Förkyld och trött, go'natt!


Norske grensen!


Tjugoniondefebruaritvåtusentolv


Time to sleep

Har haft bästa skiddagen med strålade sol och fina vänner. Dagen började alltså bra, dock slutade den inte lika bra. Jag och Ellen var astaggade på Rebecca och Fiona som spelade här ikväll, men nej det var 18 årsgräns (som överallt annars också) men vi tänkte "vi åker dit ändå", eller i alla fall träffar några kompisar som bor precis där. Men såklart gick inte det heller. Då blev planen att ta en långpromenad, men det gick såklart inte heller. Efter fem minuter började min mörkräddhet träda fram och jag blev stört rädd så fort det kom en bil eller någon som var ute med hunden, så vi vände hemåt till stugan igen.
Det är vid sådana här tillfällen jag verkligen inser att jag aldrig skulle klara av att bo i skogen eller på landet året om. Inte så att jag är "väääääärsta" stadstjejen som inte klarar sig en dag utan sina high-heels, utan jag skulle sakna närheten till allt. Nu när vi är uppe i fjällen bor vi så att vi måste ta bil om vi ska någonstans. Och hemma i Stockholm är det gångavstånd till allt; butikerna, vännerna ja you name it!

Imorgon ska det bli sol och temperaturen ska ligga runt nollan, vilket känns underbart! Så det blir skidåkning hela dagen och troligen kvällsåkning med lite kompisar. Sen ska vi försöka ta oss till de lite mer civiliserade områdena på kvällen och verkligen åka dit, inte bara sitta i stugan.


Sunshine


Pic x3 från ikväll


Bowling


Lyktan

Sitter i toppstugan och värmer oss och dricker varm choklad. Fia och Hanna kommer upp till Sälen snart, så då blir det bowling. Nu ska vi försöka bege oss ner för backen i blåsten, haha.


Det är vinter, men vi vill ha sol


Det blåser, men vi kör ändååååå!

Sitter i stugan och äter lite kexchoklad innan vi ska ut i backen igen. Det blåser som tusan på toppen, men vi kör ändå!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3151619/images/2012/pic_191415335.jpg" class="image">


Sweet dreams

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Är stört trött så jag ska sova alldeles strax. Imorgon blir det skidåkning och troligen bowling på kvällen med Sofia och Hanna som kommer upp imorgon!

Go'natt


Golden


26 februari 2012

Vi kom fram till sälen för ett tag sen och hann med ett åk innan liftarna stängde.


Spontant

Imorgon bär det av till Sälen med min fina Ellen. Hon sover här idag så vi kommer iväg tidigt imorgon!
Vi är alltid dem som gör crazy saker, idag fick vi för oss att åka till H&M när klockan var åtta. Haha, så himla knasiiii. Åkte i alla fall till Kista eftersom det var den enda butiken som hade öppet. Köpte bland annat mjukisar och bikinin (som varenda kotte kommer ha i sommar, men snygg är den!)


Saker jag insett:

- jag måste bli bättre på engelska (och franska.....)

- genom att läsa böcker? Hm...nej.

- mina naglar ska bli långa och fina, samma gäller mitt hår.

- jag ska ha underbart bra lov i fjällen med Ellen.

- min garderob ska innehålla mycket pastell i vår/sommar.


Frukost?

Gick precis upp, sitter nu och äter frukost, eller frukost å frukost. Äter moule marinere och tänker om jag verkligen behöver allt som jag packat ner inför Sälen imorgon? Åker imorgon och kommer hem på fredagen. Har nog egentligen kläder för att klara sig tre veckor, inte 6 dagar. Haha, typiskt mig.





https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3151619/images/2012/pic_191066124.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3151619/images/2012/pic_191066124.jpg" class="image">


Är det fredag? JA!


USA

Tog en sväng förbi StyleByTyra butiken efter skolan idag med Sofia. Blev lite sugen på de Jeffrey Campbell inspirerade skorna, värt? Ja!


Sommarlängtan


Tips- Garnier

Idag är det första gången på mer än en vecka som jag vaknar av min väckarklocka, första gången den ringde. Wehooo! Haha, tänkte i alla fall tipsa om den här ansiktsrenöringen från Garnier. Den har som en "borste" längst upp och för att använda den är det bara att trycka på flaskan och sedan gnugga rent ansiktet! Allriett: smidigt och bra.


Happy!

Resultatet när jag gav Andreas Wijk mössan jag stickat! Glad chei!

Inspo; Angelicka Blick

Skor, StyleByTyra. Läppstift, Mac.

One week left!

Om en vecka är jag uppe i fjällen med Ellen och myser, läääängtar!


Wanties


Det är så det är

Bilder från lördags

Hängde med dessa fina tjejer efter skolan idag. Det blev ett nytt hål i Annikas öra och lite 2hand. Kollade också med frsören om att fixa tillbaka mitt blonda hår, ska bli så himla skönt. Trivs så mycket bättre i blont än i brunt.
Börjar åtta imorgon, som vanligt....... Måste verkligen vakna i tid då. Har den här veckan vaknat som max 15 min innan min buss går. Får värsta paniken och stressar som bara den!

