Mot Stockholm



Nu sitter jag på bussen på väg hem till Stockholm efter fyra dagar i skidbacken. Bilder från fjällen kommer upp på lördag/söndag. Världens bästa Ellen kommer och möter mig på centralen när jag kommer fram ikväll, hur gulligt?

Imorgon har jag bokat tid för att fixa mina naglar, så att de för en gång skulle ska bli riktigt fina. Så taggad, haha. Jag har dock inte bestämt mig för om det blir fransk manikyr eller någon färg...hehe i-landsproblem.  

Contraste


Sommar eller vinter? Sol eller snö?Värme eller kyla? Jag är en person som älskar sommaren och älskar vintern, men nu vill jag verkligen bli av med vintern. Helst på direkten. Jag vill kunna ligga ute i solen och äta glass. Kunna använda mina sommarkläder och slippa tjocka vinterjackor. 

Leighton Meester for Nelly


Gossip Girl-stjärnan Leighton Meester har valt ut sina favoriter hos Nelly och här är mina favoriter av hennes. Jag älskar volangerna på den vita toppen och den urringade klänningen. Den sportiga tröjan i mitten kombinerat med byxorna (som tyvärr inte syns särskilt mycket på bilden) känns riktigt fräscht i vår. Så sugen på att beställa! 

Dress me up




Så enkelt, så gott


Jag åt något så enkelt, men så gott häromdan; passionsfrukts-yollibox med hallon, mango, mintchoklad och hallonbåtar. Toppade det med saltlakritssås som stelnar. Mmm! Vardagslyx är livet.



Ski day 1



Nu ska jag hoppa i skidkläderna och åka ut i backen! Det ska vara relativt varmt idag, runt 4 grader så vi får se om det blir bra åk eller inte. Vi håller tummarna! 

Update: det är dimmigt och blåser så mycket att sittliftarna står stilla. På toppen ser man ingenting och får chansa så att man åker rätt och inte in i träd, haha. 

Pink beanie

Kjol, Bikbok. Tröja, H&M. Skor, Docs. Beanie, Gina Tricot.





Frulle

En typical Johanna-frulle!
 
Lyckades göra något brutalt vidrigt, hällde i curry istället för kanel i min morgonfil. HUR LYCKAS JAG? Curryn stod på fel plats.... Alltså det var verkligen så sjuk äckligt, ville spy och vara nära. Viktig info, jag vet. 
 
Nu ska jag käka upp min curryfria frukost och sätta mig i bilen mot fjällen, wiii. Tyvärr blir det bara fyra skiddagar för mig, eftersom jag ska jobba på lördag och det går inte några bussar på fredagen. Hur konstigt? Jag taggar i alla fall bussresan, jag tycker sånt är så mysigt, haha. Fast tåg är bättre och med sällskap är det ännu bättre! Men jag får nöja mig med mig själv och en buss. PUSS
 

I'm a 90's bitch






Ett litet smakprov


Träffade min saknade Ellen igår för första gången sen oktober. Vi catchade upp och gottade oss med yollibox, frukt och naturgodis. Som vanligt när det gäller oss två så gick vi lite wild n crazy; sprang ut på gatan i sommarkläder och fotade i minusgrader mitt i natten, haha. 



02.28

 
 

19 feb 2014

Jacka, Topshop. Jeans, Dr. Denim. Skor, Depeche. Tröja, H&M. Halsband, Bikbok.

Jag skäms över den sjukt dåliga bildkvaliten...felåt. Tänkte att det är bättre är inget alls, så ni får överleva det. 

Idag har jag suttit barnvakt åt mina barnvaktsbarn for the first time. Det gick bra! Vi åt på Subway och lekte i Humlan. Den yngsta tjejen bad mig bära henne och somnade i princip. Så jag antar att jag gjorde ett bra jobb, haha.

Turquoise

Jacka, Topshop. Tröja, från Frankrike. 

Sprang ner på stan en snabbis idag efter skolan, letade efter typvadsomhelst för att lugna mitt shoppingsug. Tänkte "åh nu ska jag hitta något najs", men kom hem med strumpbyxor och deo, snacka om besvikelse. 

Fluffy sweater


Kjol, tröja och jacka, H&M. Skor, Converse. Väska, från Köpenhamn. Solisar, Le Specs. Halsband, Guldfynd.

Sol, lycka och glass





SOOOL. Alltså jag var så sjukt lycklig idag över att solen tittade fram. Jag kunde använda solglasögonen utan att bli allt för utstirrad, haha. Anka var en ängel och tog lite bilder, så det dyker upp outfitsbilder lite senare ikväll. 

Jag fick veta och GBs nya glassar för 2014 har kommit ut i butik idag. Så jag blev tvungen att testa (en i alla fall). Jag och Anka gick till fyra olika butiker innan vi hittade dem i den femte. Desperata tjejer? Ja! Jag tog en silvrig Magnum med smak av champagne. Den var god, men levde tyvärr inte riktigt upp till sina förväntningar. Roligaste var att det stod "0,5 % alkohol" haha. 


Ur mitt perspektiv






GYA



Har varit småsjuk hela helgen och att jag jobbade tors-lör gjorde det hela inte mycket bättre. Jag trotsade förkylningen och pallrade iväg till Donken för att hämta Oliv från jobbet, vi körde GYA-plugg i cirka 2 h och kom längre än vad vi gjort på x antal lektioner. Känns så bra. Först jobbade vi med jeansproduktionen, skrev 12 sidor resultat och insåg att det inte fungerade. Nu har vi gått över till något helt annat: ekoägg, haha.

De va gött




11 jan 2014




Goodiebags

 
Fick hem lite goodiebags igår, alltid kul med lite nytt i hyllorna! 

Time to hit the gym




Oliv(ia) 19

 
Igår firade vi Oliv(ia) som fyllt 19, hur sjukt är inte det? I mitt huvud är det konstigt att man blir 18 och vuxen och nu börjar många bli 19, ännu ett år äldre. Haha, störd tanke i know, but yolo. 
 
ps. detta inlägg är tillägnat dig Oliv, pusssss
 

Black x3


Skickade iväg en beställnind hos Nelly för ett tag sen och fick hem detta, är så nöjd. Paljettklänningen har jag suktat efter länge, men jag har alltid tänk "när ska jag egentligen använda den?". Sen kom jag på att jag kan ha den på min födelsedagsfiesta, weiiii. Den andra klänningen och skortan blev lite spontanköp, men inget dåligt spontanköp, haha! Det bästa med klänningen är att jag inte behöver ha bh och den sitter som en smäck. 
 

RSS 2.0