Lite skola

CalleMarcus, Mathilda, Olivia, Matti och Calle
Matti & Calli 
 
Hade tre timmar fysik & kemi som sita lektioner på mitt schema idag. Vi fick träffa vår nya kemilärare som verkar väldigt bra och det känns så skönt. Efteråt tog jag och Anka tunnelbanan en station till Hötorget för att fixa lite saker och jag blev dessutom ett par byxor rikare och en u n d e r b a r foundation (brukar aldrig använda det, men den här är grym) fick också följa med hem. 
 
Så himla kul när jag och anka skulle gå ut från Åhlens: det piper och jag testar alla mina påsar, inget pip. Sen testar jag min väska och då piper det....stelt. Rotade seriöst ut allt i väskan och testade om det var det som pep, kameran, ipaden, nödladdaren, miniräknaren, men nej. Sen tar jag mitt pickåpack och ska gå ut, men då piper det igen, såklart. Typiskt Johanna. Sen står jag och suckar en stund och går ut igen och vips så pep det inte, haha! 

Long time no see

Efter en två timmarsfilm i skolan satte jag mig på bussen hemåt med min jättejättesaknade Emelie. Har inte träffat henne på jag-vet-inte-hur-länge så vi hade lite catch-up. Pratade om allt mellan hennes Berlinresa, sommarplaner (festival inräknat), skolan, kärlek och konstiga möten. Åh vad jag har saknat henne. 
 
Ps. MIN FINA ELLEN KOMMER HEM FRÅN USA OM BARA NÅGRA DAGAR OCH JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG. GALET. 

Konfahelg

Filmade mest i helgen, men här är tre bilder som beskriver ganska bra vad vi gjorde.
En hel del tid tillbringades åt en massa lekar och sammarbetsövningar, på bilden ska vi föreställa ordet "lycka". 
Collage var en annan kreativ sak vi gjorde. Alla skulle göra ett eget collage som handlade om sig själv, men inte om vilka ens favoritkläder är eller hur ens drömkille ser ut utan om sin personlighet och vad man själv tycker är viktigt i livet. Det var roligt samtidigt som man fick tänka efter!

"People help the people"- Birdy

 
Konfahelgen i Rättvik var grym. Trots att den var kort, så var det såklart fullspräckat schema som alltid. Från 7.30 till efter 23. Snacka om att vi var trötta, men det är det värt!
Vid en andakt fick höra låten "People help the people" av Birdy en morgon och jag är fast. Så galet bra. Lyssnalyssnalyssna! 

Fruk(t)ost

 
Jag är ingen storätare när det gäller frukost, nöjer mig gärna med en frukt innnan lunch. Men de dagar då jag väl äter frukost består det för det mesta av det här. Yoghurt med müsli och bär, juice, gott bröd med gott pålägg och te (s.å.k.l.a.r.t). 

Like the usa

Tröja, Tommy Hilfiger. Shorts, H&M. Halsband, TS.
 
Har inte hunnit blogga för att det har kommit en hel del saker imellan. Var i Idre förra helgen med skolan, det var toppen förutom att jag pajade foten och numera går på kryckor.... Kör dock lite yolo och struntar i dem ibland (då jag kan gå på foten, bara att det gör sjukt ont). Nu ska jag skynda iväg till Centralen för att möta upp mina konfaledarkompisar och ta tåget till Rättvik där jag spendare helgen med konfirmanderna! Ha en fin helg allihopa! 

TS

Igår kom mamma hem från en jobbresa och jag fick den här fina berlocken från Thomas Sabo
samt dessa tvåvilket gav mig en spark i baken och påminnde mig att jag måste börja använda mina fina berlockarmband och mitt halsband oftare.
 

När tiden inte räcker till

Hann aldrig få över bilderna från kameran till datorn igår så ni får gårdagen i en snabbversion nu istället:
Igår såg jag ut såhär (såg i princip likadan ut idag, dock annat under jackan, men försöker förtränga det. Haha snacka om i-landsproblem)
Pappa kom hem med sushisom jag delade med Johanna, som fyller arton om två ynka dagar vilket är helt cazybananas! Vi pluggade, skrattade som bara hon och jag kan göra, pratade om allt mellan himmel & jord, kollade resor inför sommaren, busade och slutade kvällen med lite deep-talk. Det är sånna här kvällar man behöver fler av när man har plugg uppåt öronen. 
 
 
 

Vi närmar oss slutet på denna frihet

 
Tillbringat tre timmar hos frisören, bestämt med mamma att vi två ska åka till Turkiet i maj (!), fixat nytt gellack, följt med på min lillebrors innebandyträning, pratat med Sofia och kind of lovat att göra något som är crazy och så-inte-jag, fixat presenter, testat mina skidkläder inför Idre och blivit galet taggad är några a de saker jag hunnit med idag. Men andra ord: en bra sista dag på lovet!
 
Imorgon börjar skolan igen och helt ärligt så ska det bli ganska kul. Jag är inte supermegagaletcrazytaggad, men det ska bli så himla kul att träffa alla igen, åh. 

Efter tre timmar hos frisören


Oplanerad dag -> planerad

Gick runt i Heddas balla t-shirt idag tillsammans med min vita spetskjol.