Musiktiiiiiiips!

Newkid - Jag gråter bara i regnet

Bon Iver - Towers & Minnesota, WI

Patrick Wolf - The city

COLDPLAY - EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

Dagens klädval

Stickat, H&M. Blus, H&M. Jeans, Gina Tricot. Smycken, Thomas Sabo/StyleByTyra. Väska, Turkiet.

Hey Heeeeey

Sitter och skypar, ska fixa mig för sängen snart och krypa ner i sängen. Första dagen på lääääänge jag lägger mig innan 24. Känner mig duktig!

Before I die


Kom nyss hem från...

...gymmet, slutade skolan vid tre och efter det var det möte och föreläsning (låter så sjukt vuxet, haha.)
Påväg hem kom jag och Mathilda på att jag säger "ne fy fan" lite för ofta. Så himla komiskt när hon varje gång härmar mig och vi sedan dör av garv! Ska äta upp mina nudlar nu och sen hoppa in i duschen och slänga på mig sängen med en kopp te, eller ja. Lägga mig under mina täcken (haha, ja...jag sover med två täcken! Då himla gosigt!) och titta på TV.

Vi fick ovanligt god mat i skolan idag, pankisar med hallonsylt och grädde och choklad och kolamuffins. Och


Har gått och blivit kär, sådär lagom till alla ♥ dag

Har blivit helt kär i det här fina spetslinnet från Bikbok! Kommer vara så fint i vår/sommar med ett par slitna Levis shorts, raybans, solblekt hår och bruna ben. Längtar så sjukt mycket tills snön smälter och termometern visar lite högre grader.

Hello people

Måndag -> ny vecka, nytt plugg. Matteprov och biologiprov imorgon samt lite franska och engelska. Känns lagom roligt. Har dessutom gått och blivit aningen förkyld och känner mig allmänt deppig.
Har sovmorgon idag (vilket typ aaaaaldrig händer) så ligger i sängen och lyssnar på Bon Iver. I fredags påväg till Sofia köpte jag den ombloggade "Ricinoljan". Oljan som ska göra ett mirakel för håret. Det ska tydligen växa så det knakar och bli fräsch som tusan! Håller tummarna att det funkar. Tog en förbild innan jag använde det första gången så jag kan se hur stor skillnad det blir, så kan jag lägga ut det på bloggen också!

Helgen genom Instagram

Fredagen spenderades hemma hos Sofia, lördagens på gymmet och hos Olivia och söndagen hos Louise med en hel del plugg och brasan. Varning för en lite nasty bild på maten vi åt i lördags.... Men! Det smakade bättre än vad det ser ut att göra.


Kan inte publicera inlägg

Sjukt irriterande att jag tar bilder och skriver inlägg, men att sen inte kommer upp på bloggen...

Försökte igen nu. De här bilderna är från i fredags också, hos Fia.


En dag som blev till kväll

Dagen började i skolan Därefter drog vi oss hem till Sofia S

Vi satte på hög musik 
Louise hade väldens finaste skärp

Sen blev det spagattävling, som slutade med en hel del sträckta ben


Tillsist var vi trötta och somnade.

Just do whatever you like


8 februari 2012


Klänning, Gina Tricot. Kofta, Sisters. Väska, mammas gamla. Skärp, H&M. Inte helt nya bilder om man säger så, men idag går jag klädd såhär!

Gosar med min fina

Tittar på Wipeout medan Mathilda N tittar igenom min klädhög som jag rensat ut.

Life isn't fucking easy

www.weheartit.com

The past's like black and white


People always say: your music is too high

Just nu är allt lite upside-down. Därav inte så mycket tid för bloggen. Just so you know.

Imorse kom Sofia W hem till mig med frukost på sängen, hur gulligt som helst! Sen var det skola till 15.00, hände absolut ingenting. Segt. Ska försöka ta tag i mitt rum nu och få lite ordning. Bilder? Javisst! Hinner jag klart idag, kommer bilder upp här någon gång ikväll eller imorgon. Nu blir det musik, te och städning!

Förresten! I lördags hann jag titta lite på melodifestivalen och fastnade helt för Loreens låt, så sjukt bra!



Två bilder från idag, tröjan är från H&M och halsbandet från StyleByTyra. Körde på USA-shorts, boots och vågigt hår till det!


On my way home

Kom precis hem för att äta med familjen och snart möta Calle för att sedan åka till en tjej som har lite party.


4 februari 2012

(Detta skulle ha kommit upp på bloggen igår, men det gjorde det tydligen inte...)

Matten var inställd idag så det blev en sväng förbi stan och gitarrmys i korridoren.


Musiktips?

Louise visade mig denna grymma tjej häromdagen, så himla bra!


I väntan på lektion


Our phones fall, we panic. Our friends fall, we laugh.

Sitter på dagens enda lektion och räknar lufttryck med Sofia W, hehe. Igår myste vi hos mig ett tag och Sofia hann tappa sin mobil på mitt trägolv (!!) och baksidan sprack i tusen bitar....


RSS 2.0