trillade ut i vägen.  Det var kul. 
 
 
 
 

Sneak peak

 
Imorgon får ni fler bilder!
 

Sthlm Tapas


Some tapas last night

Igår var jag för första gången på Sthlm Tapas, trots att det ligger runt hörnet från där jag bor. Vi beställde ca allt på menyn och jag åt way too much, haha. Det var hur gott som helst (pilgrimsmusslan var magnifik), det är ett najs place som framförallt har snygga servitörer.

Everyday pics

Random
 

First day with long dress

 

Tulips

Photos by Annika Widlert

Mösspåtagning/Valborg

Photos by me & Annika Widlert
 
Igår var det Valborg och mösspåtagning. Eftersom det togs massvis av bilder insåg jag hur mycket bilder vi faktiskt kommer ta på sälva studenten. Kamerorna var framme hela tiden igår och vi knäppte bilder på ca allt, haha - det betyder att jag har en himla massa pics att visa!

Studenten närmar sig

Photo by Annika Widlert
 
Mösspåtagning. Bilder från gårdagen kommer upp lite senare, håll utkik!
 

RSS 2.0