Trots min oplanerade dag fick jag en hel del gjort. Började med att plocka ner en hel del julpynt och klädde om en pall med nytt tyg. Träffade min storebror en snabbis, började spela quizkampen mot honom och fick sedan sms med bilder på hans mat. Standard familjen Lundh <3.
Jag nästintill tvingade min familj till att åka till Ikea för att köpa nya täcken. Och som vanligt kom vi hem med så mycket mer än planerat, haha. 
T.ex. det här
 
Nu på kvällen har jag myst i soffan under mitt nya täcke med min familj (misstolka inte, märkte nu att formuleringen blev inte knasig, hehe) och kollat "Polar Expressen". Så. Mysig. Film. 

I min väska

1. Hörlurar. Oftast har jag flera stycken, vad skulle man göra utan musik liksom? 2. Busskort. 3. Plånbok. Just nu använder jag min paljettnessecär som plånbok. 4. Bodysplash/parym, handkräm & olika läppbalsam/läppglans. Jag går inte utanför dörren om jag inte har med mig det. Speciellt handkrämen nu på vintern .5. Ipad & Iphone. 6. Skinnhandskar. 7. Nödladdare 8. Kameran (observera att det är min gamla kamera som fick vara med på bild eftersom jag fotade med min nya, haha). 9. Kalender+penna. ÄLskar att sitta och göra fint/rita och sen så är det ju ganska smart att hålla koll på vad man ska göra. 10. Tuggummi. 11. Handdesinfektionsmedel, denna är från TBS och luktar jordgubbe! 12. Nycklar. 
 
Jag tog några bilder på min nya väska som jag fick med mig hem igår. Raderade dock dem och tog nya; med sakerna jag alltid har i min väska. Såg nu att väskan knappt syns på bild, men den kommer ni ändå få se i senare inlägg! 

Hovet

Blev meddragen av mina brosor till Hovet igår för att se hockey, är inte alls intresserad av hockey, men det var kul ändå! Vi satt såklart och hejade på Karlskoga (då vår släkt kommer därifrån) och det var galet kul tills vi låg under med 6-1, då blev det lite pinsamt eftersom vi var ca 50 pers som hejade på Karlskoga av 8042 pers. Resten var Djurgårdare, såklart. Så vi gick när vi insåg att de skulle förlora och tur var det för annars hade vi inte kommit hem förrän 1 tim senare. 
 
För förta gången under detta lov har jag inget planerat idag. Ganska skönt ändå. Ska ta det lungt och sen får vi se om jag hittar på något lite senare!

Like a party with red sequins


I can't make you love me

Tröja, lånat av Hedda. Kjol & jacka, Bikbok. Halsbandet har jag gjort själv.

Dancing in my head


 
Åt Stockholms godaste thaimat till middag och ligger nu hemma i soffan med en rejäl matkoma. Bokade tid hos frissan till på måndag och det känns så himlahimla skönt att mitt hår äntligen (!) kommer bli fixat. Håller på och fixar lite med lite bilder som kommer upp lite senare!

A mix of b&w

Hey babes! Kände mig lite hängig igår och tog därför en ordentlig sovmorgon idag, dock var det inte tänkt att sova lika länge som jag faktiskt gjorde. Vaknade liksom vid två, haha. Så vi kan ju konstatera att jag inte är morgonpigg.
 
Nu ska jag skynda mig att klä på mig och äta lite frulle (?), sen ska jag iväg med familjen. Ska springa förbi frisören också och bestämma hur jag ska göra med mitt hår, wiiie! 

Morgonpigg?!

Igår gick jag på bio med min lillebror och såg "Sune i Grekland", trots att den är väldigt barnanpassad tyckte jag att den var ganska rolig. Efteråt skulle Hedda komma över så jag fick skynda mig med att slå in min julklapp till henne (som bestod av ett armband som jag la i en söt liten polkagrisburk samt två nagellack.)
Vi bytte julklappar och jag fick den här fina magneten av Heddi, så himla jag, haha.
Sen satte vi oss på mitt golv med te och dipp och pysslade. Hedda gjorde ett världsfint iphoneskal till sin nya ipone med hjälp av ett sjökort. 
 
Vi ställde klockan på åtta (!) idag för att lämna min lillebror på skolan. Jag vaknade direkt och var inte alls så trött som jag trodde jag skulle vara efter om vi gick och la oss lite väll sent.... Men et gick ju bra! 

Sista dagen på 2012

Jag började dagen i mina nya pyjamasbyxor (som för en gångs skull är långa nog)
sen satte jag på mig det här (klänningen kommer från nelly), lockade håret och fixade mig
framåt sextiden kom min bror och hans fru över. Vi började nästan direkt med hummeroch såklart pappas goda hummersoppa till förrätt
vi tände tomtebloss 
och sen, efter någon timme började vi med huvudrätten som var helt gudomlig
innan det var dags för efterrätt pysslade jag ihop det här 
min bror gjorde egen mandarin&passionsfrukt-panacotta och den var magiiiiiisk
vid tolvslaget gick jag ut för att möta upp den här tösen
vi kollade såklart en massa fyrverkerier (en del på lite för nära håll)
och så tände vi lite mer tomtebloss, kramades, var glada och firade 12-slaget. 
 
Att det numera är 2012 är helt sinnes, jag kan inte fatta det. Jag hann aldrig vänja mig vid att det var 2012 och vips så blev det 2013. Hoppas ni hade en fin sista dag på året och att 2013 blir ett superår för oss alla!

RSS 2.0