On the boat

T-shirt, Lindex. Jacka, H&M. Skinnbralls, Lindex. Skor, Nike.
 
 

Lazy day

 
Imorse när jag vaknade var jag h e l t slut. Istället för att ta tag i dagen gjorde jag frukost, slängde mig i soffan med täcket och satte på x antal avsnitt av Gossip Girl. Alltså åh, så bra, jag tror jag stannar här ett  bra tag till. Appråpå min frukost, mina matval får jag ofta kommentarer om. Jag väjer alltid att äta det som jag tycker är gott och struntar-i-allt-annat-typ. Så imorse hittade jag pesto (det är ju så gott) och parmesan så det var vad mina mackor bestod av. Bara för att det är så gott, haha. 
 

Nike

Träningslinne och träningsbh från Nike
 

Friday

 
Idag har det varit vår!!! Efter min mycket ovärda och enda lektion idag gosade jag med min lilla älskling, gick en sväng på stan och införskaffade nya träningskläder + lite annat smått & gott. Har hunnit med att hänga med Anka på hennes jobb, med Fanny och nu med Matti. Imorgon får ni pics på mina inköp och bättre bilder på min fina blomkrans som skymtas på bilden längst upp.
 

27 mars 2014

 
Idag har jag haft lite skola, varit på stan och hittat en SÅ fin gul kappa (kände mig dock som en kyckling så det blev inget köp...), varit på provsmak av mejeriprodukter som var svinäckliga, tränat och nu är jag påväg hem till min käre bror. Jag flyttar in där i helgen igen, tar hand om hunden och hänger med bra människor.



RANDOMZ


 
 
 

18/03/14


Trött tjej på väg till skolan imorse

Planen var att köra linser idag (något jag antigen brukar glömma eller inte hinna med heh). När jag satte in den ena trodde jag att jag var påväg att bli blind. Det gjorde så sinnessjukt ont och hela mitt öga blev rött. Det värsta av allt var att jag inte ens kunde ta ut den. Paniken var brutal. Därsör spenderades dagen bakom solglasögonen.

Lyx

 
 
 

Kaosväder

Jeans, Dr Denim. Skjorta, Nelly. Jacka & halsduk, H&M. Skor, Nike. 
 
Blir lite rädd för världen. Igår satt jag i solen och åt glass. Idag vaknade jag och såg snö på marken. Hjälp.  
 
 

Life goes up and down

Iphoneskal från River Island
 
Dagens (tråkiga) händelser: 
 
På väg till gymmet fastnade mina hörlurar i dörrhandtaget och slets sönder
Mitt fina skal från River Island (!) tappade jag i marken så att alla stenar lossnade
Diskmaskinen valde att inte fungera när ca all disk var smutsig
En av mina besties bröt armen = sjukhusvistelse
Var tvungen att åka över halva stan för att tvärbanan stod stilla
Kassörskan i matbutiken idiotförklarade mig

Planerna var att posta dagens outfit idag, men det blev lite too much så det hanns inte med. 
 

Med (snart) tre år bakom sig

 
Det slog mig för några dagar sen att jag faktiskt går ut skolan i sommar. Har inte riktigt fattat att det faktiskt händer påriktigt. Det är inte förrän nu jag börjar inse vad folk menar med "tiden går SÅ snabbt under gymnasietiden". Eftersom jag knappt har några lektioner nu så springer dagarna iväg, utan att jag lägger märke till det. När jag slutade nian i grundskolan var jag den där tjejen som grät, ca hela avslutningsdagen. Hur kommer det då vara när jag springer ut i sommar med mina underbara vänner? Då kommer jag stå där med en hel gymnasieutbildning bakom mig and no turing back. Får nästan lite tårar i ögonen redan nu, haha. 
 
Till er lyckosar som har gymnasietiden framför er: ta vara på den!!! Trots att det ibland är astufft och man egentligen inte pallar, så är det en himla bra tid. 

Jag kommer aldrig glömma min gymnasietid. Framförallt för att jag har fått chansen att lära känna så fina vänner. Ni är guld värda. 
 
 
 
 

Helg, igen!

