SACOmässa



Idag var det SACOmässa och det gjorde inte direkt valet efter gymnasiet enklare om  man säger så... Blev bara ännu mer förvirrad och fick panik x1000. Men men, någon gång måste man ta tag i sitt liv for real! Just nu tänker jag att mode/design är min dröm, men att jag samtidigt tycker miljö är sjukt intressant. Svårt juuuuh. Äsch! Jag får gå ut gymnasiet först och sen får vi se vart jag hamnar helt enkelt! 

Hängde med Fanny efteråt. Vi pluggade och lagade mat, plus världens bästa efterrätt. Gino <3 Vi åt tills vi var spyfärdiga och då satte vi oss med den nya skolkatalogen och pekade ut skolans snygga. Det var kul, haha! 


Åh jaaaaa!



Igår kom jag hem och möttes av detta. Alltså åh, tack mamz! Precis dem smakerna som jag gillar också, wiiii. 



A touch of purple

 
 

Pinkish


Här har ni min nya färgklick, i totally love it!

Tog en sväng förbi stan efter skolan, kollade efter en fin turtelneck, men alla var antigen fula eller gjorde mitt hår sjukt statiskt, segt. Så letandet fortsätter. 

Good night peeps!

251113

Vaknade upp med världens träningsvärk i morse. Känner mig som en gammal tant när jag ska böja mig ner, haha. Men det stoppar inte mig, nu är det dags för ett till köttpass. Får ju verkligen skylla mig själv om jag inte kommer upp ur sängen i morgon, heh!

Celsius



Har fått en dille får Celcius! Dricker nästan en per dag och jag tar alltid en efter jag tränat. Bästa belöningen. 

Lördagsbrunch med mina fina



Började dagen med brunch hos Ellen. Hur gott ser det inte ut? Lisa var där och Hedda kom också efter en stund. Gillar dem så mycket, tack för att ni är så himla bra! 

Efter några timmars mys, gick jag hem och satte på mig träningskläder för att möta upp Ellen igen och gymma. Hon (som förövrigt tränar cheerleading på elitnivå) körde sitt pass med mig. Snacka om att det känns nu, haha! It's time to get fit. 





Ännu ett tillskott i jackfamiljen

 Gick på stan för första gången på evigheter idag, fick bland annat med mig en jacka! (Jag kan verkligen inte få nog av det, haha). 

Har hängt med min barndomsbff Tove i några timmar och nu ska gå och handla lite mat. Tänker mig räkor med limeaioli till middag, mmmm! Haha.


Faux fur






Jacka & halsband, Bikbok. Jeans, Topshop. Skärp & halsduk, H&M. Väska, Gucci.

Sneaky-peaky

 
 
Idag har jag varit sjuk hurtig! Började inte förrän halv ett, men trots det så gick jag upp 6.10 för att gå på ett spinningpass vid sju. Känner mig så duktig, haha. Slutade vid fem idag och nu sitter jag hemma och kollar efter den perfekta vinterjackan. Jag fryser så sjukt mycket, så jag vill ha en som är väääldigt varm MEN snygg. Svårt det där. 
 

Sporty/classy





Trötti


Ojdå, vaknade nu och insåg att det fortfarande var tisdag. Har sovit 5 timmar nu efter skolan, helt sjukt, haha. Får väll ta det som en hint att jag borde sova lite mer. 

Ligger halvdöd i soffan och kollar fotbollen. Jag har dock ångest eftersom jag har min engelskabok som ligger och väntar på att bli öppnad. Paniiik. Jaja, nu ska jag äta lite middag och sen sova.  Pusssss


En liten blandhelg


Fredagen: inhandlade massa mat, pluggade och drack te framför Grey's med fanny
Lördag: bakade cakepops till min lillebrors barnkalas och after eight-brownies till släktmiddagen som vi hade idag. 

Sen var det barnkalas på Laserdome med 25 sockerspeedade 10åringar
Åkte sen hem till Ebba där vi åt middag Och firade henne med en massa skönt folk!

