Tillägnat FF

Åkte hem till Fanny efter skolan, som lockade dit mig med nybakad kladdkaka. Det var SÅ inte en kladdkaka, mer en sockerkaka haha. VI har råpluggat historia och haft det allmänt najs. Lånade hennes balla zebrakjol och neonorangelinne och tror nästan att jag kör på det och min paljettbh imorgon på JB-konserten! Ska dit tidigt imorgon bitti och köa med Ellen och Sofia, haha... Nu ska jag springa ut och möta Ellen för att köpa lite gott tills imorgon, pusssss

För mycket press

Jag och Elvira i fredags
 
Har inget vettigt att skriva. Sitter och pluggar, som jag gjort hela dagen. Har helt sinnessjukt mycket i veckan som kommer; matteprov, miljöföredrag, historierapport, franskaföredrag, plus några småsaker. Paaaaallante, jag blir så himla stressad och nu har jag gått och blivit rejält förkyld och det gör det ju inte direkt bättre. MEN, jag och Sofia har spontantköpt konsertbiljetter till JB, så på onsdag blir det kul! 

Ute på landet

Igår efter skolan skyndade sig jag och Sofia hem till mig för att sedan ta pendeln till Järna där Marcus i vår klass bor. (Det är verkligen mitt ute i ingenstans, men så himla fint och gosigt.)
Vi kom lite tidigt så vi hjälpte till med efterätten innan alla andra kom springandes över åkern, haha
Enes agerade lite dj och vi andra hjälpte till med maten 
Sen slängde vi på köttet på grillen 
Hängde lite
Och åt middag, från vänster; Anka, Joar, Calle, Mathilda, Elvira, Emil, Enes, Marcus, Sofia, Nima, Olivia och Matti.
 
Jag sov över där och åkte hem tidigt imorse, nu sitter jag på stadsbibblan med Elvira och råpluggar, partylördag jag vet! Jag håller på att skriva en 7-sidig uppsats om sveriges järnväg och har en hel bunt med urgamla böcker bredvid mig, samtidigt pluggar jag matte, franska och miljö, allt på en gång!

Lördgen, lite kort och gott

I lördags hade jag tänkt plugga en hel del, men slutade istället på min lillebrors innebandykupp
Senare mötte jag upp Matti (i mitten) för att gå till Nicolettes (som man skymmer i bakrunde i vit klänning) 18-firande
Vi fick champagne och massa god plockmat 
Här är jag, Elvira (som hade sin 18-årsmiddag dagen innan) och Ida
Innan jag och Matti skulle vidare på fest blev det sång och tårta

18-årsfirande à la orientalisk stil

I fredags vankades det orientalisk middag hos Elvira, jag och Matti körde all in 
Vi mötte upp Annika (till höger) och Emma (i mitten, som förövrigt hade klockrenaste outfiten av alla. Hon var nämligen "turist", haha) i trapphuset för att fixa till Emmas utstyrsel
När vi kom in hade Elvira dukat och pyntat hur fint som helst
Och dessutom fixat en hel del god mat och så var hon som vanligt väldigt fin
SÅ gott
 
Jag har och har haft fullt upp hela helgen, mer om det sen när jag har bilder! 

Back to reality

Imorgon börjar skolan, trots allt plugg som väntar så ska det bli ganska kul, att få träffa alla och så. Det är ungefär som när man har legat hemma, varit sjuk och inte gjort ett skit; man längtar efter att få göra något och träffa kompisar.
Idag vaknade jag allt för sent och blev bländad av solen, en timme senare tittar jag ut genom fönstret och det snöar (!?) hur stört? Skulle gå ut och tröstshoppa med mamma, men det jag tänkte köpa var såklart slut. Seeeeegt.
Ska plugga vidare i matteboken nu så jag ligger relativt bra till när vi börjar igen nu efter lovet! 

Lovdagar

Igår fick jag hem dessa från stan
Jag lagade middag med mamma och det blev canneloni, så gott
Idag lunchade jag med några kompisar, var på spa och hängde med den här bruden. Vi gick runt på stan och kollade värsta pensionärsfilmen någonsin; "Bäst före", haha.
Nu på kvällen har jag kört en yolo och ätit kiwi även fast jag typ inte tål det, det är ju så himla gott, men nu kliar i hela munnen....haha.

Söndag-tisdag

Söndag till tisdag har jag hängt med min bästa göteborgare Thilda. Vi har gått på stan, ätit massa gott, träffat folk och bara haft det allmänt mys. Hon åkte hem igår och det var precis på gränsen att hon hann med sitt tåg, haha... I maj ses vi igen och jag taggar redan.
 
Idag har jag segat i sängen och kollar lite Grey's, snart ska jag ut på stan med mamma och lillebror, ikväll blir det kanske lite mys och häng med någon kompis, men egentligen måste jag verkligen råplugga matte, men yolo.

Shopping á la London


London del 4

Måndagen blev en riktigt shoppingdag. Först blev det en del shopping, sen lunch för att sedan orka med ännu mer shopping, hehe. 
Till middag åt jag det här
Sen hoppade vi på första bästa bussen vi fick syn på och åkte runt och kollade lite
Sen blev det tisdag och vi skulle åka hem till Sverige, men vi hann med några timmar till innan flyget skulle gå så jag var glad
Vi började dagen med en busstur 
Och hoppade av vid St Paul's Cathedral som var så himla vacke (för att inte tala om hur gigantisk den är)
Sen åkte vi ut till flygplatsen och innan vi hoppade på planet tog vi en sista fika på Starbucks. 

Påskbrunch

 
Igår var det påsklunch hos min bror, vi åt massa gott och sedan tog vi en sväng ner til båthamnen för att titta till båtarna. Vädret var på topp och jag var superglad, mina fina vän Thilda från Göteborg kom nämligen upp hit igår för att hänga/mysa/gosa med mig några dagar. Idag ska vi ut på stan och sen får vi se var vi hamnar!

RSS 2.0