 
FREDAG = JA. Under dagen ska jag hinna med att: plugga, hänga på stan, sitta barnvakt, träffa brorsi och be någon gullig själ hjälpa mig med outfitbilder till er. 
 
I helgen flyttar jag in i min brors lägenhet med min babe Oliv. Vi är lägenhet/hund/fågel-vakt. Let's party hard, eller? På schemat står en massa mys. Bland annat en taconight med girlsen i klassen och lite annat kul. Jag ska be henne snällt så kanske hon kan knäppa av några bilder. 
 

Details in gold

Jacka, shorts och skärp, H&M. Tröja, Gina Tricot. Skor, Le Coq. Solisar, Rayban. Halsband, London. 


It feels like spring

 
 


 

Idag har jag hängt i Kungstrådgården och ätit glass. Eller mer gått förbi kungsan och sprungit tillbaka till vår lektion i skolan. 
 
Blev informerad om att det ska snöa på lördag och jag ville bara lägga mig på marken och gråta. Vad händer med vädret? Jag som trodde att våren var här. 



Happiness



Skolan börjar lugna ner sig och jag börjat få tillbaka mitt liv. Så skönt. Annars då? Vi fick ID-kort idag som ska öka säkerheten på skolan. Känns väl bra, men tror att det mest ska underlätta  i matsalen och vet inte riktigt hur mycket "säkerhet" det är, haha.
 
Imorgon är det öppet hus på Stockholms Universitet och jag ska dit, trots att jag är sjukt osäker på vad jag ska göra efter dessa tre gymnasieår. Som förövrigt varit (och är) underbara.

B&J

 
Skulle köpa frukt och sa till mig själv att det bara skulle bli frukt och inget annat. Trots det hamnade jag vid glassen, hittade den här och blev tvungen att testa. Betyg: inte alls lika god som den vanliga BJ'n, det enda som var gott var brownibitarna (som jag petat ut nu, haha).
 

Everyday pics










Pinkie






Vår?


Vaknade upp imorse och det första jag såg var solen som sken in i rummet. SÅ härligt. Är det vår påriktigt nu? Nu ska jag köra ett träningspass och sen blir det plugg. 



Double



Idag: försov mig ordentligt, sprang iväg till jobbet, var en snabbis på Attitudemässan, rensade en hel garderob, lagade middag och kollade Mello. Bra dag helt enkelt! 

Genrep

 
 

Solen skiner in



Klänning, Urban Outfitters. Jacka, Topshop. Skor, Nike. Väska, H&M. Ipadfodral, Marc by Marc Jacobs. 


Yolli




Fick värsta suget efter passionfruktsyollibox igår, så jag ringde Hemköp och frågade om de hade just den. Han som svarade frågade om jag busringde och trodde jag ljög när jag sa att jag inte gjorde det, haha. Tillslut fick jag i alla fall svar och de hade den! Så glad. 

Brö' på frö

 
Har samlat på mig en drös med recept på hemgjort knäckebröd gjort på frön. Så idag tog jag äntligen tag i det och testade själv. Kort och gott kan man använda sig av alla möliga olika frön och sen tillsätta en skvätt olja (raps/oliv) och 1-2 dl kokande vatten. Och grädda i ugnen i 150 grader, INTE i 200 grader som jag råkade göra, därav inga efterbilder, haha. 
 

Stockholm by night





Let's make some smoothie



Gjorde en simpel, men så god smoothie till kvällssnack igår, lyckades dock hälla ut ca hela på mitt skrivbord när jag skulle ta bilden. Not nice, det var smoothie ö v e r a l l t. På bordet, på stolen, på mina kläder, på golvet, haha. 

Jag körde på olika bär/frukter som blåbär, hallon, mango och äpple. Och sen lite yoghurt och en skvätt juice.

Marble/nails



Mitt dösnygga marmorskal och mina nya naglar är helt klart två favoriter. I lööööv it.

Everyday randoms











Sista sportlovet

 
Här har ni bilderna från mitt sista sportlov. Känns motsträvigt och rikitgt segt att det aldrig mer blir ett sportlov uppe i fjällen. Såklart kommer jag åka dit, men det kommer inte vara exakt samma sak. Jag har funderat på att säsonga där nästa år, vore så kul! 
 
 
 

RSS 2.0