Och idag hade vi släktmiddag och jag fick hjälp av min snälla farbror att skriva min religionsuppsats, tack! Nu behövde jag inte sitta uppe med den i natt, så skönt.



Högst upp på listan

Bild från tumblr

Alltså. Jag dör. SÅ snyggt. Vill såsåsåså gärna ha både väskan och skorna. Det passar till allt, så jag försöker se det som en väldigt bra investering! Det tycker dock inte mamma, haha.
Om någon snäll själ vill köpa mig något så står det här allra högst upp. Haha!


Mornin'


Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Jag måste dock lära mig att gå och lägga mig betydligt tidigare, heh. Hinner kind of aldrig sova ut ordentligt. Ändring ska det bli på det!




I wish to travel in time





Fre/lör

 I fredags var det konfaträff och Ebba och Emma stod i köket och dansade till dålig musik och kokade pasta
Sen mötte jag upp Johanna och Oscar. Jag var helt sinnesjukt trött (eftersom jag hade gått upp brutalt tidigt) så vi körde en catch up med Idol i bakgrunden. Oscar ville dock kolla på en annan kanal där det var en snygg brud, men han blev överröstad, haha.
Lördagen började med brunch hos Elvira med Matti och ett gäng från hennes klass
Så. Gott. Dog.
Sen gick jag och Matti vidare till Dramaten för att se Amadeus (och Mattis älskling Adam Pålsson). Den var lång, men bra. Tyvärr slumrade jag till ett par gånger, heh. Men Matti var en ängel och sprang till 7/11 i pausen och köpte energi.
Sen kom jag hem och möttes av det här gullet i min säng<3


7.15



Idag var det en börja-7.15-fredag. Var så sjukt trött, eftersom jag igår inte kunde somna och då fick jag panik att jag inte sov och så höll det på , haha. Gick till gymmet och körde ett pensionärspass med Olivia, det var väldigt underhållande! 
Är hemma och skriver lite på min rapport nu innan jag ska iväg och träffa nästa årets konfirmander, wiiii. Efter det ska jag möta upp Oscar och Johanna och....göra något. Pussåhej

Details


Jag är överlycklig för att jag för en gångs skull har vaknat i tid, haha! 
Ska inte gå hemifrån förrän vid 9.20, det ger mig nästan två timmar, wiiii. 


131104


Halsband från Bikbok

Ny vecka och nya tag! Den här veckan som kommer är lugn. Imorgon är jag ledig, på onsdag ska jag på två museibesök och på torsdag/fredag är det bara några få lektioner! That's my week. Soft och skönt.

Förresten! Fick tillbaka mitt fysikprov idag och jag fick ETT poäng från A, ett ynka poäng. Visst är jag nöjd över att ha nått så pass högt, men det är så sjukt irriterande att jag missade det där poänget. Jaja, nya chanser kommer och det är bara att kämpa på! 



Primeboots

Igår blev jag med Primeboots, weeey. Jag kunde inte hålla mig när dem är så himla fina och passar till typ allt!  Älskar att det inte är den allra vanligaste modellen, dem har en liten extra touch, haha. Kommer troligen använda dem ordentligt nu i höst/vinter, men jag tycker också att det är stört snyggt att macha med slitna jeansshorts eller en klänning på sommaren. 

Some home inspiration


Alla bilder är från Tumblr




Roadtrip

Har varit på en liten roadtrip med familjen i några dagar.
Brorsi fick välja ett ställe eftersom han fyllde år igår - han valde Ullared av alla ställen, haha. 
Men det var dessvärre inte så roligt som han hade hoppats på. Besviken men söt!
Sen åkte vi vidare till Skåne och Kristianstad där vi övernattade enbart för att jag skulle till en outlet i Everöd. Här gick vi säkert runt staden fyra/fem varv innan vi valde restaurang. Typiskt familjen Lundh! Men det var det värt!
Nu sitter vi i bilen igen med destination Stockhom!



RSS 2.0